Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 20, 14:08)
Marinuoti kazlekai wub.gif  Atvarau pas Griki as is svecius...jei ka biggrin.gif

Dafai, atvaryk, pasakysiu Grikiui kad išeitų pasitikti biggrin.gif
Azu - šaltibarčiai bigsmile.gif vasariškai man taip nuskambėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 20, 15:23)
Koks oras šiandien prie žemės traukia mes dar iš pižamų neislinde smile.gif

Zinok mes irgi-noreciau kur islekti pasizmoneti-ali tingisi(nu ne tingisi, bet nera to varikliuko tokio)
Sagyt, i koki vaiku kambari vaziuojate kaune?
Atsakyti
Kaip galima linksmai namie praleisti laiką ir niekur nevažiuoti smile.gif
https://youtu.be/xI26hPo4knQ
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 02 20, 15:54)
baigiat liudet, marš pietaut !

Yeeeee thumbup.gif Na pagaliau ....skanestas wub.gif
Atsakyti
Tokiu oru štai kaip reikia būti smile.gif
user posted image
user posted image
sukamšiau Grikiui tablietką tai kompensacijai daviau mylimą dekutį, sėdi daba patenkintas įsikuitęs smile.gif
Atsakyti
Cukrine mes iš Vilniaus smile.gif Bet Kaune megoj megiukas yra žinau smile.gif
O dėl to kad visi turi būti pagal vieną standartą mes jau darželyje patyrėm, bet man kažkaip pavyko su auklėtojom susitarti tai jos nebespaudzia maniškės būti kaip visi smile.gif Nors realiai esu girdėjus kad vaikui griežtos rankos trūksta, atseit diržo tai ir su vaikais žaistų ir sveikintusi ir t.t. Pradžioje skaudu būdavo kai ateini pasiimti vaiko iš darželio ir visi žaidžia triukšmas o taviškė sėdi kažkur kampe viena ir piešia arba knygas varto arba tiesiog sėdi. Ir taip visalaik kokius 2 metus, nuo ryto iki vakaro, auklėtojos sakydavo jos kaip nėra, sykį buvo labai nemalonus incidentas kai kitos grupės auklėtoja maniške purte ir tempė iš lauko į grupę, tuomet ji griuvo ir prasiskele galvą, tiesiog mano vaikas svetimiems nepaklusta, grupės auklėtoja nusprendė nueiti iki parduotuvės, o kitai parvesti vaikus į grupę, visi vaikai ėjo o maniškė sakė neisiu kur auklėtoja, tai ta kitą stūmė ir tempė maniške, aš įsivaizduoju kokį stresą maniškė turėjo patirti, aišku ten paskui atsiprašinėjo bet vistiek ant galo liko kaltas vaikas unsure.gif Bet apie liūdnus dalykus užtenka smile.gif
Labai Grikis fainiai ir linksmai laiką leidžia su Kruopyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 20, 15:49)
Nors realiai esu girdėjus kad vaikui griežtos rankos trūksta, atseit diržo tai ir su vaikais žaistų ir sveikintusi ir t.t.

Mes su tavimi turetume apie daug ka pasneketi... drinks_cheers.gif Mes 3metus privatu lankem-dabar valstybini. Aciu Dievui visur puikus kolektyvas dirba. Bet jie turi planus ir vaikas turi tai vykdyti...as irgi girdziu, kad reiktu geros batalijos ir butu viskas gerai... zodziu kai susitiksime kada-turesime apie ka paplepeti-nes situacija LABAI panasi drinks_cheers.gif Stiprybes tau 4u.gif Beje del to incidento jusu labai idomu-kas buvo tai''aukletojai'' po to? Ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 20, 13:35)
Ainu atsisako  mirksiukas.gif  jai tik 2 rūšys tinka:" Applaws" ir "Canagan".
Sveikos  4u.gif

Būsiu nepopuliari ir pasmerkta. verysad.gif cool.gif
Manau, kad per gerai gyvena, pasakysiu, Ainu, nors man ji ir labai patinka, wub.gif dama kaip dama. Bet jei konservai pas mus neėdami, tai išvis nuimu juos porai dienų. Ir sumažinu davinuką sauso maisto. Tada viskas per dieną - dvi susitvarko. Pas mus Fogytė nelabai šoka ant konservų. Ir kartais neėda. Jai dedu mažiau. Valgomą šaukštą. O kartais ji tiesiog išryja. Sausiukų visada padėta, kiek nori. Kailis visų smarkiai pasitaisęs, Nika išvis alergavo, kai susipažinom su MB, ji buvo išsilaižius žaizdeles sprande. Susitvarkė.
Tašės ir svoris pakritęs. Iš MB atėmiau 9,5 kg, dabar 7,8 kg.

Aišku, kad jei naujo maistelio parnešu, tai labai šoka ant jo iš pradžių. Paskui jau ne.
Bet daugmaž ėdama gerai. Šonukai apminkštėję merginų, bet valdomai grakščios.
Buvo dienų, kai virdavau širdukių ir pamaldavau - pasmulkindavau. Labai ėjo...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 20, 15:25)
Dafai, atvaryk, pasakysiu Grikiui kad išeitų pasitikti  biggrin.gif
Azu - šaltibarčiai  bigsmile.gif  vasariškai man taip nuskambėjo  smile.gif

Man rodos, ji tiesiog pasiilgus. MB irgi vago žiemą šaltibarščius.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 02 20, 18:04)
Būsiu nepopuliari ir pasmerkta.  verysad.gif  cool.gif
Manau, kad per gerai gyvena, pasakysiu, Ainu, nors man ji ir labai patinka, wub.gif  dama kaip dama.

O ko cia smerkti-jie pas mus gyvena kaip inkstai taukuose biggrin.gif ir tai faktas. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Magnuna-gal gali dar foto Grikucio imesti? ax.gif
Atsakyti
Labu,
QUOTE(Azucena @ 2016 02 20, 15:22)
Mergaites-mamos jums stiprybes dideliausios  4u.gif
Pas mane saltibarsciai su bulba kasa  blush2.gif

Kaip tavo mama laikosi?Kaip "chemijas" perneša,ar labai bloga būna?Ar plaukai jau nuslinko?Kaip ten rašei,kad ir kitoj krūty lyg kažkas,ar nieko blogo?jeigu per daug klausimų atsiprašau,gali neatsakyt arba į až
Maniškei slenka labai,bet vis dar daug plaukų,mama sako jau atsibodo juodai tas rinkimas iš visur(nors ir nusikirpus prieš gydymą visai trumpai)
QUOTE(sagyte @ 2016 02 20, 15:23)
Koks oras šiandien prie žemės traukia mes dar iš pižamų neislinde smile.gif

Aha drinks_cheers.gif ,mane irgi,net numigau popietę truputį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 20 vasario 2016 - 17:27
Nu bet orelis cia verysad.gif i parde su masina vaziavom, kad organizmo nestresuot unsure.gif
O jau reikalu namuos.. Geliu lavonelius metu lauk doh.gif Akvariumai uzdumbleje doh.gif Kates bijo musu blink.gif ypac Spygala su Zugiu, bet jau jau atsigaudineja. Hipe tai ciucikaa ir viska kartu daro biggrin.gif
Atsakyti
Gyfiukas, kaip apsivožęs thumbup.gif
Colombos vakai išvirtę kas sau wub.gif
Grikis kaip saldainis susivyniojęs wub.gif
O kodėl nei viena neinat į kačių parodą.Kaunietėms čia ax.gif Kažką intere radau, tik neužfiksavau kurioje vietoje.
Dar paklausiu Sagytės ir Cukrinės dėl vaikučių.Juk jūs gyvenat dideliame mieste.Jei jūsų panelės truputuką nestandartinės, gal galima lankyti kitokį darželiuką, pvz Montesori pakraipos? Gal ir mokyklų yra kitokių, ne tokių valdiškų.Na turėtų būti kažkoks pasirinkimas.
Atsakyti