Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 27, 13:26)
Man ir pradžioj nesinorėjo. Paskui norėjos tai vieno, tai kito, skirtingi etapai ėjo po truputį wub.gif  gal turi kokią nuojautą ko laukiatės? Ar mergytės labiau norėtųsi, ar berniuko?  wub.gif  aišku, svarbiausia sveikas, bet vistiek širdis kažkur gal linksta. mažiukė jau žino, kad bus didžioji sesė?

O jo,ir man etapais vis kazko norisi ax.gif dabar ypatingai viskas neskanu doh.gif as sakyciau pradzioj galvojau, kad bus berniukas,o dabar galvoju gal visgi sese,drauge tai man pranasauja sunu lotuliukas.gif maziuke tai nori brolio,tik idomu ar realiai suvokia kas tas brolis,pakolkas daig nieko nepasakoju,kai islys pilvas labiau paaiskinsiu,kad nereiktu labai ilgai laukt kada tas leliukas islis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites

Siandien suklupau su maistu - diena valgem knyga mugej, tai Kijevo kotleta sukirtau su visom bulvem blush2.gif mu negalejau susilaikyt.
O po dar irgi keli sasusainiai, 2 saldainiai nepalnuoti, ir vakariene gausesne nei reikejo. Zodziu siandien ne kokia dienele del maisto unsure.gif ryt nuo ryto vel pgl rasteli pioneer.gif

O siaip apsilankem knygu mugej, vaziavom nuo pat 10, o jau zmoniu zmoniu...

Prasitrynem gal 3 valandas, prisipirkom knygu ir vaikam ir sau, isleidom kruvele pinigeliu, bet siaip visai smagu thumbup.gif dabar dar Eurovizijos atranka ziurom
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 02 27, 23:48)
Labas mergaites

Siandien suklupau su maistu - diena valgem knyga mugej, tai Kijevo kotleta sukirtau su visom bulvem blush2.gif

Nu ir gerai, reikia kartais atsipalaiduoti 4u.gif smagiai diena susiskaitė wub.gif
Frolka, aš kažkodėl tai irgi sūnelį pranašauju bigsmile.gif nors sesėm augt laaabai smagu rolleyes.gif bet ir berniukai faini biggrin.gif oij gražus laukimas wub.gif

Aš šiandien kažkokią nesąmojinfą dieną apturėjau, tvarkiaus, kuopiaus nuo ryto, sukaus tarp vaikų, tai pusryčiams bananas su kava, paskui užvalgiau tik apie pietus duonos su avikadu tradiciškai ir kas patempe už kupros dar varškės grūdėtos indelį sukimšt, o paskui pažiūrėjau, kad galiojimas pasibaigęs doh.gif tai taip bloga visą popietę buvo, man ir taip varškę sunkiai virškina kažkaip.. tada išsitrenkėm apsipirkt, grįžom, kol išsikrovėm, dar pyragą kept ruošiaus, o žiūriu, kad į lovą laikas, mažiai choru rėkia lotuliukas.gif tai vyras man sutepė greit sumušteką panini duonoj, sakė visai susibaigsiu, sumaumojau ir va lovoj migdomės ax.gif tai kalorijų nepadauginau sumojj turbūt, bet ta bulka prieš kiegą su sūriu ir mėsa ir majonezu ir jaučiu dsr sviestu, tai ne į temą, bet skanuuu buvo lotuliukas.gif ryt reiks ryte anksčiau atsikelt pasiruošt užkandėlių ir pyragą iškept, nu taip laukiu svečių iš Lietuvos, bent popietei wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Svarstykles nedraugas msn siryt, nu bet ryt bus gerai jei siandien gera mergaite busiu biggrin.gif

Pusryciam varske siandien - nu nesu as jos megeja schmoll.gif suvalgiau atbulais dantim biggrin.gif tik tiek kad sotu ilgai buna po jos - baltymai daro savo darbeli
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pyragas jau kepa, o aš kaip visad sėdžiu su bananu ir kava biggrin.gif doh.gif nutrūksiu šiandien kaip reikiant cool.gif eisiu ruošt užtepėlių ax.gif kaip Kalėdos man šiandien, pasiilgus savo draugių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 28, 11:47)
Labas rytas 4u.gif  pyragas jau kepa, o aš kaip visad sėdžiu su bananu ir kava  biggrin.gif  doh.gif  nutrūksiu šiandien kaip reikiant cool.gif  eisiu ruošt užtepėlių  ax.gif  kaip Kalėdos man šiandien, pasiilgus savo draugių bigsmile.gif

thumbup.gif smagu susitikt. As kad ir LT nelabai daznai susibegu, nu nes visi uzsieme, darbai iki isnkatu, vaikai, savaitgaliais tevus lanko, tai vaikai serga, tai kur siaip islekia... biggrin.gif
Atsakyti
Laaabai smagu buvo, 5 val. prabėgo kaip 5 min wub.gif o šiaip tai čia di vietinėm draugėm tai taip ir būna, visi savus gyvenimus turi, gerai jei į mėn kartą susimatim doh.gif LT kai būnu irgi atrodo visi laukia laukia, o oer pirą mėnesių susitinkam 1 ar du kartus biggrin.gif ypač su tom, kurios dar vaikų neturi... ale visriek smagu, tada dar labiau įvertinam tas retas akimirkas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 28 vasario 2016 - 22:26
QUOTE(frolka25 @ 2016 02 27, 13:16)
Na su pirmu nestumu tai man pamazu augo svoris,bet tada ir saldumynai buvo draugai, o dabar nesinori ju visai ax.gif
Sveikatos!

Mane maziuke irgi maitina,kai sakau nenoriu tai ji sako nori nori  lotuliukas.gif
jolitamarija,gal jau viskas gerai?

Aciu, jau geriau wink.gif

Taip sutapo , kad ir masina sugedo ir mano mobilu uzblokavo per klaida Bite.
Bet nieko - turejom puiku savaitgali , brolis automobili paskolino visi jau beveik sveiki .
visa seima nuvaziavom I Alicante - pasipliuskenom, pirty pasikaitinom, paskui dar mociutes aplankem.

Si ryt reik rasti plana - ka valgyt , kad 7-tukus itvirtinti wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jolitamarija, gerai kai viskas jau geriau thumbup.gif caramelia30,va va,mes irgi atrodo ir laukiam kada susimatysim kada kas gris I lt,ale grizta ir pasiseka tik karta susimatyt ar du,o geriausiai kai va mes su drauge gyvenam tam paciam kieme,ale susimatom retokai,nes tai mano serga,tai jos serga vaikas,tai ji kaime,tai mes ne namie lotuliukas.gif
ka suplanvusios savaites pradziai?
Atsakyti
Laba ryta

Smagu Caramelia, kad pasisedejimas pavyko thumbup.gif pacheatinai? biggrin.gif
As vakar vel biski nusivaziavau, nu ne visiskai, bet valgiau daugiau nei derejo. Sunku savaitgaliais, o dar vaikis sikart didysis apsirgo... Nu jau atsibodo tos ligos verysad.gif

Dukryte isveziau pas mama vakar vakare, kad neuzsikrestu, o man naktele neram buvo, vis matavau tempa galvoju kad gripas nebutu doh.gif bet lyg nea, tempa ne tokia auskta.

Nu ka dar norejau pasakyt akd gavau 21 dienos pirma siuntinuka.... biggrin.gif
Atrodo neblogai, gausiai biggrin.gif pusryciu ka tik iveikia - perline kose su cukinijom lygtais... Daug vos sukirtau
Uzkandziam ideta kriause ir riesutai lyg pistaciju be kevalu
Pietum - kazkoks troskinys su pupelem ir atskirai salotos kazkokios
Vakarienei - lyg keksiukai turbut mesiski ir pomidaorai, agurkai

Viskas labai graziai supakuota, sudeliota.
Apie maista vakare daugiau papasakosiu, nes is vaizdo nelabai ir suprantu kas ten tiksliai yra biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tai žinoma cheatinau, privaloma man sekmadieniais biggrin.gif aij bet žinok, paskui man taip bloga, ne dėl kiekio, bet jaučiu dėl riebumų ir saldumų blink.gif net ne iškart pavalgius, o naktį, kai ten virškina viską, matyt sistema pastringa doh.gif bet akys nooori biggrin.gif nors nepasakyčiau, kad aš tų cheat days taip laukiu kaip pradžioj, patinka man sveikai maitintis rolleyes.gif ypač kai rezultatai matosi. Tai labai džiaugiuosi, kad tą kilo pasiėmiau smile.gif

Nu kaip fainai dėl tonkaisto pristatyto į namus thumbup.gif bet už tokią kainą, galėtų visai šeimai pagal pageidavimus pristatyt lotuliukas.gif sveikatos sūnui 4u.gif mano mažas ir mažė naktį pakosėjo, bet gal neįsissirgs smile.gif

Va va, frolka, Lt mano geriausia draugė gyvena gatvelėj toj pačioj, per vieną namą nuo mano tėvų, o susitinkam vis kelis kartus... nes tai serga, tai važiuoja kur, tai mes kur išlekiam, tai kokie svečiai ir t.t. verysad.gif doh.gif nu šią vasarą aš ją daugiau bandysiu gaudyt biggrin.gif

Reik ristis iš lovos, lygint dičkei uniformą ir ruoštis į daržą.. graži lyg diena, tai pasiganysiu su vežimu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas.
Atejau pasimajačit. Grįžtu į doros kelią 😊Šį kartą ilgam. Na bent jau 12 menesių tai tikrai 😊😊
Atsakyti