Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Erendira - ačius 4u.gif smagu gauti komplimentų biggrin.gif jeigu tą užuolaidą reiktų ant smūgio nunerti, tai nė neprasidėčiau bet kai ji pas mane dirba tokiu tarpiniu darbu rankoms užimti tai ir neriasi po truputį smile.gif dar koks mėnesis ir tuoj atsiras visokių kitokių užsiėmimų ir užuolaida keliaus į stalčių iki kitos žiemos smile.gif
Atsakyti
Šiandien vieversio diena, ta proga :

"Šiandien turit lakstyt apie trobas ir nesišukuot! Lakstyt - kad būtumėt greiti ir įsiutę, o nesišukuot - nes vištos daržus iškapstys (žodis višta turi daug reikšmių)"

Bliam, jau susišukavau doh.gif Ai, aš gi neturiu daržo irnesakyk.gif biggrin.gif Bet biškį neramu dėl daugelio vištos reikšmių... gal ir daržas jų daug turi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 24, 12:08)

Aš sukineką vąšeliu esu išstenėjusi, bet užuolaidos neplanuoju pradėti  blush2.gif  Komplimentai  4u.gif

ir tu šaunuolė, aš tai su vašeliu tik visokius krakamulius galiu ar servetėles smile.gif jokio rubo nesu numezgus ir kol kas ne ne, biggrin.gif
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...366931362577414

Apie Ainu giminaicius...pasirodo liuts biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 02 24, 12:55)

"Šiandien turit lakstyt apie trobas ir nesišukuot! Lakstyt - kad būtumėt greiti ir įsiutę, o nesišukuot - nes vištos daržus iškapstys (žodis višta turi daug reikšmių)"

Bliam, jau susišukavau  doh.gif  Ai, aš gi neturiu daržo irnesakyk.gif  biggrin.gif  Bet biškį neramu dėl daugelio vištos reikšmių... gal ir daržas jų daug turi g.gif  biggrin.gif

Cha, cha kaip griebiausi uz galvos iskart-ogi dar nesisukavusi... Ali as nelabai bijau tos vistos darze... gi iskepsiu mirksiukas.gif biggrin.gif (nesvarbu kokia reiksme bebutu laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 24, 12:55)

"Šiandien turit lakstyt apie trobas ir nesišukuot!

na grįžus palakstysiu su kalėm ( žodis turi daug prasmių biggrin.gif ) , nu bet su nesišukuot ar negalima buvo iš vakaro perspėt...dar būtų savaitgalios, tai gal ir pamirščiau... biggrin.gif
Atsakyti
Su nesišukavimu ir aš prašoviau, o dėl vištų tai jeigu ką, priduosiu Cukriukui iškepti biggrin.gif Kas dėl bėgiojimo, tai jau dabar jaučiuosi tarsi maratoną būčiau nubėgusi o iki darbo pabaigos dar vieną maratoną teks nubėgti smile.gif po darbo einu pas stomatologę tai įkrisiu pas ją į kėdę-lovą ir kaifuosiu kad man nieko daryti nereikia o kiti aplink mane dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 vasario 2016 - 12:34
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 23, 23:54)
O ar buna, kad nepritartumete?
Beje ar byloje kada atsizvelgiate ir i antros vyro santuokos vaiku poreiki?

*Kad nepritartume nebuna. Koks tikslas? Mes ginam vaiko interesa, kuo daugiau, tuo geriau bigsmile.gif O jei suma neprotingai didele, turi dirbti tuo klausimu advokatas. O va jei maza, tada jau ir mes kaunames. Negali skriausti vaiku.
**Visada atsizvelgia. Jei vyras turi viena vaika tai ir islaikymo dydis turi buti didesnis. O jei daugiau vaikuciu, islaikymas mazesnis, nes dalinasi ant visu nepilnameciu.
Papildyta:
[quote=Apus,2016 02 23, 23:55]
[quote=Vėtra.l,2016 02 23, 22:34]
Teisme daugiau priteisinekit biggrin.gif cia min turetu but wink.gif
[/quote]

Oi, ne taip skaiciuoji bigsmile.gif 160 Eur tai tik is tevelio. O skaiciuoja tai is abieju tevu. Pareigos lygios, nesvarbu kad vaikas gyvena pvz su mama. Taigi, vaikui - 320 Eur per menesi. Mano galva labai normaliai. Aisku priklauso nuo vaiko amziaus.
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 02 23, 23:58)
aga cia irgi idomu... vienam 160, tarkim 2 babalai, tai 320, tetukas nori buti daugiatetis, dar 2 naujoj seimoj. dar 320. Jau realiai vaikam 640. tetukui kas lieka ? alui, naujai babytei, hobiui ?

Smalsutes Jus mano bigsmile.gif Man labiausiai patiko Tavo klausime apie vaikus, na kur Tu vaika pavadinai "Objektu" lotuliukas.gif biggrin.gif Na niekaip Taves neispraustum i humanitaro remus lotuliukas.gif Gryna tiksliuke bigsmile.gif

Atsakau - jei 1 vaikas - islaikymas 160 Eur, jei 2 vaikai, islaikymo dydis pirmam vaikui mazinamas. Negali tevui likti maziau, negu minimalus pragyvenimo lygis. Jis pagal Konstitucija irgi turi teise i oru gyvenima. Taigi, mamyte gimdydama n...taji vaika, taip pat turi galvoti galva, is ko ji tuos vaikucius islaikys, o ne paleidziu i pasauli ir laibūnie, apsikaskit lapais. Tada "prismaukim" teva, o jei tas be pajamu - valstybe...Na as ne pries daugiavaikes, labai uz, bet mamos turi samoningai atvest naujus piliecius i gyvenima.
Atsakyti
Viska skaitau parasyt sunku . Nu sestad turesiu jai patogumus.
As irgi susisukavau. Toras po kirpyklos nori juokis nori verk kaip ziurke.... Visaip galvojau ir nisprendziau nukirpt nes tokrai vel prosikaltunuos kol mama gydysis nieko ataugs kol jai chemo baigsis. Siaip vk abu gavo uzsieniniud skiepus kad reikalui esant ar kaip galeciu ramiai issivezt. Fotke nekokia bet biski vaizdo
user posted image
Vince pamate kad issipute nugara prariete paskui pauoste nurimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 vasario 2016 - 13:46
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 24, 14:37)
bet mamos turi samoningai atvest naujus piliecius i gyvenima.

Biškutukėlį patikslinu : bet šeimos turi sąmoningai atvest naujus piliečius... mirksiukas.gif

Apie vištas ir vištų prasmes jau nusiraminau. Jei tik kokia višta - iškart atiduodam Avelei iškept ir tvarka + nauda thumbup.gif

Oi Diinka, prisiminiau, kad dėl mažės nepaguodžiau unsure.gif 4u.gif Na, svarbu, atsigavo.
Ta proga prisiminiau, kiek su Zuzia vargau po operacijos su nudegintu liežuvių, kalici diagnoze (laimei, neteisinga) ir besiskiriančia n+k kartų siūle blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 vasario 2016 - 14:20
QUOTE(Aist @ 2016 02 24, 00:02)
Jei gerai suprantu, tėvas tradiciškai dirbantis moka 160 eurų už vaiką. Tada logiška, kad tradiciškai dirbanti mama skiria vaikui, tarkim, irgi tiek pat- 160. Bendrai gaunasi 320 vaiko mėnesio pragyvenimas su mama. Na, gal ne prabangiai, bet turėtų užtekti. Nebent sveikatos privatūs/specialūs reikalai, itin prabangūs būreliai ar atostogų kelionės išbrangintų išlaikymą. Bet stogas, valgis, drabužiai tvarkingi, higienos reikmenys, kasdienės reikmės, mano galva, įtelpa į 320 eurų. Ar aš kažką ne taip suprantu?

Taip supranti drinks_cheers.gif Gali teismas nuklysti nuo lygiu galimybiu principo, bet turi buti irodymai kodel. Ar mama turi neigaluma, ar ji studente, ar turi daugiau slaugomu seimos nariu, ar tevelio pajamos yra zenkliai didesnes uz mamos. Na ir as asmeniskai (nes kiekvienas dirba skirtingai), prasau atkreipti demesi i tai, pas ka gyvena vaikas. Nes didesne finansine dalis visgi tenka tai saliai, pas ka gyvena vaikas. Ir nebutinai tai motina bigsmile.gif

Cukriuk, as tokios nuomones apie musu darba esu prisiklausius tiek ir tiek. Labai norisi, kad arsus priesininkai musu darba padirbtu bent menesiuka. Pazadu, nuomone keistusi radikaliai. Mes isprausti i remus, i istatymus, kuriuos priima seimas, o seima kas renka? teisingai, mes patys. Todel dejuot ir skustis, mano galva gali tik nedirbantys. Va matai, diskutuojam apie islaikymo dydzius. O kas priima sprendima del islaikymo dydzio vaikui? Teismas. Pagal CK Vaiko teisiu isvada yra rekomendacinio pabudzio. T.y. teismas gali atsizvelgti, gali ne.
Mes kiekvienais metais paimam kiekvienas po pora studentukiu i puse metu karta. Tai turejau atveji, kai studente viena isvis atsieme dokumentus is universiteto, kita persivede i kita specialybe, islaikiusi skirtumus. Mat joms pakliuvo sunkesnis vaiku paemimo atvejis. Ir siaip zmones neisivaizduoja musu darbo pobudzio, funkciju. Supranta dazniausiai tik pasiziureje televizija.
Atsakyti
Sveikos merginos ateinu su blogom žiniom ir naujienom.. Gal kas iš patirties turit pavyzdžių ir yra išeitis dar kokia, nors jau praradau viltį. cry.gif Rubytei radom naujus namus, kuri ji galėtų būt ir karaliaut viena, nes Trepsius ją nuolat skriaudė. Žmonės patenkinti, Rubė irgi nesiskundžia, nes turi namus su savo kiemu.
O dabar kita bėda, vaikas pradėjęs eit į darželį pradėjo dažnai sirgti, nuolat užgulta nosis, naktinimis sunkiai kvėpuoja, neramiai miega, kvėpuoja per burną, mažai kalba. Buvom pas LOR nustatė adenoidus. Ėjom Kaune vėl pas LOR, kad paskirtų laiką operacijai ar ką, paaiškėjo, kad sunkiau girdim dėl to veikiausiai ir sunkiai kalbam. Bet čia pradėjo ieškoti priežasčių tam užgulimui, nusiuntė pas pulmonologus, ten turėjom alerginį ant odos tyrimą. Nustatė alergiją dulkių erkutėms ir šunims. Gavom purkštis nuo alergijos i nosį vaistus ir gerti po pusę antialerginės tabletės, bando išaisiaškinti , ar alergija kalta mūsų šitiems negalavimams. Dar prieš visus šitus reikalus, ta prasme vaistų naudojimus, nes nenorėdama tikėt, kad esam alergiški šuniui, nulėkėm pasidarėm kraujo tyrimą IgE, kuris rodo katėms ir šunims alergija 3 klasės, erkutėms 2 klasės. Vyras jau kalba apie naujų namų paiešką Trepsiui. Gal kas susidūrę su tuo ir žinot kokį teisingą kelią pasirinkti, visgi katinas atsirado pirmiau, maniau, kad vaikas įgauna imunitetą gyvendamas kartu nuo pirmos dienos. Ar yra vilties, kad mes išaugsim, ar ieškot naujų šeimininkų Trepsiui? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 24 vasario 2016 - 13:58
QUOTE(Vidam @ 2016 02 24, 12:24)
Vėtra, o dukrai šį kartą turi padėti, juk negalėtum ramiai miegoti kai žinai kad vaikas sėdi be cento. Jei tikrai ji gauna pakankamai pinigų, tai tikrai gera mintis, kad padalinti savaitėms ir šiukštu iš kito voko neimt. Išmoks ne kur dings, buvo įpratusi kad niekuo rūpintis nereikia.

Zinok padejau ax.gif Su protu, bet padejau. Kai pamaciau tuscia saldytuva blink.gif Visai tuscia, tik grietinele kavai blink.gif Na as ne akmenine bigsmile.gif Suskystejau ir pakvieciau dazniau grizti namucio, pasizadejau nebemoralizuot, o ji pasizadejo ismokt skaiciuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 02 24, 15:45)
Biškutukėlį patikslinu : bet šeimos turi smoningai atvest naujus piliečius...  mirksiukas.gif

Labai tikslus ir geras pastebejimas drinks_cheers.gif Ka tik isleidau pijoke, is kurios paemem sunu su policijos, gaisrininku pagalba, tai apie vyriskaja puse nepagalvojau. Bet tikrai taip, turetu galvoti ir moteris ir vyras pries pradedami nauja gyvybe.

Papildyta:
Juoduke, yra vilties. Tik klausimas ar lauksit verysad.gif Maniske Luknele susirgo 3 laipsnio alergija katino pleiskanoms. Daremes kraujo tyrimus. Tai buvo gaila ziuret i vaika. Odele plemais, tokia pleiskanojanti. Nerami bais buvo. Mes nebeturejom iseities. Teko atiduoti kaciuka. Atidavem pazistamai, gyvenanciai nuosavame name. Tai katukas gerdavo piena tiesiai is ozkos spenio. Na zodziu jis ten laimingas augo. Tik man psichologiskai atsisveikinti buvo labai sunku. Daug asareliu pralieta. Praejus dar keliems metams, alergija tiesiog dingo. Dingo ir alergija pienui. Liko tik citrusininiams vaisiams. Ir dabar mazoji negali valgyti mandarinu, apelsinu. O katukams jokios reakcijos (tfu tfu tfu).
Atsakyti