Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos, kad data nelabai pasikeite,nes echo nuo mmm tik keliom d skiriasi,tai rugsejo 24d finisas kaip ir lotuliukas.gif vyras nebuvo, eis kaip ir su pirma mazdaug 30sav kad viska nufilmuot per echo ax.gif saule taip sviecia,bet lauke saltoka-dregme ir vejas,brrr....laikykites merginos, tuoj pavasaris,teks list is zieminiu apdaru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 02 23, 14:21)
saule taip sviecia,bet lauke saltoka-dregme ir vejas,brrr....laikykites merginos, tuoj pavasaris,teks list is zieminiu apdaru thumbup.gif

Parėjom iš lauko, čia jau švelnėja oras, saulutė kaip užkaitino, tai pagalvojau, kad reiks jau striukę kišt žieminę į spintą bigsmile.gif gaila namie visus labgus ir balkoną palikus palikau, tai pėdinom namo, kad per daug viskas neįšaltų ax.gif bet jau jau jaučias, kad tuoj po maišais žieminiais rinkių ant šonų neia paslėpt doh.gif neatsipalaiduojam...
Atsakyti
Faina frolka labai, isivaizduoju, kokia laiminga esi wub.gif

Neatsipalaiduojam,Caramelia,ne. Va ka tik grizau is greito pasivaiksciojimo su vyru, grizo namo pietums specialiai, kad mane vaiksciot istemptu biggrin.gif Krenta gramai kasdien thumbup.gif
Siandien jau net +15 pas mus, su striuke buvo karsta eiti. Oi dar nenooooriu, dar anksti lasinius istraukti man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 23 vasario 2016 - 15:37
QUOTE(bevale @ 2016 02 23, 16:35)
Faina frolka labai, isivaizduoju, kokia laiminga esi wub.gif

Neatsipalaiduojam,Caramelia,ne. Va ka tik grizau is greito pasivaiksciojimo su vyru, grizo namo pietums specialiai, kad mane vaiksciot istemptu biggrin.gif  Krenta gramai kasdien thumbup.gif
Siandien jau net +15 pas mus, su striuke buvo karsta eiti. Oi dar nenooooriu, dar anksti lasinius istraukti man doh.gif

Šaunuolis vyras thumbup.gif aš truputį šiltesnių orų palauksiu ir varysiu bandyti greitą ėjimą. Dabar bijau dar prisišnopuot šalto oro, negaliu sau leist apsirgt biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada aptirpsim jau tiek, kad galėsim pavasarinį/vasarinį garderobą atsinaujint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 23, 16:22)
Šaunuolis vyras  thumbup.gif  aš truputį šiltesnių orų palauksiu ir varysiu bandyti greitą ėjimą. Dabar bijau dar prisišnopuot šalto oro, negaliu sau leist apsirgt  biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada aptirpsim jau tiek, kad galėsim pavasarinį/vasarinį garderobą atsinaujint wub.gif

Skamba viliojanciai ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites

Kaip cia visom su ejimu vienu metu- Bevale pasivaiksciojo, Caramelia planuoja, as irgi siandien prisiverciau anksciau atsikelti pries darba ir pasivaiksciot thumbup.gif siaip jul smagu, ale kodel zmogui (bent jau man) sunku prisiruost doh.gif

Mano meniu siand:
Psr - grudetos varskes indelis su uog.
Pietus - salotos su tunu (pekino kopustas, pomidorai, kelios alyvuoges, tunas, siek tiek aliejaus) duonos riekele
Uzkandziam: dideeeelis biggrin.gif apelsinas, obuolys
Vakariene: kopustu sriubos dubenelis, pomidorai su svogunu ir siek tiek grietines.

O siaip jauciu kad kazkokia zaraza kimba - vos prakvepuoju... Taip nenoriu sirgt unsure.gif o yoac vaiku uzkrest
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tai ką, atidarysim ėjikių klubą bigsmile.gif thumbup.gif nu tikrai, taip smagu prasieit, o va prisiruošt atrodi kas subinę prie fotelio prisiuvi doh.gif šiandien su vežimu varysiu prasieit, greit labai nesigauna, bet su pasirpiešinimu ax.gif vakar vyras lovoj gulint sako o kaulai jau tavo lenda, klubai išlenda, bet tik atsigulus lotuliukas.gif niu kiekvieną smulkmeną vertint reikia ir nepasiduot, nors jau kažkaip sunku daros, vistiek gyveni žmogus ne atsipalaidavęs ir vis reik žiūrėt ką čia valgyt, kaip sveikiau, nepadaugint doh.gif o dar pilna spintelė rafaelo (mano mėgstamiausi tai 4 dėžes gavau, visi dovanojo) ir šiaip visokių sausainių, šokoladukų ir t.t... vakar gerai atsilaikiau, dabar tuoj bandysiu sportuot savo porciją. Galvoju gal kai kėnėsis sueis su kilo, prašysiu pakeitaliot programą ir dar kokią dieną dadėt g.gif kad nenusibostų, vistik pinigus sumokėjau tai lai padirba 😀 reiks nusifotkint gal penktadienį jei nepamiršiu, sulygint fotkes ar koks pokytis vizualiai vyksta ar ne. Gal susimotyvuosiu (kad tik nebūtų atvirkščiai), lyg dar ir apimtis laikas bus pasimatuot bigsmile.gif

Airise,kaip tu?

Jaučiu pilnatis veikia,kažkaip jaučiu, kad nelengvėju šią savaitę doh.gif

Eglutyte, gal per šaltai prisivaokščiojai? Nes aš užtai ir laukiu šiltesnio oro, jei pagaudau tokio šaltesnio, tai šakėe man iškart. Užtai palaipsniui galvoju pratintis nuo šiltesnių orų. Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli

Nu ka kazkas mane ciumpa, siandien is darbo isejau biski anksciau, nes prastokai jauciuos unsure.gif bet tempos nera visiskai, o toks keistas jsusmas lyg visus raumenis skauda, galva ir sloga nereali... Vaikus mama pasiule paziuret kad neuzkresciau tai palikau, ovir jiem visai neblogai nes mama prie pat mokyklos gyvena, gales ilgiau ryte pamiegot thumbup.gif gera kai tevai salia wub.gif

Nu ka mani meniukas vel palei rasta, lengva lsikytis kai prastai jautiesi biggrin.gif
Pusryciai - du sumustiniai su lasisa, pomidoras
Pietus - salotos su lasisa (pekino kopustas, pomidoras, agurkas, paprikos, sud. lasisos ir saukstelis aliejaus)
Uzkandziam du obuoliukai
Vakariene - virta vistienos krutinele su troskintim darzovem (kopustas, morka, svogunas)

Caramelia nu idomu kaip apimtys kai sportuoji, pasidalink kai issimatuosi! drinks_cheers.gif

Einu jau i lova, gal miegu pavyks viruseli nuget
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 02 24, 21:21)
gera kai tevai salia wub.gif

Nu ka mani meniukas vel palei rasta, lengva lsikytis kai prastai jautiesi biggrin.gif
Pusryciai - du sumustiniai su lasisa, pomidoras
Pietus - salotos su lasisa (pekino kopustas, pomidoras, agurkas, paprikos, sud. lasisos ir saukstelis aliejaus)
Uzkandziam du obuoliukai
Vakariene - virta vistienos krutinele su troskintim darzovem (kopustas, morka, svogunas)

Caramelia nu idomu kaip apimtys kai sportuoji, pasidalink kai issimatuosi! drinks_cheers.gif

Einu jau i lova, gal miegu pavyks viruseli nuget

Oij kaip gera tėvus arti turėti,baltai pavydžiu wub.gif mes su vyru praktiškai vieni, yra jo tėvai, bet tolokai gyvena, tai jau ekstra atvejais nebent padeda (pvz. Gimdant biggrin.gif ). Bet kažkaip tvarkomės, bendrom jėgom wub.gif

Aš šiandien lauke užsibuvau virš 3 val, tai kažkaip praleidau kelis valgymus g.gif kaip čia reikės, gal su savim neštis valgyt kažką į lauką, nes grįžus puoliau vaikus maitint, rengt ir jau žiūriu, kad vakarienei laikas ruoštis blink.gif tai kažkaip nei šis nei tas, aišku, geriau nei persivalgyt, bet galvoju kaip čia bus atšilus orams, reiks kažkokią sistemą susigalvot, kad nelikčiau nedavalgius biggrin.gif jau šiandien išsitraukiau lengvesnę striukę priešnėštuminę, tai lengviau daug užsitraukė, rudenį su ja buvau kaip dešra įsigrūdus lotuliukas.gif

Aij, eglutyte, toks ten pas mane ir sportas, šiaip pažiūrėjua tai lengva mankšta normaliam žmogui, du kart į savaitę... bet man paglebusiai tokiai tai bent koks pajudėjimas su savo svoriu. Apimtis aš matuojuos ne tiek dėl sporto, kiel šiaip dėl įdomumo, nes kilo tam tinklapį yra kur prisiduoti, tai va kas dvi savaites vis pasimatuosiu ☺ galėsiu parašyt kokie "pasiekimai" mirksiukas.gif

Kur kitos visos prapuolė g.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba

Nu ka ismiegojau 10 val doh.gif reik darban ruostis.

Caramelia, gal tikrai isimesk ka uzkast, bent jau man labai pavojinga peralkt, as tada grizus jaiciu griebciau bet ka doh.gif nebelaukdama normalaus maisto, kuri dar pagamint reikia...

Einu pusryciaut ir i darba, geros jum dieneles!

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif taip taip, užalkt negerai, nes tada protas atsijungia ir ypač saikas doh.gif kaip jautiesi, eglutyte? Tikiuosi geriau ir neįsisirgsi mirksiukas.gif pas mus vėl gražus rytas, eisim vėl pasivaikštinėt, kaip pavasariu dvelkia wub.gif fb pažiūrėjau prieš keletą metų tokiu metu jau be striukės buvau bigsmile.gif tai greit gali tekt išsirengt doh.gif lotuliukas.gif gerai, kas Lt, dar turit mėnesį gerą bent pasišlifuot šonus thumbup.gif
Atsakyti
Laba

Jauciuosi geriau thumbup.gif tik ciaudziu be perstojo. Bet vaikai dar pas mama, tai labai keista be ju....

Nu ka ryt sverimosi diena - tikiuosi gero minusiuko sia savaite biggrin.gif

Mano meniukas planuotas (isskyrus agurkelius vakare cool.gif )
Psr - sumustinis su ferm suriu, cherry pomidoriukai
Pietus - salotos su lasisa (spinatai, saulegrazu daigai, pomidoriukai, agurkas, paprikos, sud. lasisos, truputi majonezo), juod. duonos riekele
Uzkandziam - 2 obuoliukai
Vakariene - kopustu sriubos dubenelis, burokeliu sal. ( burokeliai, zirneliai, mar. agurkas, svogunas, majonezas), 3 marinuoti agurkeliai

Nuo pirmadienio uzsisakiau maisto is 21 dienos -1600 kcal rinkini 3 savaitem cool.gif sumokejau bile kiek, tai reiks dabar laikytis...
Atsakyti