Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Kazkue buvo rasyta, kad silumos sulauksim tik nuo geguzes antros savaites, na bet jie su oru amzinai klysta, tai gal ir dabar neatspejo rolleyes.gif pas MB telefonas tai rodo zaibus rytdienai biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Nu tikrai nekokia diena..Vakar toks grazus oras buvo...Man ir rytdienai zaibus rodo,ir siandien lietu..Kaip cia tuos saslus lauke reiks kept g.gif Ir is vis-ka rengtis g.gif

Aga,Limcamca,foto i fb tai ir neidejai,ar tik as nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 29, 21:49)
Pasaga  bigsmile.gif juk laime nesa  bigsmile.gif

Eina sau kaip faina, pirkciau ferma ir as. Bet sau.

Pasaga turi buti rasta paciu.Kitaip ji jokios reksmes neturi.Mums yra pavyke.MB ja cia esa rades.Musu surudijale isdidziai kabo koridoriuje sale angeliuko.
Ferma!OHO kaip fainai.Nu nebutu musu lietuviai tokie saunuoliai.Buvom Portugalijoj,ten istisi senamiesciai nuniokoti stovi parduodami.Stebejausi kad taip yra.Sakiau duok musu lietuviams tai salis su tokiu klimatu klestetu.
As tai dovanociau kokiu asociu moliniu dekoratyviniu rinkini.Zinoma neaisku kokiame stiliuje jie ta ferma isirengines ,bet ferma yra ferma.ten rumu nepastatysi.
Labas rytas.
Atsakyti
Tai va, kad su tom fotkem. 900 yra mano telefone, panasiai pas MB telefone ir dar fotoaparate. Darbas visai nemazas sukelti viska i viena vieta ir atrusiuoti, atrinkti. Darysim fotoknyga. Man labai patinka thumbup.gif

Idejau kelias is telefono. Kaip Nova, tau i az jas persiusti nezinau. Ar nebus per dideles? O ir tas az durnai veikia dabar. Nu pabandysiu, parasyk ka gausi.

Mes su Heida matos, kad nuo kaimo lotuliukas.gif mums tik duok fermas lotuliukas.gif as tai va vel vaidinsiu, kad esu ismani sodininke ir klausiu Heidos, tu tuos savaitgali visokius augalus, tai seklas pasisodinai, ane? Dar ne isaugintus i zeme, lauke? g.gif biggrin.gif
Nepamirsk ir siemet cia pranesti, kada ka sodinti reikia. Lotuliukui irgi info speju, reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Limcamca,gavai biski geliu ir vazonuose su medziais biggrin.gif Ten prikaisiota visokiu...

O siaip as neiko nesodinsiu,neauginsiu..Zemuoges pernai ismeciau,biski zeme per mazai sutrypiau,katinui puru,tai ziuriu nemazai zoles iskapstes...Reiks siemet atnaujint...Jei begonijos atsigaus kabanciuose vazoneliuose,tai va jos ir bus..jei neatsigaus,tai bus tik gebenes...Va ka sodinsiu,tai priekiniam kieme aplink tvora..Tik va kai laisva,tai oras baisus,kai dirbu,dirbu biggrin.gif

Neisivaizduokit tos fermos kaip lietuvisko kaimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tik vadinas tie visokie vienkiemiai-farm...Aisku nuvaziuosiu,realiai pamatysiu,bet kiek nuotrauku maciau,tai labai prabangus namas,buvo su senoviniais baldais(viska pasieme buve seimininkai)..Tiek kad ir zemes ten ne arais o hektarais...Ir draugai zada daryt prabangesne sodyba nuomai...Nores daug,eiliniai lietuvaiciai pijokeliai neikas..
Atsakyti
Limcamca, vis lenda mums kolukietiskas charakteris lotuliukas.gif Seklas as pirkau, ir pasejau i vazonus, stovi ant palanges kambari grazuoliai. Nors man dar niekad nepasiteisino sejimas is seklu, augalai nustypsta, isgriuna, nieko gero, truksta agronomijos ziniu biggrin.gif Geriau pirkti jau gerokai paaugusius pomidorus, paprikas. Zaidimas ir tiek su tom seklom, pasidziaugi kad dygsta ir auga, tada sunervina kad viskas numirsta, ir po to nusipeki paaygusius daigus. Pernai lauke sejau agurkus, krapus ir salotas, kai jau buvo susiles oras, dar uzdengiau gaubtu, tai tie neblogai augo, buvo ka valgyt. Pernai buvau neblogai darza jau irengus, zemiu daug pripilta buvo, bet kaimynas keite tvora, kase pamatus, tai didzioji dalis darzo pradingo, zemes susimaise, reiks siemet vel zemiu nemazai pilt, noreciau tokiu kaip "loviu" susodint viskam, tvarkingiau butu ir zemes nedingtu, bet mano antra puse nuo asfalto visiskai, tai jam nesuprantami mano darzo dziaugsmai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 03 01, 11:47)
Neisivaizduokit tos fermos kaip lietuvisko kaimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia tik vadinas tie visokie vienkiemiai-farm...Aisku nuvaziuosiu,realiai pamatysiu,bet kiek nuotrauku maciau,tai labai prabangus namas,buvo su senoviniais baldais(viska pasieme buve seimininkai)..

bet va tokie dalykai baisūs dėl vaiduoklių... aš labai norėčiau pati gyventi tokioje atokesnėje vietoje ir man tas fermos pirkimas irgi baisiai romantiškai skamba. Bet va kaip įsitikinti, kad nėr ten vaiduoklių biggrin.gif rimtai, turiu žiaurią baimę tokiems dalykams.. As atvykus tūsintis į tokią vietą net miegoti bijočiau biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu Gotte, per daug gal filmu ziuri biggrin.gif kas ten vaidensis fermoj, juk ne pilis kokia senovine, gal net statyta gerokai po karo ar isvis pries kokiu 30 metu.
Nors kokioj pily ar labai labai senam name man nebutu ramu, nepirkciau niekad tokio. Idomu kodel vaiduokliai taip megsta Anglija, ar cia tiesiog ju toks folkloras vaiduoklinis g.gif dar kalbant apie filmus, ziuri mano vyresne seriala Supernatural , na ir as aki vis uzmetu, o ten vaidenasi visaip ir visur, demonai ir visokie velniai zmones puldineja, zodziu isejau jau sutemus rubu susirink is lauko, ir kazkas susnarejo palei tvora, pasokau kaip nuplikyta, zaibo greiciu susirinkau rubus ir i troba, va ir pasakyk kad neveikia vaizdai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 03 01, 13:14)
Ne nu Gotte, per daug gal filmu ziuri  biggrin.gif  kas ten vaidensis fermoj, juk ne pilis kokia senovine, gal net statyta gerokai po karo ar isvis pries kokiu 30 metu.
Nors kokioj pily ar labai labai senam name man nebutu ramu, nepirkciau niekad tokio. Idomu kodel vaiduokliai taip megsta Anglija, ar cia tiesiog ju toks folkloras vaiduoklinis  g.gif  dar kalbant apie filmus, ziuri mano vyresne seriala Supernatural , na ir as aki vis uzmetu, o ten vaidenasi visaip ir visur, demonai ir visokie velniai zmones puldineja, zodziu isejau jau sutemus rubu susirink is lauko, ir kazkas susnarejo palei tvora, pasokau kaip nuplikyta, zaibo greiciu susirinkau rubus ir i troba, va ir pasakyk kad neveikia vaizdai  biggrin.gif

Nu bet vaidenasi juk ne tik pilyse. Va FB kartais būna temos apie tai, tai ohoho kiek pripasakoja mergos . Aišku, gal pusė ten logiškai paaiškinamų dalykų, bet gal ir tiesos kažkur yra.
Aš nežiūriu iš viso jokių siaubiakų schmoll.gif , ypač kas susiję su vaiduokliais. Turiu baimę iš vaikystės, nes mama sakė, kad vaidendavosi tame name kuriame mes gyvenom. Pamenu tik vieną dalyką, kad pabundu naktį ir ten garsai keisti visokie, triukšmas. Ir dar esu mačiusi kažkokią moterį su pižaminio tipo suknele ant laiptų į palėpę. Dabar sunku jau suvokti, kiek realu tai buvo, kartais pagalvoju, gal mano vaikiška fantazija suveikė. Dar mama sakė, kad katinas visada keistai elgdavosi užėjęs į namus, išplėstom akim į tam tikras vietas žiūrėdavo.
Atsakyti
Siaubaku neziuriu,bet vaiduokliu nebijau biggrin.gif Mes turbut dabar kazkoki vienos lempos naminuka turim lotuliukas.gif Prie lovos stovi tokios touch lempos-prilieti ir uzsidega arba uzgesta..Tai va MB lempa dabar degiojasi pati savaime biggrin.gif Bet tik diena.Nakti niekad neuzsidega..O diena ateini i miegama-dega lampa,isjungi,ateini po kurio laiko-vel dega lempa..Prie nieko nesiliecia...

O apie skambuti per helovyna senam nuomuojam name jau pasakojus biggrin.gif Irgi sakyciau uztrumpino,bet kodel tik ta veina karta g.gif Nei pries tai niekad netrumpindavo,nei po to...

Vaikystej su puskem tiek viena kita ibaiginom,kad po vonia nykstukas gyvena,kad i tulika bijojom eiti lotuliukas.gif

Gavau is Yves rocher uzsakytus kremus bigsmile.gif Tusa dovanu pasiemus buvau mirksiukas.gif Tuso dar neisbandziau,nenoriu atidarinet,nes visai nesenai pirkus pardej,kad nedziutu..O kremas tai labai fainai tepes mirksiukas.gif
Heida,o tu jau gavai?
Atsakyti
Mes tai kvietinedavom su draugem dvasias kur su adata ir siulu i klausimus atsakinedavo, dar kazkokius burtus darydavom su zvake ir veidrodziu. Bet isibaimine po to buvom neblogai visos, drauges mama pagasdino kad prikviesim ir nebeiseis dvasios,as namie viena bijodavau but lotuliukas.gif o kaimynu mergaite viena ryta isleke klykdama i lauka tiesiai is lovos, nes tipo namuose balta moteris ar panasiai,tada mums buvo griestai uzdrausta uzsiimt burtais, bet jau ir pacios bijojom.

Kaip cia yr, as dar negavau savo kremu, netvarka g.gif
Atsakyti
Limcamca, liuks fotkes thumbup.gif dekui mirksiukas.gif

Nebuvau ne karto susidurus su dvasem, nors ir mes burdavomes panos istisai. Vienos matydavo kazka, kitos ne biggrin.gif

Giega, trumpinasi gal kazkur lempute. Pakeisk ir "dvasele" iseis biggrin.gif

Laukiu plauku lygininimo aparaciuko rolleyes.gif
Atsakyti