As gavau geliu. Pries kelias dienas gavau, per MOtinos diena gavau, siandien gavau. Namai gelemis nukloti, eina sau, kokia as faina
Sveikos drauges! Su svente! Bukim moteriskos
As gavau geliu. Pries kelias dienas gavau, per MOtinos diena gavau, siandien gavau. Namai gelemis nukloti, eina sau, kokia as faina
Ka tik kalbejau su mama. Jos vyro anukui gime trecias vaikas. Visu vaiku vardai: Hugas, Heila ir dabar jauniausia Heida
Mano mylimiausia vaikystes knyga
http://kristinooshke...-heida-606.html
http://kristinooshke...-heida-606.html
As ne neskaicius tokios knygos
Ir is vis labai senai skaiciau...Kai sugedo mano el skaitykle,taip ir nepaemiau jokios knygos..Nors turiu namie pora neskaitytu...Girdejau,kad zada Silva rerum 4 dali isleist
Bet as ir trecios neiveikiau
Man ir nesiskaito paskutiniu metu, pora knygu turiu pradejusi bet neskaitau. Lyg ir akys vargsta paskaicius, kazkoks diskomfortas jauciasi, siaip ir akiniu stipresniu reiktu, nes vos izlibinu nuo lentos.
Trecia Silva rerum perskaiciau, tik sunkiai man tos knygos skaitesi, oj sunkiai, tarpais lyg nieko, veiksmas vyksta, idomu, po to vel 10 lapu kazko aprasymas, o as isvis praleidziu tokias vietas, taip ir gavosi pusiau skaityta, gal reiks kada paimt ir paskaityt normaliai.
Trecia Silva rerum perskaiciau, tik sunkiai man tos knygos skaitesi, oj sunkiai, tarpais lyg nieko, veiksmas vyksta, idomu, po to vel 10 lapu kazko aprasymas, o as isvis praleidziu tokias vietas, taip ir gavosi pusiau skaityta, gal reiks kada paimt ir paskaityt normaliai.
Man keista, kad tie rasytojai parase viena gera knyga nesugeba sustot. Butinai turi prikurti papildomu daliu, ko pasekoje, viska sugadina
Kristina dar rase kelias kitas knygas, bet deja, nesusilauke tokio pasisekimo, tai turbut nusprende grizti ten pat, nuo ko pradejo
Paskutiniu metu kazkaip daug skaitau. Iki mokyklos kabu masinoje pusvalandi, po mokyklos pusvalandi, nes tenka anksciau isvaziuoti - tai ta laika ir leidziu skaitydama. Nauda
Paskutiniu metu kazkaip daug skaitau. Iki mokyklos kabu masinoje pusvalandi, po mokyklos pusvalandi, nes tenka anksciau isvaziuoti - tai ta laika ir leidziu skaitydama. Nauda
Su musu svente visas
negavau siandien geliu, tik per mamos diena gavau
net nezinau kokios tai geles, bet kaip kvepia skaniai
pilna ju teskinej, bet kaip vadinasi - nezinau
Pasiskaitineju knyga vakarais, pries miega
Atsildineja oras lyg po biski
pirmadieni iseigine, tai gal reiks bandyt kokiu geliu pasisodint
Pasiskaitineju knyga vakarais, pries miega
Atsildineja oras lyg po biski
O kaip kitos dirbat, mokotes kita savaite? Gal sakau, kur kavos susibegam?
Labukas
Faina butu
Nu tai rasom,kas kada gali
Jei ryte,tai pvz ryt speciau kavos isgert Romforde,paskui bazes...Vakare dabar sunkiau prisiderint,bet kaip nors istrukciau
Kita savaite ir koki ketv penkt ryte susiderinciau
Faina butu
As pirmadieni esu laisvesne, ir penktadieni.
Man abi dienas geriau is ryto, nes penktadieni, jau pirma turiu but grizusi i Hainault.
Gal ir Lotuliukas su savo klecka prisijungtu kavos.
Man abi dienas geriau is ryto, nes penktadieni, jau pirma turiu but grizusi i Hainault.
Gal ir Lotuliukas su savo klecka prisijungtu kavos.
Pirmadieni tai niekaip-visi uzsakymai ir daugei reikia iki 12h padaryt...Va penktad,jei pasiderintume is anksto,tada as nusiplanuoju bazes penktadieniui ri galetume susitikt kavos isgert
Sveikos
As pirmadieni nedirbu, bet dar nezinau ka darysiu. Bet is ryto gal ir galeciau. Darbo dienom kavos tai nelabai
savaitgaliais - be problemu
As pirmadieni nedirbu, bet dar nezinau ka darysiu. Bet is ryto gal ir galeciau. Darbo dienom kavos tai nelabai