Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 354

QUOTE(Dilma @ 2016 03 12, 17:29)
Klaipėda jau irgi turi 03 04 siuntą. Tik būtų labai gerai, kad dar ir ankstesnę išneštumėt biggrin.gif

Šiandien kaip tik grįždama iš Šiaulių greičiausiai ir užsuksiu vakare drinks_cheers.gif
Jeeeeee..... drinks_cheers.gif Prisipirkau visokių nesąmonių, tai niežti išbandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 03 13, 11:01)
Šiandien kaip tik grįždama iš Šiaulių greičiausiai ir užsuksiu vakare  drinks_cheers.gif
Jeeeeee..... drinks_cheers.gif Prisipirkau visokių nesąmonių, tai niežti išbandyt  lotuliukas.gif

Ką gero įsigijot? Gal ir man prireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, dirbate ar dar ne?
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka wub.gif 4u.gif gal kuri norėtu mainytis i S ,turiu xs.spalva koral.http://m.michaelkors.com/packable-puffer-jacket/_/R-US_MH52HGA7T3?No=76&color=0240
Atsakyti
Ačiū mergaitės už aberiuką 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2016 03 14, 09:38)
Merginos, dirbate ar dar ne?

dar ne 4u.gif

QUOTE(_noraa_ @ 2016 03 14, 12:23)
Aciu mergaites uz siuntinuka  wub.gif  4u.gif gal kuri norėtu mainytis i S ,turiu xs.spalva koral.http://m.michaelkors.com/packable-puffer-jacket/_/R-US_MH52HGA7T3?No=76&color=0240

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(JustMantė @ 2016 03 14, 20:30)
Ačiū mergaitės už aberiuką  4u.gif  wub.gif  wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
4u.gif
neįkyriu, tik šiaip įdomu: šią savaitėlę sąskaitų nebus, ar tik man išeiginės? lotuliukas.gif
apmirusi temelė, nors pasigirkit kas nors, ką gero, įdomaus gavot 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2016 03 17, 10:13)
4u.gif
neįkyriu, tik šiaip įdomu: šią savaitėlę sąskaitų nebus, ar tik man išeiginės?  lotuliukas.gif
apmirusi temelė, nors pasigirkit kas nors, ką gero, įdomaus gavot  4u.gif  ax.gif

bus 4u.gif
Atsakyti
Didelis AČIŪ mergaitės už prekytes smile.gif Viskas labai tiko ir patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už siuntinuką 4u.gif 4u.gif
Gal kas pirkot vyriska striuke is belk ir netiko dydis mielai keistumėm dydi L i XL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2016 03 19, 12:26)
Ačiū mergaitės už siuntinuką  4u.gif  4u.gif
Gal kas pirkot  vyriska striuke is belk ir netiko dydis mielai keistumėm dydi L  i XL  4u.gif

Vyriška Ralph Lauren striuke
Atsakyti
labas merginos, noriu paklausti kaip skalbti taip dvipuses kelnes? g.gif
aciu
Atsakyti