Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(*nova* @ 2016 03 17, 23:18)
Klausyk, bet ne sveikata vercia gyvenimo buda ir maista keist  g.gif  cia jus tiesiog patys sitaip sugalvojot ir tiek  g.gif

Gymas uz mus sugalvojo lotuliukas.gif Padare dyyydeles nuolaidas, 2 zmones uz vieno kaina, tai ur neatsilaikem.. Tiek kad kontraktas metams.. O siaip as daznai pavasariais pora men i gyma pavaikstau.. Va kazkada su Asta kartu ejom..Paskui vasara ateina, siaip pilna pramogu.. O maista siaip priziuret pradejom, nes nu abidna tiek prakaituot, o namo grizus vel prisiest..Noris bent kazkokio rezultato..
Mb tai labai uzsikabines, jau beveik kalorijas skaiciuoja, geria visokiu papildus.. Man tai jie veu, as nepersitempiu biggrin.gif
Atsakyti
Gerai kad gymas taip sugalvojo, o ne sveikata thumbup.gif as tai tingine sportams, o ir to laiko ne kazkas po darbo lieka. Bet aisku, butu noras - atsirastu ir laiko ax.gif nu nera sportams jokio noro biggrin.gif geriau jau kokia knyga paskaityt rolleyes.gif
Paminejei Asta ir kazkaip pagalvojau, kad kiek daug isejusiu is "sektos" sektanciu verysad.gif nyksta gretos verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.
As Astos ir labai pasigendu, vis pamirstu Giegos paklaust kaip ji gyvena, jei pasikalbat.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 03 17, 23:48)
Neblogai mane apkalbejot,kai isejau-ausys kaito lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aisku nepatikesi, bet tikrai neapkalbejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 03 17, 21:00)
lotuliukas.gif  kodel pirma islekei  g.gif  vaikus is mokyklos susirinkt lekei  g.gif

Tai va, kad smagu buna susitikt, paleliakint  biggrin.gif  Gerai butu koki vakara kur restorane pasedet.  Va ir Mainly manau prisijungtu  mirksiukas.gif

Giega, maniau kad metei sportus  rolleyes.gif

As visada, - jei tai nedarbo diena ir ne rytas! biggrin.gif

Galim pasiplanuoti vėl kada pas mane wink.gif

Sveikos, pradėjau lengviau kvėpuoti, tai grįžti i sekta, jaučiu vėl neilgam. Deadline'ai baigėsi, egzas išlaikytas, kitas tik po gero mėnesio, nuo kitos savaites einu atostogų 9 dienom. bigsmile.gif

Aloha Mergaičiai!!!
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 03 18, 08:04)
Labas rytas.
As Astos ir labai pasigendu, vis pamirstu Giegos paklaust kaip ji gyvena, jei pasikalbat.
Papildyta:

Aisku nepatikesi, bet tikrai neapkalbejom  biggrin.gif

Čia iš serijos susirinko VISOS, tai nebuvo apie ką kalbėt biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, jauti. Tikrai neapkalbejom. Neidomi esi visai lotuliukas.gif
Fainuole Lotuliuko lelka wub.gif
Atsakyti
LAbukas

Zinokit nematau ir as Astos..Karta susitikom praeinant,pora zodziu persimetem,dar zadejo i tema grizt...Bet ir jau senai buvo..
O jus dar ilgai pasisedejot?As tik isvaziavau ir prasidejo skambinimai lotuliukas.gif Laiku isvariau lotuliukas.gif Bet bazese ir gana greitai susisukau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ziuriu ilgites isejusiu,tai galvoju parasysiu ir tuo paciu atsisveikinsiu biggrin.gif

Vaziuojam atgal i Lietuva gyventi.Vyras dar liks,bet musu su vaikais dienos suskaiciuotos iki balandzio 10 ax.gif
Atsakyti
Rimtas sprendimas Asertyt thumbup.gif thumbup.gif Kas paskatino? Norit, laukiat?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 18, 15:11)
Rimtas sprendimas Asertyt  thumbup.gif  thumbup.gif Kas paskatino? Norit, laukiat?

Pasiilgau savo namu ir seimos. Noriu,kad mazasis eitu i darzeli. Ir del vyresnelio daugiau tempti negalim,arba dabar,arba niekada.
Ne paslaptis visoms,kad nuoma surija belenkiek pinigu,tai manau ta tukstanteli per abu,kuri dabar ant nuomos atiduodam,Lietuvoj tikrai uzdirbsim ir uzteksim prsgyventi ax.gif
Draugai grizo pries pusmeti,10 metu cia praleide,laimingi ir visko uztenka.
Laukiam ir norim. Ypac mano vyras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asertyt: 18 kovo 2016 - 15:40
Sveikos

Asertyt, jums nereiks nuomotis LT? Ten ant nuomu ir nemazai iseina. Nu sekmes jums 4u.gif

Mainly, gal geriau kada kokiam Honchurch restorane pasimeetinam rolleyes.gif The village grill and bar neblogas mirksiukas.gif nuo Romfordo visai netoli ir susisiekimas geras mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas merginos.
Smagu kad susibegat.As paskutinius strichus senam darbe braizau.Nauja kontrakta pasirasiau,bet nesu juo patenkinta.Nekimba man kazkodel tai.Turiu problemu su dukra savo.Puola ja vel depresija nors tu ka.Pasodino ant antidepresantu. doh.gif .Buvau iki Aberdino nulekus,su gydytojais snekejau.Nusistekeno krauja,mazakraujiste,vitamino D trukumas,tyrimai prasti.Turejom panasia situacija pries 3 metus.Dabar vel tas pats. doh.gif .Liepiu imti akademines,nenori.Zodziu nezinau kaip su ja kalbeti.
Atsakyti
Elija, uzjauciu, ir deje, tik mintimis galiu padet verysad.gif Vargsas vaikas 4u.gif stiprybes jums begalines 4u.gif
Atsakyti