Ne ne, jei jau duodi man, tai nesugrįžtinai

Brigitai sveikateles
Tik i prieki
Busiau, ale kaip Cukrius norejau parasyt - optimiste tu
As i savo dukters vyra ziuresiu tolerantiskai ir priimsiu ji. Bet...neduok Die...Na Jus supratot
Su tufliukais suvalgysiu, skersas eis. Dukros mano dvi ir daugiau vaiku neturiu. Bet jei dukra bus laiminga, lepinsiu zenta
Kaip gaila, kad baigiasi ramus seimyniskas savaitgalis. Taip greitai jis prabego
Paziurejau i Grikuti
Pasiklausiau Kiaros....Giliukas pasiutelis fainulka

Busiau, ale kaip Cukrius norejau parasyt - optimiste tu

As i savo dukters vyra ziuresiu tolerantiskai ir priimsiu ji. Bet...neduok Die...Na Jus supratot

Kaip gaila, kad baigiasi ramus seimyniskas savaitgalis. Taip greitai jis prabego

Paziurejau i Grikuti

Ramiai, ramiai.... juoksis tas, kas juoksis paskutinis, žinot tokią patarlę?

Magnuna, a kur Cukrinukei kosyte?

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 02 21, 22:30)

Papildyta:
Ziuriu Kadagi per tv3. Labai patiko latviukai

Reiktu arbateles uzsikaist pries miegeli

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 21, 20:37)
4
Kada zadi juoktis
Juokingiausi momentai zinau tevams (ypac motinoms apzendijant sunus) buna per veselia, dar vienas linksmas momentas, kai anukus dabot atnesa

Laikas parodys

Stasius koks papūstuodegis

Oi Busiuk as juokauju. Linkiu Tau nuostabios marcios
As bijau galvot apie zentus. Pirma del to, kad vyresnele su sunkia negalia, o mazoji dar tik 10 metu. Galiu vertint tik is savo patirties. Mano anyta bande mane pripratinti ja mama vadinti. Tai jai nepasiseke. As turiu tik viena mama. Taip jai ir pasakiau. Galiu sutart, galiu nesutart su ja. Man svarbiau sutart su savo vyru. Labai svarbu, kad ji kuo maziau listu i mano seimynini gyvenima ir kad saikingai pas mus lankytusi. O jei taip nutiktu, kad pasikeistu vyras (tfu tfu tfu) butu kita uosviene. Taip kad mama as vyro mamos niekada nevadinsiu. Bet ji yra mociute mano vaikams. Va jiems turetu buti brangus rysiai.
Papildyta:
Uz Staseli aciu
Reik nebetinget ir eit ji susukuot. Ir as tingiu ir jis nenori, ale reikia

As bijau galvot apie zentus. Pirma del to, kad vyresnele su sunkia negalia, o mazoji dar tik 10 metu. Galiu vertint tik is savo patirties. Mano anyta bande mane pripratinti ja mama vadinti. Tai jai nepasiseke. As turiu tik viena mama. Taip jai ir pasakiau. Galiu sutart, galiu nesutart su ja. Man svarbiau sutart su savo vyru. Labai svarbu, kad ji kuo maziau listu i mano seimynini gyvenima ir kad saikingai pas mus lankytusi. O jei taip nutiktu, kad pasikeistu vyras (tfu tfu tfu) butu kita uosviene. Taip kad mama as vyro mamos niekada nevadinsiu. Bet ji yra mociute mano vaikams. Va jiems turetu buti brangus rysiai.
Papildyta:
Uz Staseli aciu

QUOTE(busycat @ 2016 02 21, 21:26)
a tikrai norėtum ugninio uragano namuose? Kuris pabunda be perspėjimo?ir kurius negali paprasčiausiai fiziologiškai mediciniškai NEGALI palaikyti tvarkos savo kambaryje? Aš tai jau susitaikiau- O vat tau teks priprasti..
QUOTE(busycat @ 2016 02 21, 21:42)
Laikas parodys
o be to, aš niekada neslėpiau, kad anūkų jau kaip ir norėčiau, nes savų dar turėti, jau per vėlu
mano asmenine nuomone

jei tai tik asmeninė nuomonė-ji gali būti ir nevisiškai tiksli

Oi nee, nežadu versti savęs vadinti mama, turėjau kai ką kitką galvoje. Santykius 
Taip Vilkra tai mano asmeninė nuomonė, kuri turi teisę egzistuoti
Ot rado kuo pagondyti
tu manai vienintelė augini paauglį vaiką
Tokį vaiką?

Taip Vilkra tai mano asmeninė nuomonė, kuri turi teisę egzistuoti

Ot rado kuo pagondyti

QUOTE(busycat @ 2016 02 21, 22:52)
As Busiuk supratau, kad nezadi

Manau, kad pas Jus bus siluma ir taika. Tik neuzmirsk, kad anukelius Tavuosius, pirmiausia tevai turi auginti

Papildyta:
Zinot ka, noreciau turet kitokia patirti nei savo ir anytos, daug daug geresne

Vilkra, na Tu duodi...Nori, kad paaugle butu tvarkinga

Dickes atsimenu pradarydavau stalciu...ai, geriau neatsiminsiu

Nu ateis laikas parodys
Už kompilentus ačiū, bet nenusipelniau, ba nežianau ką reiškia būti močiute
Kas dėl Kadagio, nesitikėjau tautinių šokių kolektyvų šokančių pagal šiuolaikišką muziką. Gražu, bet nerimta

Už kompilentus ačiū, bet nenusipelniau, ba nežianau ką reiškia būti močiute

Kas dėl Kadagio, nesitikėjau tautinių šokių kolektyvų šokančių pagal šiuolaikišką muziką. Gražu, bet nerimta