Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Sveikos drauges! Su svente! Bukim moteriskos 4u.gif
As gavau geliu. Pries kelias dienas gavau, per MOtinos diena gavau, siandien gavau. Namai gelemis nukloti, eina sau, kokia as faina lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka tik kalbejau su mama. Jos vyro anukui gime trecias vaikas. Visu vaiku vardai: Hugas, Heila ir dabar jauniausia Heida biggrin.gif
Atsakyti
Mano mylimiausia vaikystes knyga
http://kristinooshke...-heida-606.html
Atsakyti
As ne neskaicius tokios knygos g.gif Ir is vis labai senai skaiciau...Kai sugedo mano el skaitykle,taip ir nepaemiau jokios knygos..Nors turiu namie pora neskaitytu...Girdejau,kad zada Silva rerum 4 dali isleist mirksiukas.gif Bet as ir trecios neiveikiau biggrin.gif
Atsakyti
Man ir nesiskaito paskutiniu metu, pora knygu turiu pradejusi bet neskaitau. Lyg ir akys vargsta paskaicius, kazkoks diskomfortas jauciasi, siaip ir akiniu stipresniu reiktu, nes vos izlibinu nuo lentos.
Trecia Silva rerum perskaiciau, tik sunkiai man tos knygos skaitesi, oj sunkiai, tarpais lyg nieko, veiksmas vyksta, idomu, po to vel 10 lapu kazko aprasymas, o as isvis praleidziu tokias vietas, taip ir gavosi pusiau skaityta, gal reiks kada paimt ir paskaityt normaliai.
Atsakyti
Man keista, kad tie rasytojai parase viena gera knyga nesugeba sustot. Butinai turi prikurti papildomu daliu, ko pasekoje, viska sugadina doh.gif biggrin.gif Kristina dar rase kelias kitas knygas, bet deja, nesusilauke tokio pasisekimo, tai turbut nusprende grizti ten pat, nuo ko pradejo biggrin.gif

Paskutiniu metu kazkaip daug skaitau. Iki mokyklos kabu masinoje pusvalandi, po mokyklos pusvalandi, nes tenka anksciau isvaziuoti - tai ta laika ir leidziu skaitydama. Nauda biggrin.gif
Atsakyti
Su musu svente visas 4u.gif negavau siandien geliu, tik per mamos diena gavau rolleyes.gif net nezinau kokios tai geles, bet kaip kvepia skaniai wub.gif pilna ju teskinej, bet kaip vadinasi - nezinau doh.gif

Pasiskaitineju knyga vakarais, pries miega mirksiukas.gif

Atsildineja oras lyg po biski bigsmile.gif pirmadieni iseigine, tai gal reiks bandyt kokiu geliu pasisodint rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip kitos dirbat, mokotes kita savaite? Gal sakau, kur kavos susibegam?
Atsakyti
Labukas

Faina butu bigsmile.gif Nu tai rasom,kas kada gali mirksiukas.gif Jei ryte,tai pvz ryt speciau kavos isgert Romforde,paskui bazes...Vakare dabar sunkiau prisiderint,bet kaip nors istrukciau mirksiukas.gif Kita savaite ir koki ketv penkt ryte susiderinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirmadieni esu laisvesne, ir penktadieni.
Man abi dienas geriau is ryto, nes penktadieni, jau pirma turiu but grizusi i Hainault.
Gal ir Lotuliukas su savo klecka prisijungtu kavos.
Atsakyti
Pirmadieni tai niekaip-visi uzsakymai ir daugei reikia iki 12h padaryt...Va penktad,jei pasiderintume is anksto,tada as nusiplanuoju bazes penktadieniui ri galetume susitikt kavos isgert mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

As pirmadieni nedirbu, bet dar nezinau ka darysiu. Bet is ryto gal ir galeciau. Darbo dienom kavos tai nelabai rolleyes.gif savaitgaliais - be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti