QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 23, 23:54)
O ar buna, kad nepritartumete?
Beje ar byloje kada atsizvelgiate ir i antros vyro santuokos vaiku poreiki?
*Kad nepritartume nebuna. Koks tikslas? Mes ginam vaiko interesa, kuo daugiau, tuo geriau

O jei suma neprotingai didele, turi dirbti tuo klausimu advokatas. O va jei maza, tada jau ir mes kaunames. Negali skriausti vaiku.
**Visada atsizvelgia. Jei vyras turi viena vaika tai ir islaikymo dydis turi buti didesnis. O jei daugiau vaikuciu, islaikymas mazesnis, nes dalinasi ant visu nepilnameciu.
Papildyta:
[quote=Apus,2016 02 23, 23:55]
[quote=Vėtra.l,2016 02 23, 22:34]
Teisme daugiau priteisinekit

cia min turetu but
[/quote]
Oi, ne taip skaiciuoji

160 Eur tai tik is tevelio. O skaiciuoja tai is abieju tevu. Pareigos lygios, nesvarbu kad vaikas gyvena pvz su mama. Taigi, vaikui - 320 Eur per menesi. Mano galva labai normaliai. Aisku priklauso nuo vaiko amziaus.
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 02 23, 23:58)
aga cia irgi idomu... vienam 160, tarkim 2 babalai, tai 320, tetukas nori buti daugiatetis, dar 2 naujoj seimoj. dar 320. Jau realiai vaikam 640. tetukui kas lieka ? alui, naujai babytei, hobiui ?
Smalsutes Jus mano

Man labiausiai patiko Tavo klausime apie vaikus, na kur Tu vaika pavadinai "Objektu"

Na niekaip Taves neispraustum i humanitaro remus

Gryna tiksliuke
Atsakau - jei 1 vaikas - islaikymas 160 Eur, jei 2 vaikai, islaikymo dydis pirmam vaikui mazinamas. Negali tevui likti maziau, negu minimalus pragyvenimo lygis. Jis pagal Konstitucija irgi turi teise i oru gyvenima. Taigi, mamyte gimdydama n...taji vaika, taip pat turi galvoti galva, is ko ji tuos vaikucius islaikys, o ne paleidziu i pasauli ir laibūnie, apsikaskit lapais. Tada "prismaukim" teva, o jei tas be pajamu - valstybe...Na as ne pries daugiavaikes, labai uz, bet mamos turi samoningai atvest naujus piliecius i gyvenima.