Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 18, 21:48)
Juk visi inzinieriai jau dirba kompais, spec. programom. O mano tetis rankom. Raso ir braizo jis idealiai. Nuostabus zmogus. Ir dar nuostabesni zmones aplink ji (turiu omeny kolegas)

wub.gif Labai primine filma ''THE INTERN" wow thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 18 vasario 2016 - 20:53
Na ir apsišviečiam mes čia beplepėdamos biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Sagyte - kokia miela dviejų draugelių nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 vasario 2016 - 20:54
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 18, 20:42)
kaip Tavo kojyte? Gal visai isgijai ir nebeskauda?

Dar spalvos neteisingos, bet neskauda. Sakė, galutinai sugis per 6 savaites po operacijos, tai dar tiek nepraėjo. biggrin.gif

Gufis plačiaekranis wub.gif
Erodės chebra įvairiaspalvė thumbup.gif
Grikučiui rytoj dideliausios sėkmės 4u.gif 4u.gif Kada veši?
Sagytės foto wub.gif wub.gif mielas smailianosiukas amsius ir gražuolė mergytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 vasario 2016 - 20:57
QUOTE(Aist @ 2016 02 18, 22:50)
Apus, labai Tau ačiū už patarimus  4u.gif  Tikrai atsižvelgsime į kompetetingą nuomonę.  4u.gif 
Aš esu odontologė- ortopedė, t.y. protezuojanti ( atkurianti prarastus danties audinius, dantis) gydytoja. Plačiąja prasme gydytojai ortopedai taiso stuburo ir galūnių iškrypimus ir ydas.  smile.gif

A nu va, dabar aisku thumbup.gif Vadinasi as plataus profilio smalsautoja hihihi.gif Bet gerai, kai yra kas paaiškina ax.gif Mes dukriuka vezdavom operuot i Ortopedijos skyriu. Tai man tai niekaip su dantim nesiasocijavo. A dabar jau kaip ir aiskiau 4u.gif

Man kokia Fogi grazute. Tokia iskirtine, neeilinio nuspalvinimo katyte. Ale pas Tave visos trys jos su harakteriu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žinai Sagiuk, gal tu nekamuok šeltuko, neklijuok jam ausiukių.Toks gražus, o tu jam ausiukes lankstysi verysad.gif

Kaip džiaugiuosi, kad maniškis katinas neguli kriauklėje, tai prausiuosi kada noriu ir kik noriu, jokių eilių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 18, 22:52)
wub.gif Labai primine filma ''THE INTERN" wow thumbup.gif

Aha. Yra nuostabiu zmoniu salia musu. Reiktu kada teciui negirdint, padekot jo vadovui. Nes sakau, kaip jis ji laiko kaip ofiacialu darbuotoja, nesuvokiu. Kita vertus nezinau kam jie priklauso. Mums tai Valstybes tarnybos įstatymas to neleistu. Ale ir patys vadovai sunkiai islaiko vyresni zmogu. Stengias arba isesti, arba atleisti del ko nors.
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2016 02 18, 22:55)
Dar spalvos neteisingos, bet neskauda. Sakė, galutinai sugis per 6 savaites po operacijos, tai dar tiek nepraėjo.  biggrin.gif

Ai, svarbu kad gyja. Man Tu labai grazute atrodytum ir su spalvotom kojom. Kaip coliuke wub.gif
Orientacija mano teisinga, tiesiog jei grazu, negaliu to nepasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
As atrodo jau klausiau kazkada, bet atleiskit paklausiu dar. O tai Dinka is Vilniaus? g.gif Ne is Kauno? O is Kauno ir jo apylinkiu kas? Nepamenu g.gif doh.gif (oi o gal as cia taip nekorektiskai klausiu-viesoje erdveje gal ne kiekvienas nori rasyt) ax.gif Tai tiek to tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 18 vasario 2016 - 21:08
Lisiteja kad ten neskausminga procedura 4u.gif Jei sumastyčiau dalyvauti parodose ausys turi būti patvarkytos blush2.gif

Dabar pamaniau kada Erodei ir Mangunai keltis kad spėti nusiprausti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 18 vasario 2016 - 21:09
QUOTE(Aist @ 2016 02 18, 20:55)
Grikučiui rytoj dideliausios sėkmės  4u.gif  4u.gif  Kada veši?

16 val užsirašėm smile.gif prašysim Ainu, kad uodegą sumegzzzz... eeeee... lapciukes sukryžiuotų, kad viskas sėkmingai praeitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 18, 21:07)
As atrodo jau klausiau kazkada, bet atleiskit paklausiu dar. O tai Dinka is Vilniaus? g.gif Ne is Kauno? O is Kauno ir jo apylinkiu kas? Nepamenu g.gif  doh.gif (oi o gal as cia taip nekorektiskai klausiu-viesoje erdveje gal ne kiekvienas nori rasyt) ax.gif Tai tiek to tada smile.gif

Dinka iš Kauno raj., iš Kauno aš, Vilkra, Zundyte, Sandra, o kas dar? Kažkaip per mažai kauniečių g.gif
Atsakyti
[quote=Vėtra.l,2016 02 18, 22:02]
Pas nus irgi ilgiau 65 m. nelaiko... po 65 metu tik išimties tvarka, tada kas metus darbo sutartis tesiama. Nes na buvo atvejų kaip žmonos atlydėdavo..... turim tobulėti kartu su vaikais ir būti pirma jų per žingsnį biggrin.gif
Atsakyti
Cukriuk - taip, Diinka iš Kauno, tiksliau kaip ji pati rašė iš Kauno apylinkių 4u.gif
Gal prisijungsi prie meetuko 4u.gif
Iš Kauno dar Weronica (būtų laaabai gera proga pasimatyti ir galutinai išsklaidyti abejones kad tikrai ne Leonas hihihi.gif ) Kendde dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 vasario 2016 - 21:17