Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 21, 00:42)
Oi Vetriuk tik nereikia. Tuoj bus apkaltintas vaikas(kaip Sagytes atveju)tuo reikalas ir pasibaigtu. As savo atveju irgi pagailejau vaiko ir savo seimos nervu. Pakeitem darza ir buvo viskas puiku. Man tik ''patiko'' direktores reakcija kaip suzinojo situacija-atsisuko i aukletoja ir pasake- kazkas negerai jei VEL tevai skundziasi...Zodziu ne mes pirmi ten nei mes paskutiniai. Nu bet daug metu jau praejo-tikiuosi situacija jau isspresta ten.

Netiesa. Darzelio aukletoja tuoj pat butu nusalinta nuo darbo, kol vyktu tyrimas. O kai issisprestu ir jei butu pripazinta kalta, butu nedelsiant atleista is pareigu. Cukriuk, as toj sistemoj dirbu 13 metu. Ir zinau, kad nesikeicia situacija tik tada, jei tevai nieko nedaro. Savo rate pasipyksta ir viskas. O kad ir direktorei pasako. Kas is to. Ji aisku kad sleps, bijodama viesumo ir papeikimo savo adresu. Taip kad nereikia tylet. Reikia zinot savo teises ir sprest klausima.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 02 20, 19:45)
Sveikos :-)
Brigitai atjungė kvėpavimo aparatą, skatina kvėpuoti pačią,ką ji labainenori,nes sunku. Žiūrėsim kaip toliau bus,kol kas nieko įkvepiančio...
Naktį pas mus įsivaizduojami katinai vaikšto ohmy.gif
Tiga uždaryta pas dvynius,nes miauksėja ir laksto. Ozis pas mus,nes puola Ausių. Tik Ausius lausvėje, ir naktį girdėjau jį su kažkuo besipešanti ir ryte kudlų kiek radom!

Brigitai sveikatos. 4u.gif 4u.gif

Kas ten pas jus per naktiniai monstrai katinai vampyrai? Nesirūpini katanėliais, Ruste... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 02 21, 00:39)
2014 tokiom datom testus laike ... pernai atrodo panasiom mano mazas irgi laike ...
http://www.baranausk...DYMO TVARKA.pdf

Aciu saulieli labai wub.gif Manau panasiai turetu but. Mazesniems anksciau. Tai galesim ramiai vaziuot. O tai reiktu nukelt i birzeli, o birzeli jau per karsta. Tai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 02 20, 19:38)
Sveikos merginos 4u.gif
visu katineliams 4u.gif
seniai rodziau savo Meduoli,bet nauju foto neturiu ax.gif
Niekaip su juo nesusitvarkau, vis taip pat neleidzia naktimis miegoti doh.gif
As vis storeju, praeita savaite turejo buti paskutine darbe, bet nepavyko atidirbti..matyt per daug siek tiek darbu paskutiniu metu buvo, organizmas neatlaike, dabar turiu ilsetis su mediku prieziura..

Renatele. Ale tik išėjau atostogų... verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Erode, laikas greitai bega bigsmile.gif biggrin.gif

Cukriuk, grazuolis Tavo kacius wub.gif Saldziu jam sapneliu 4u.gif

Papildyta:
Sniegila, kad ir nuejai miegoti, vistiek paklausiu bigsmile.gif Koki te grozi idejai??? Kokis panasus i mano Stanislova g.gif Tik didesnis...gerokai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 02 20, 22:48)
Brigitai sveikatos.  4u.gif  4u.gif

Kas ten pas jus per naktiniai monstrai katinai vampyrai? Nesirūpini katanėliais, Ruste...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Rūpinuosi, todėl atskirai ir miega lotuliukas.gif , kad jiem ir mum būtų ramiau, nes Ozis jau tik ir taikosi Ausiui pakarpon įkasti! doh.gif

Ryte, tiesa, radau Ievos megztas mocherines kelnes ant žemės, gal čia jos katiną užpuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 20, 23:54)
Erode, laikas greitai bega bigsmile.gif  biggrin.gif

Cukriuk, grazuolis Tavo kacius wub.gif Saldziu jam sapneliu 4u.gif
Papildyta:
Sniegila, kad ir nuejai miegoti, vistiek paklausiu bigsmile.gif Koki te grozi idejai??? Kokis panasus i mano Stanislova g.gif Tik didesnis...gerokai bigsmile.gif

Vėtriuk, aš išėjau tik savaitei - sūnui atostogos, tai ir aš pasiėmiau.
doh.gif

Renatukas persitempė. Nesaugai savęs. unsure.gif unsure.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 vasario 2016 - 23:00
Na ka mergytes, saldziu Jums sapneliu 4u.gif Mano katukai, vyras ir dukryte, seniai jau miega wub.gif Einu jiems laikyt kompanijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 02 20, 23:54)
Rūpinuosi, todėl atskirai ir miega lotuliukas.gif , kad jiem ir mum būtų ramiau, nes Ozis jau tik ir taikosi Ausiui pakarpon įkasti! doh.gif

Ryte, tiesa, radau Ievos megztas mocherines kelnes ant žemės, gal čia jos katiną užpuolė biggrin.gif

Tai gal jos ir plaukus išpešė katukui? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Besarmatės.
Tau teks, kaip ir man boksiukan abudu katus sukišti, kaip ir man savąsias. Pagelbėjo. Po 6 sukimšimo...
Pjaunasi, bet gerokai rečiau. O į Niką pažiūriu ir Nika iškart bėga kitur slėptis. Nes mamkos akis, jei akylai stebeilijasi, tai gal kažką padarė katytė?
O jei neišlaiko ir kerta Tašei, tai iškart bėga.
Bėga guoliukan ir tyliai būna...
unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 20, 22:11)
Daug daug sveikatėlės.. Ilsėkis. 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 02 20, 22:23)
Renatelexx - sveikatos tau ir greito grįžimo namo  4u.gif  4u.gif ilsėkis ir saugok save  4u.gif  4u.gif

Labai aciu merginos 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Erode @ 2016 02 20, 23:59)
Renatukas persitempė. Nesaugai savęs.  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  g.gif

Atrodo saugojau, bet gal per mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 02 21, 00:13)
Labai aciu merginos 4u.gif  4u.gif

Atrodo saugojau, bet gal per mazai 4u.gif

Ilsėkis.
Jau nebe daug savaičių, juk jau jau 10 savaitėlių bus likę biggrin.gif Ir gyvenimas pasikeis.
Atsakyti
Vetra, cia gi mano katinas meskenas biggrin.gif . Buvo pirktas veisimui, bet vaiku is jo taip ir nesulaukiau... dabar kastruotas ir yra mielas grazus buciuoklis , kurio tikras vardas Valentinas biggrin.gif taigi, per Valentina turejau namuose pati tikriausia ir mieliausia Valentina biggrin.gif . as ji vadinu Alviu.
[/quote]
Labas rytas ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegila: 21 vasario 2016 - 09:28