QUOTE(eglutyte @ 2016 02 24, 21:21)
gera kai tevai salia
Nu ka mani meniukas vel palei rasta, lengva lsikytis kai prastai jautiesi
Pusryciai - du sumustiniai su lasisa, pomidoras
Pietus - salotos su lasisa (pekino kopustas, pomidoras, agurkas, paprikos, sud. lasisos ir saukstelis aliejaus)
Uzkandziam du obuoliukai
Vakariene - virta vistienos krutinele su troskintim darzovem (kopustas, morka, svogunas)
Caramelia nu idomu kaip apimtys kai sportuoji, pasidalink kai issimatuosi!
Einu jau i lova, gal miegu pavyks viruseli nuget
Oij kaip gera tėvus arti turėti,baltai pavydžiu

mes su vyru praktiškai vieni, yra jo tėvai, bet tolokai gyvena, tai jau ekstra atvejais nebent padeda (pvz. Gimdant

). Bet kažkaip tvarkomės, bendrom jėgom
Aš šiandien lauke užsibuvau virš 3 val, tai kažkaip praleidau kelis valgymus

kaip čia reikės, gal su savim neštis valgyt kažką į lauką, nes grįžus puoliau vaikus maitint, rengt ir jau žiūriu, kad vakarienei laikas ruoštis

tai kažkaip nei šis nei tas, aišku, geriau nei persivalgyt, bet galvoju kaip čia bus atšilus orams, reiks kažkokią sistemą susigalvot, kad nelikčiau nedavalgius

jau šiandien išsitraukiau lengvesnę striukę priešnėštuminę, tai lengviau daug užsitraukė, rudenį su ja buvau kaip dešra įsigrūdus
Aij, eglutyte, toks ten pas mane ir sportas, šiaip pažiūrėjua tai lengva mankšta normaliam žmogui, du kart į savaitę... bet man paglebusiai tokiai tai bent koks pajudėjimas su savo svoriu. Apimtis aš matuojuos ne tiek dėl sporto, kiel šiaip dėl įdomumo, nes kilo tam tinklapį yra kur prisiduoti, tai va kas dvi savaites vis pasimatuosiu ☺ galėsiu parašyt kokie "pasiekimai"
Kur kitos visos prapuolė