QUOTE(doktorka @ 2007 03 08, 20:25)
Sveikos,
besiruošiančioms lakstyti po suknelių salonus, keletas patarimų ir pastabų

:
1. Salonas "Santa" - nuoširdus patarimas, tik neikit į šį saloną pradėjusios paieškas, nebent niekur nieko nerasit, tuomet užsukit. Apie sukneles nieko blogo pasakyti negaliu, pasirinkimas tikrai ne didžiausias, bet jau salono darbuotojos - prilips, neatlips, prigasdinusios, kad sukneles išnuomos vos ne kitą dieną ir tau nieko nebeliks, išprievartaus palikti užstatą...o jo nesusigražinsi

....kadangi taip nutiko man (po savaitės norėjau atsiimti užstatą, tai šeip ne taip išsiprašiau už tą sumą batelių porą, už kurią, kaip vėliau paaiškėjo, vos ne dvigubai nulupo

....na bet tiek to, pati kalta, kad jomis patikėjau ir palikau pinigus

)
Be to - sumelė už nuomą nemaža, ir ji nesikeičia, net jei iki tavęs ta suknelė bus tris kartus išnuomota
2. Diana ir Elesna - suknelės skiriasi, aptarnavimas panašiai malonus, bet man nepatiko tai, kad jie neturi katalogo ir viską bandai išsirinkti iš pakabintų ir į celofaną įkištų suknelių...Jei nuomojiesi naują suknelę, tai ji nebus niekam išnuomota (bent jau Dianoj), nes ją pataisyti, prisimatuoti ateini prieš mėnesį, o ne prieš savaitę, kaip kitur... Užsukti verta.
3. Cymbeline - nedidukas jaukus salonas, suknelės labai patogios, aptarnavimas malonus, kainos naujų ~2000.
4. Pronuptia - salonas kiek apšiuręs, pati pardavėja maloni, turėjo jau gauti nemažai naujų suknelių, nors ir jų kataloguose nelabai ką radau tinkamo... dalis suknelių tik parduodamos, nenuomojamos.
5. Madonna - galiu pasakyti tik gerus žodžius - pasirinkimas didžiausias, kiek mačiau, suknelės viena už kitą gražesnės, kainos ~2000 naujų, kartą dėvėtų ~1000-1200. Aptarnavo pati vadovė, ir labai didelis jai AČIŪ

. Čia ir radau sau nuostabią suknelę.
6. Ieva- suknelių nemažai, galima užsisakyti, atveža ir nuomai. Bet pabandykit jas pasimatuoti - du kartus sunkesnės nei kitur ir nelabai patogios (aš matavausi žuvytes ir trapecijas). Kainos ~1500-1800Lt.
7. Ana Bella- jei kas ieško paprastų ir nebrangių suknelių, gal ir ras...bet aš jau geriau tokią pasisiūčiau, nei pirkčiau
8. Dea Martina (ar pan.) - suknelės lenkiškos, nieko ypatingo nemačiau..
9. Tavo Diena - didesnis pasirinkimas, jei ieškot korseto ir sijono, pustų sunknelių...balandžio vidury-gale gaus naujų suknelių. Iš manęs 10Lt neėmė, bet gal dėl to, kad tik vieną matavaus...
Sėkmės beieškant! Ir neskubėkit palikinėti užstatų
biskuti pridesiu prie komentaru, gal nuomone ir skirsi bet tiek to

Kadangi ieskau azurines, sampanine suknios tai....
Atvaziavau i Madonna, buvo uzdaryta, ant duru nei darbo laiko, nei ka...
pasirodo susirgo darbuotoja... tai ir nebuvau, bet ruoziuosi

Nu kaip ir patarei, bet nepaskaiciau dar sito patarimuko, ejau ten pirma kart, ir pasakiau apie tai salono darbuotojoms, kaip ir sakei, prilipo kad ech...
plius dar man ten labai tiko viena suknele, matavo ant manes viska
o as emiau ir paskaiu, kadangi cia pirmas salonas, noriu pasiziureti ir kitokiu sukneliu. Bejje kainos ten skirasi, mano suknia is naujos kolekcijos 2500lt nuoma, bet kandangi teku rugseji tai kaina 1600, nes bus deveta.
Po to uzejau i Cymbeline, rasti sunku, darbuotojos laukiau pusvalandi, velavo is pietu... Sukneliu mazai, kas yra Cymbeline psulapyje ir ten - skiriasi kaip du vandens lasai... Kai paklausiau apie galimybe atvezti - negali atvezti ne vienos kas man patinka... Kai kurios grazesnes sukneles nesvarios, matosi irstu, kai kur lupdazio demes... Nors salonas atrodo graziai...
IEVA- kainos tikrai ne tokios kokia parasei, naujos kolekcijos ir siaip nauju sukneliu nuoma nuo 2000 iki 3000. Viena kart deveta 1600, tokia pat nauja 2200. Jas pasimatuoji ir gali uzsisakyti. Atvez per 3 menesius, kai tik beveik i vestuves. Aptarnavimo tikejausi blogesnio, bet panele visai smaksti pasirode... Daugiausia laiko ten prabuvom... Bet, ten sukneles beveik visos BALTOS, o as noriu sampanines...
Taigi leksiu daba i Diana, Elesna ir Madonna.
Gal dar rasiu savaja