Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Heida @ 2016 03 26, 21:08)
Jau tikriausiai pavelavau  biggrin.gif  dejau ant baltu, o po to ten su nagu laku daryta, ant kempineles lako uztepi ir glaudi prie kiauso, kuo daugiau sluoksniu, tuo ryskiau.

Kazkaip ir pagalvojau,kad ant baltu-verdu kelis baltus biggrin.gif Kitus su svogunu lukstais.
Atsakyti
VA,gavos visai neblogai biggrin.gif Kelis norejau vienspalviu padaryt,o jie tik patamsejo,o nenusidaze blink.gif Tai ir dejau dekupaza,bet jie tamsus gavos..Ant baltu kiausu zymiau graziau mirksiukas.gif Anie marguciai su svogunu lukstais,jie irgi buvo virti melynuose ir zaliuose dazuose-gavos tik rudi blink.gif Sakau,nusiplove ta spalva visiskai..
https://scontent-lhr...amp;oe=5785E9AE
Atsakyti
Grazu bigsmile.gif as ir buvau pasiciupus tas serveteles su rozem, labai jau grazios, bet niekaip nesugalvojau kaip jas geriau iskarpyt, tai kitas paemiau.
Atsakyti
O zinok tie su rozem turbut graziausi ir yra bigsmile.gif As karpiau juostom ir galus dar atskirai uzdejau.

Prisakiau,kad Sainsbury graziausiu serveteliu yra,o kai pati norejau dar kokiu nusipirkt,nes turejau su baltom ramunem,tai nieko gero nebebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 26 kovo 2016 - 23:49
QUOTE(giega @ 2016 03 26, 22:26)
VA,gavos visai neblogai  biggrin.gif Kelis norejau vienspalviu padaryt,o jie tik patamsejo,o nenusidaze blink.gif Tai ir dejau dekupaza,bet jie tamsus gavos..Ant baltu kiausu zymiau graziau mirksiukas.gif Anie marguciai su svogunu lukstais,jie irgi buvo virti melynuose ir zaliuose dazuose-gavos tik rudi blink.gif Sakau,nusiplove ta spalva visiskai..
https://scontent-lhr...amp;oe=5785E9AE

Kaip gražu, Giega! nuostabūs margučiai wub.gif
Mes tai šiemet nedažysim... pernai bandžiau natūraliais dažais, žolelėm, tai gaidys gavosi, visai nepavyko - rupūs miltai... Šiemet jokių svečių nebus, tad tiesiog šiaip maisto pasigaminsim ir dviese pavakarosim. na, nebus taip blogai, esu Velykas ir viena šventus lotuliukas.gif
Atsakyti
Graziu, siltu, linksmu, sauletu Velyku , mielos drauges.
user posted image
Atsakyti
LAbukas

user posted image

Ar tvirti kiausiniai buvo?Kiek as emiau,tai visi pirmi duzo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Su SV. Velykom visas 4u.gif geru linksmu svenciu 4u.gif

Nezinau, man jau verdant dazytus kiausus, sutrukinejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 27 kovo 2016 - 12:45
QUOTE(*nova* @ 2016 03 27, 11:44)
Sveikos

Su SV. Velykom visas  4u.gif  geru linksmu svenciu  4u.gif

Nezinau, man jau verdant dazytus kiausus, sutrukinejo.

Reik det i salta vandeni,tada nesutrukineja mirksiukas.gif

Norejom varyt su dvirkom pasivazinet...Jooooo-tamsu,kad net sviesu reikia...
Atsakyti
Nu zinok dedu i salta vandeni. Nezinau g.gif

Pas mus pries kokias 5 min raip lijo, kad dangus su zeme maisesi. Nulijo, vel saule islinkdo
Atsakyti
g.gif Mano nei vienas verdant nesuskilo mirksiukas.gif

Aga,nulijo ir pas mus..Bet dangus baisiau apsiniaukes buvo,nei kad pyle..Tik satelita biski patrumpino,skaitmenuot pradejo...

O va skaitet,vakar vejas mergaite nunese su ta pripuciama pilim..Ir uzmuse... verysad.gif verysad.gif
http://tiesa.com/nau...si-mazyle-20888
Atsakyti
Vajezau, vargsas vaikas verysad.gif
Bet oras idomus, tai saule, tai lietus pila. Priedem ir sedim kai tortai rolleyes.gif
Atsakyti