Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

siand aplekiau dar kelius salonus ir man jau gana blink.gif

Santoj maloniai aparnavo, radau ten viena suknute, bet kazko man joj truksta...lyg ir abejoju ar tikrai jos noriu g.gif

Dea martinoj nieko sau tinkancio neradau...

Dar yra kazkoks baliaus karaliene, ten tai tragiskas vaizdas visos net pilkos

ohmy.gif

Atsakyti
O kokio stiliaus suknutes nori... ir gal jau pastebejai kas tau tinka.. ax.gif

NEs as tai is interno vieno tipo prisiziurejau... o kai pradejau matuotis doh.gif ir issirinkau siek tiek kitokio kirpimo... bet labai grazia... AS jau apsivelku ir nuotaika pakyla bigsmile.gif , jau siandien uzstata palikau.
Atsakyti
norie trapecijos formos, tik ne pustos, beto man ir netinka jokia kita forma, su psutom atrodau tai ka as zinau kaip su tortu ant uzpakalio smile.gif
zuvytes formos ir netinka, nes ruriuka turiu smile.gif

jau issirinkau Dianoj, ir uzstata palikau siand. smile.gif, tos tikrai noriu, ja nuziurejus buvau prie kelias dienas, tai ja tik ir maciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

besiruošiančioms lakstyti po suknelių salonus, keletas patarimų ir pastabų 4u.gif :

1. Salonas "Santa" - nuoširdus patarimas, tik neikit į šį saloną pradėjusios paieškas, nebent niekur nieko nerasit, tuomet užsukit. Apie sukneles nieko blogo pasakyti negaliu, pasirinkimas tikrai ne didžiausias, bet jau salono darbuotojos - prilips, neatlips, prigasdinusios, kad sukneles išnuomos vos ne kitą dieną ir tau nieko nebeliks, išprievartaus palikti užstatą...o jo nesusigražinsi schmoll.gif ....kadangi taip nutiko man (po savaitės norėjau atsiimti užstatą, tai šeip ne taip išsiprašiau už tą sumą batelių porą, už kurią, kaip vėliau paaiškėjo, vos ne dvigubai nulupo mad.gif ....na bet tiek to, pati kalta, kad jomis patikėjau ir palikau pinigus verysad.gif )
Be to - sumelė už nuomą nemaža, ir ji nesikeičia, net jei iki tavęs ta suknelė bus tris kartus išnuomota blink.gif
2. Diana ir Elesna - suknelės skiriasi, aptarnavimas panašiai malonus, bet man nepatiko tai, kad jie neturi katalogo ir viską bandai išsirinkti iš pakabintų ir į celofaną įkištų suknelių...Jei nuomojiesi naują suknelę, tai ji nebus niekam išnuomota (bent jau Dianoj), nes ją pataisyti, prisimatuoti ateini prieš mėnesį, o ne prieš savaitę, kaip kitur... Užsukti verta.
3. Cymbeline - nedidukas jaukus salonas, suknelės labai patogios, aptarnavimas malonus, kainos naujų ~2000.
4. Pronuptia - salonas kiek apšiuręs, pati pardavėja maloni, turėjo jau gauti nemažai naujų suknelių, nors ir jų kataloguose nelabai ką radau tinkamo... dalis suknelių tik parduodamos, nenuomojamos.
5. Madonna - galiu pasakyti tik gerus žodžius - pasirinkimas didžiausias, kiek mačiau, suknelės viena už kitą gražesnės, kainos ~2000 naujų, kartą dėvėtų ~1000-1200. Aptarnavo pati vadovė, ir labai didelis jai AČIŪ thumbup.gif . Čia ir radau sau nuostabią suknelę.
6. Ieva- suknelių nemažai, galima užsisakyti, atveža ir nuomai. Bet pabandykit jas pasimatuoti - du kartus sunkesnės nei kitur ir nelabai patogios (aš matavausi žuvytes ir trapecijas). Kainos ~1500-1800Lt.
7. Ana Bella- jei kas ieško paprastų ir nebrangių suknelių, gal ir ras...bet aš jau geriau tokią pasisiūčiau, nei pirkčiau ax.gif
8. Dea Martina (ar pan.) - suknelės lenkiškos, nieko ypatingo nemačiau..
9. Tavo Diena - didesnis pasirinkimas, jei ieškot korseto ir sijono, pustų sunknelių...balandžio vidury-gale gaus naujų suknelių. Iš manęs 10Lt neėmė, bet gal dėl to, kad tik vieną matavaus...

Sėkmės beieškant! Ir neskubėkit palikinėti užstatų doh.gif
Atsakyti
Pries pusmeti teko lankytis keliuose Vilniaus salonuose, ieskojome puseserei sukneles, bet ji paskui nusprende siutis, tai mano atsiliepimai tokie:
TAVO DIENA-aptarnavo toks vyrukas, tai iskart atkrito noras kazka matuotis, kai paklauseme vienos sukneles, kuri buvo ant manekeno is kur ji, tai tipo is Italijos, bet visai neseniai vienam lenku puslapyje ta pacia radau.
TATJANOS STILIUS- Vestuviu zurnaliuke reklama nerealia isideje, galvojom kad ten kokios nors jaunos dizaineres studija, bet ten eiline siuvyklele. Neverta eit, na nebent pigiai norite.
SANTA-grazus katalogai, bet suknytes didelio ispudzio nepadare, aisku mes buvome rudeni, kai dar naujos kolekcijos nebuvo, kainos ne nauju apie 900-1200.
MADONA-tikriausiai labiausiai patiko siame salone, tik gaila, kad ten visos sukneles maisuose ir beveik visos sampanines, o mes ieskojome baltos.

Atsakyti
http://www.skundai.lt/?id=6777

salonas SANTA
Papildyta:
http://www.skundai.lt/?id=6759

salonas Tavo diena
Papildyta:
http://www.skundai.lt/?id=7288

ir vel SANTA
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 09, 17:39)

salonas SANTA
Papildyta:

salonas Tavo diena
Papildyta:
ir vel SANTA

Nu siaubas kozkoks, nejau jau niekuo negalima pasitiketi ??? doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 09, 16:39)

salonas SANTA
Papildyta:

salonas Tavo diena
Papildyta:
ir vel SANTA

man atrodo,kad cia kazkas stipriai uzsiema antireklama,net juokas kyla kaip vienas salonas varo ant kito thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi apie jau aplankytus suknelių salonus..
Pirmas mano aplankytas salonas buvo SANTA. Kažko blogo negaliu pasakyti, suknelių man nepiršo ir nesiūlė primygtinai nuomuotis iškart.Gal matė,kad nei viena iš matuotų man nepaliko didelio įspūdžio. schmoll.gif Aptarnavimas pakankamai malonus,nors pati nežinojau ko noriu. blush2.gif
Toliau keliavau i IEVĄ. Pasimatavau vos dvi sukneles, bet iškart pajutau,kad viena iš ju - MANO blush2.gif Iki šiol apie ją galvoju, tačiau..ji man šiek tiek per brangi verysad.gif , todėl neapsisprendžiu ar pasiduoti pagundai ar vis dėlto pataupyti ir ieškoti kitos. g.gif Šiaip suknelių pasirinkimas ten neblogas, tačiau kainos ne iš pigiųjų..
Labai daug ir gražių suknelių yra ELESNOJ,tiek pūstų tiek žuvytės formos..aptarnavimas labai patiko,leido matuotis kiek tik noriu suknelių (išbuvau ten gal 1,5val. rolleyes.gif )Iš pradžių matavausi tas kurios patiko man, o vėliau pačios darbuotojos išrinko keletą savo nuožiūra (beje, labai taikliai thumbup.gif )
Kainos nuo 500 iki 5000 Lt.
Labiausiai nepatiko SUKNELIŲ ROJUS.Buvau pasitikta kreivais žvilgsniais ir klausimu "ko norit?", lyg būčiau ne ten pataikius..aptarnavimo nebuvo jokio,liepė viską žiūrėt pačiai.O žiūrėt, deja, nebuvo į ka.Suknelės baisios, todėl neklausiau net kainų ir po kelių minučių išėjau.
Įdomumo dėlei buvau nulėkus net į gariūnus pažiūrėt ko ten yra.Deja, gražių suknelių mačiau vos pora.Visos kitos pasiūtos baisiai, o puošybos principas - kuo daugiau blizgučiu, gėlyčių, siuvinėjimų,nerinių ir pan. Ir šiaip pasirinkimas nedidelis, na gal dėl to,kad buvo šeštadienis, sako,ten reikia važiuoti darbo dieną.
Tai va tokie įspūdžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2007 03 08, 20:25)
Sveikos,

besiruošiančioms lakstyti po suknelių salonus, keletas patarimų ir pastabų  4u.gif :

1. Salonas "Santa" - nuoširdus patarimas, tik neikit į šį saloną pradėjusios paieškas, nebent niekur nieko nerasit, tuomet užsukit. Apie sukneles nieko blogo pasakyti negaliu, pasirinkimas tikrai ne didžiausias, bet jau salono darbuotojos - prilips, neatlips, prigasdinusios, kad sukneles išnuomos vos ne kitą dieną ir tau nieko nebeliks, išprievartaus palikti užstatą...o jo nesusigražinsi  schmoll.gif ....kadangi taip nutiko man (po savaitės norėjau atsiimti užstatą, tai šeip ne taip išsiprašiau už tą sumą batelių porą, už kurią, kaip vėliau paaiškėjo, vos ne dvigubai nulupo  mad.gif ....na bet tiek to, pati kalta, kad jomis patikėjau ir palikau pinigus  verysad.gif )
Be to - sumelė už nuomą nemaža, ir ji nesikeičia, net jei iki tavęs ta suknelė bus tris kartus išnuomota  blink.gif
2. Diana ir Elesna - suknelės skiriasi, aptarnavimas panašiai malonus, bet man nepatiko tai, kad jie neturi katalogo ir viską bandai išsirinkti iš pakabintų ir į celofaną įkištų suknelių...Jei nuomojiesi naują suknelę, tai ji nebus niekam išnuomota (bent jau Dianoj), nes ją pataisyti, prisimatuoti ateini prieš mėnesį, o ne prieš savaitę, kaip kitur... Užsukti verta.
3. Cymbeline - nedidukas jaukus salonas, suknelės labai patogios, aptarnavimas malonus, kainos naujų ~2000.
4. Pronuptia - salonas kiek apšiuręs, pati pardavėja maloni, turėjo jau gauti nemažai naujų suknelių, nors ir jų kataloguose nelabai ką radau tinkamo... dalis suknelių tik parduodamos, nenuomojamos.
5. Madonna - galiu pasakyti tik gerus žodžius - pasirinkimas didžiausias, kiek mačiau, suknelės viena už kitą gražesnės, kainos ~2000 naujų, kartą dėvėtų ~1000-1200. Aptarnavo pati vadovė, ir labai didelis jai AČIŪ  thumbup.gif . Čia ir radau sau nuostabią suknelę.
6. Ieva- suknelių nemažai, galima užsisakyti, atveža ir nuomai. Bet pabandykit jas pasimatuoti - du kartus sunkesnės nei kitur ir nelabai patogios (aš matavausi žuvytes ir trapecijas). Kainos ~1500-1800Lt.
7. Ana Bella- jei kas ieško paprastų ir nebrangių suknelių, gal ir ras...bet aš jau geriau tokią pasisiūčiau, nei pirkčiau  ax.gif
8. Dea Martina (ar pan.) - suknelės lenkiškos, nieko ypatingo nemačiau..
9. Tavo Diena - didesnis pasirinkimas, jei ieškot korseto ir sijono, pustų sunknelių...balandžio vidury-gale gaus naujų suknelių. Iš manęs 10Lt neėmė, bet gal dėl to, kad tik vieną matavaus...

Sėkmės beieškant! Ir neskubėkit palikinėti užstatų  doh.gif

biskuti pridesiu prie komentaru, gal nuomone ir skirsi bet tiek to smile.gif
Kadangi ieskau azurines, sampanine suknios tai....
Atvaziavau i Madonna, buvo uzdaryta, ant duru nei darbo laiko, nei ka...
pasirodo susirgo darbuotoja... tai ir nebuvau, bet ruoziuosi smile.gif
Nu kaip ir patarei, bet nepaskaiciau dar sito patarimuko, ejau ten pirma kart, ir pasakiau apie tai salono darbuotojoms, kaip ir sakei, prilipo kad ech...
plius dar man ten labai tiko viena suknele, matavo ant manes viska lotuliukas.gif
o as emiau ir paskaiu, kadangi cia pirmas salonas, noriu pasiziureti ir kitokiu sukneliu. Bejje kainos ten skirasi, mano suknia is naujos kolekcijos 2500lt nuoma, bet kandangi teku rugseji tai kaina 1600, nes bus deveta.
Po to uzejau i Cymbeline, rasti sunku, darbuotojos laukiau pusvalandi, velavo is pietu... Sukneliu mazai, kas yra Cymbeline psulapyje ir ten - skiriasi kaip du vandens lasai... Kai paklausiau apie galimybe atvezti - negali atvezti ne vienos kas man patinka... Kai kurios grazesnes sukneles nesvarios, matosi irstu, kai kur lupdazio demes... Nors salonas atrodo graziai...

IEVA- kainos tikrai ne tokios kokia parasei, naujos kolekcijos ir siaip nauju sukneliu nuoma nuo 2000 iki 3000. Viena kart deveta 1600, tokia pat nauja 2200. Jas pasimatuoji ir gali uzsisakyti. Atvez per 3 menesius, kai tik beveik i vestuves. Aptarnavimo tikejausi blogesnio, bet panele visai smaksti pasirode... Daugiausia laiko ten prabuvom... Bet, ten sukneles beveik visos BALTOS, o as noriu sampanines...
Taigi leksiu daba i Diana, Elesna ir Madonna.
Gal dar rasiu savaja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man patiko Ievoje smile.gif
Atsakyti

na nzn man ievoj pasirode netvarkinga, ypac toj patalpj kur matuotis.... g.gif, pvz, Dianoj papraso palaukti kol susitvarkys sale, nors malonu uzeiti..

na bet kai pasijony pavade Ievoj tai jo, net fantazija atsoko ....visas net juodas, fiu..... blink.gif
Atsakyti