QUOTE(Heida @ 2016 03 01, 13:14)
Ne nu Gotte, per daug gal filmu ziuri

kas ten vaidensis fermoj, juk ne pilis kokia senovine, gal net statyta gerokai po karo ar isvis pries kokiu 30 metu.
Nors kokioj pily ar labai labai senam name man nebutu ramu, nepirkciau niekad tokio. Idomu kodel vaiduokliai taip megsta Anglija, ar cia tiesiog ju toks folkloras vaiduoklinis

dar kalbant apie filmus, ziuri mano vyresne seriala Supernatural , na ir as aki vis uzmetu, o ten vaidenasi visaip ir visur, demonai ir visokie velniai zmones puldineja, zodziu isejau jau sutemus rubu susirink is lauko, ir kazkas susnarejo palei tvora, pasokau kaip nuplikyta, zaibo greiciu susirinkau rubus ir i troba, va ir pasakyk kad neveikia vaizdai
Nu bet vaidenasi juk ne tik pilyse. Va FB kartais būna temos apie tai, tai ohoho kiek pripasakoja mergos . Aišku, gal pusė ten logiškai paaiškinamų dalykų, bet gal ir tiesos kažkur yra.
Aš nežiūriu iš viso jokių siaubiakų

, ypač kas susiję su vaiduokliais. Turiu baimę iš vaikystės, nes mama sakė, kad vaidendavosi tame name kuriame mes gyvenom. Pamenu tik vieną dalyką, kad pabundu naktį ir ten garsai keisti visokie, triukšmas. Ir dar esu mačiusi kažkokią moterį su pižaminio tipo suknele ant laiptų į palėpę. Dabar sunku jau suvokti, kiek realu tai buvo, kartais pagalvoju, gal mano vaikiška fantazija suveikė. Dar mama sakė, kad katinas visada keistai elgdavosi užėjęs į namus, išplėstom akim į tam tikras vietas žiūrėdavo.