Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif O Vetriuk kavos siandien uzkaitei thumbup.gif Man ipilk juodos su pienu be cukraus! O as vakare peleda, ryte vyrurys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 02 18, 08:28)
laukia paskaita liocikam

ka cia reiskia? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Suintrigavo mane Apus darbo dienos aprašymas biggrin.gif labai įdomu pasidarė Apus kuom dirbi biggrin.gif
Cukriuk - liocikas tai bud iš rusų k. lakūnas mirksiukas.gif
O aš šiandien dirbsiu aštunkoju bo darbo aštuoniom rankom yra doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tokis tai pastebėjimas... Busy gal nepersisteng ten Magnunos lapais maitindama, o tai nebereiks jai nei namo skrist su lėktuvu...vėjas parpūs umn.gif

Atsakyti
Apus - studentų siaubas biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Sagyt,
kaip ten tavo Giliukas su cuciku, vardo da nežianu?

Apus, reiktų paraminti nervukus, kad geriau miegotum naktimis. Rimtai, atpalaiduojančios arbatos turėtų padėti. drinks_cheers.gif Musiau daug dirbi, daug galvoji, va tau ir krečia organizmas pokštus
Atsakyti
Magnuna, ciut nepamirsau tau arbatos ''uzstatyti'' rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 18, 08:07)
Labas rytas,
tokis tai pastebėjimas... Busy gal nepersisteng ten Magnunos lapais maitindama, o tai nebereiks jai nei namo skrist su lėktuvu...vėjas parpūs umn.gif

biggrin.gif akmenų į kišenius prisidėsiu tongue.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 18, 08:19)
Magnuna, ciut nepamirsau tau arbatos

Vuoj ačiū Cukriuk 4u.gif tu tikra draugytė rolleyes.gif
Atsakyti
Labs rytas 4u.gif

Tai kaip miegojot prisikirtę gagos? hihihi.gif ?
Man tai žolės thumbup.gif , bet mėsikės šmotukas žolienėj anaiptol nepamaišo biggrin.gif

Manau, jau šiandien galiu pasigirti - paleidau sekmadienį Runcuką iš marškinėlių. Stebėjau kelias dienas - panašu, kad nebesistengia patapti sfinksu thumbup.gif Užtai kaip laksto ir žaidžia thumbup.gif Net Bižū nusivijo biggrin.gif

Žaismingasis Runcuncukas biggrin.gif

user posted image

Bižū

user posted image

Aš? Skriaudžiau? Kiškutį?

user posted image

Jungiuosi su pienuota kavyte be cukraus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 vasario 2016 - 09:06
Labas rytas kava geriu per siaudeli lotuliukas.gif
Valgyt nesigauna siandien padirodo burna neiisizioja unsure.gif Toras ryte salia migo galva pumt ir uzdejo man ant burnos
Bizu akiniai wub.gif
Varau i masaza..... MB liepe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 18 vasario 2016 - 09:16
QUOTE(Erendira @ 2016 02 18, 09:05)
Labs rytas  4u.gif

Tai kaip miegojot prisikirtę gagos? hihihi.gif ?

Cha biggrin.gif aš apdairiai tik kulšikę atkandau, paskum Vėtra mane nuo gagos nustūmė biggrin.gif tai aš su kulšike už žando gerai išmiegojau biggrin.gif
Ruculiui valio 4u.gif smagu kad nebando kailinių nusirengti ir džiugu kad žaidus 4u.gif Rinkikės manikiūrs thumbup.gif
Bižū santykiai su zuikėnu thumbup.gif
Papildyta:
Azu -aš tave suprantu, praėjau ir aš šiaudelio stadiją po danties iškraustymo 4u.gif
Atsakyti
Azu, 4u.gif a ką masažuosi?
Atsakyti
Oi fainulkos Jus wub.gif
Ok, lekiu rasyt, o tai sedeciau su Jumi iki vakaro doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,

man prašau stiprios juodos kavos be priedų...na nebent 10-20 g brendžio.... spaudimas kažkur pabėgo... biggrin.gif

Aš kaip Erendira imu žoles- daug ir šiek tiek kulkšelės nepaišys...galima ir krevetę kokią vietoj kulšies biggrin.gif

Labai labai džiaugiuos dėl Runcelio...., Erendira 4u.gif

dėl pirmo kovo savaitgalio- mielai lauksiu visų 4u.gif galima ir su nakvynę, bet su miegmaišiais- tiesa ne ant pievutės, o pas Igį- tik ten 6.00 šviesa užsidega biggrin.gif

Grikis šnekorius wub.gif o pas mane pašnekėt mėgsta Fifa, Maikuka ir Ziuzikas biggrin.gif tiesa Birbė keiktis moka (mylimiausas negražus žodis bl...)
Atsakyti