Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

galvoju ar ne bus del to , kad reikia generatoriu tureti, as vis su savo ta kodu kortele, nes na kitaip tikrai nesuprantu kodel cia taip nemyli manes boots ;(((((
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 22, 14:43)
o jūs į banką skambint bandėt? Gal nesuteikta teisė jums atiskaitinėt tarptautinėse parduotuvėse?

kad ne , visur tinka, mytoys tiko,pries pora dienu, kitur taip pat . Pinigus grybai pakabino vel sad.gif((((( zodziu nesamone sad.gif((( per paypala gal bandyti , cia jau paskutinis sansas , bet tegu pradziai pinigus mano atkabina sad.gif((( bandysiu per paypala dar karteli uz savaites, jau principo reikalas kazkoks tai sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 02 22, 14:15)
Bent jau vilniuje tai nera problemu jo isigyti, bent jau iki siol nebuvo, esu pirkusi ir eurovaistinej ir camelija g.gif

Nu aš senai pirkau... Mano kūdikiui jau grei 10 metų... Tai matyt situacija pakitus, tik maniau kad jei ieško ir neranda, tai tas pats...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noreciau pasiulyti man netikusia Almatrichi suknele, pagauta per didziuosius vente privee ziemos ispardavimus. Suknele 36 dydzio, bet man ilgoka pagal modeli ( as 160 cm ugio), suknele siulyciau aukstesnei merginai. Mokejau 20 eur, tiek ir noreciau 4u.gif

user posted image

mano sukneles spalvos yra tamsiai tamsiai pilka su karaliskos melynos spalvos "kvarbatkelemis" ir dirzu smile.gif ( savo spalvu sukneles internete neradau, jei ka sudomins, galesiu atsiusti foto)
I a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 22 vasario 2016 - 14:58
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 22, 15:50)
galvoju ar ne bus del to , kad reikia generatoriu tureti,  as vis su savo ta kodu kortele, nes na kitaip tikrai nesuprantu kodel cia taip nemyli manes boots ;(((((
kad ne , visur tinka, mytoys tiko,pries pora dienu, kitur taip pat . Pinigus grybai pakabino vel sad.gif((((( zodziu nesamone sad.gif((( per paypala gal bandyti , cia jau paskutinis sansas , bet tegu pradziai pinigus mano atkabina sad.gif((( bandysiu per paypala dar karteli uz savaites, jau principo reikalas kazkoks tai sad.gif(((

Tai į banką ar skambinote? Pavedimus su kodų kortele riboja ir nuo tam tikros sumos.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 22, 15:50)
galvoju ar ne bus del to , kad reikia generatoriu tureti,  as vis su savo ta kodu kortele, nes na kitaip tikrai nesuprantu kodel cia taip nemyli manes boots ;(((((
Papildyta:

O TA mobilu parasa banke registravot?
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 02 22, 13:18)
Pasidalinsiu patirtimi:
Pirkau pigu.lt kede vaikui, pristatymas ale po 3 sav. Numatyta pristatymo diena vakarop parase: atsiprasome-numatomas pristatymas dar po savaites. Parasau el laiska-gaunu automata, kad atsakys per 1 d.d. praejo 2 d.d. jokiu ziniu. Skambinu-sako man atrodo mes jos neturime ...  dabar laukiu ka atsakys-ju psl ta kede sekmingai puikuojasi  doh.gif
Supykde kaip turi but...
Kur perkat kedes mokymiusi?  blush2.gif

Oi ten debilu kontora,seniai uzdejau kryziu ant jo...is kinieciu greiciau pareina prekes,negu su jais tenka koliotis...
QUOTE(rytem @ 2016 02 22, 15:16)
O Mytoys visada atsiunčia per 8-13 darbo dienų kaip rašo?  g.gif Man kovo 10 prekių reiktų, kaži ar verta būtų rizikuoti? g.gif

Tikrai gausit,man per 8-10 dienu visada pareina
Atsakyti

Tikrai gausit,man per 8-10 dienu visada pareina
[/quote]

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 22, 14:54)
Tai į banką ar skambinote? Pavedimus su kodų kortele riboja ir nuo tam tikros sumos.

I banka skambinau tik anuos du kartus , kad pinigus man atkabintu , kai jie man tvirtino uzsakymus , bet nenorejo siusti , o abar ne smile.gif si karta neskambinau , parasol taip pat nedariau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
reikia "croksininkiu" pagalbos smile.gif Jei vaikas nesioja dabar 35 dydzio zieminius batus, tai kio dydzio zieminiai crocs jam tiktu? W6 - M4 ?
Ziuriu i tokius:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2016 02 22, 15:17)
ir aš prisijungčiau su vienu daiktu  4u.gif

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 02 22, 14:41)
Gal kas pirks su naujoko kodu -15%  Vilniuje? Prisijungčiau su vienu žaislu  4u.gif

Mytoys.de prieš kelias dienas nepriėmė maniškių kortelių, nors vakar amazonej apsipirkau, bandyčiau darsyk, nes taip pat vieną daiktuką užmačiau. Pirkčiau šiandien 20:00 val.
Atsiųskit man tuos daiktelius į lina.druskiene@gmail.com (parašykit dar niką, miestą ir mob.), patikrinau, naujoko kodas veikia, jei daikteliai nebus sunkūs, siuntimas apie 14 eur į LT susidaro. Jei bus viskas ok su kortelėm, aš Vilniuje esu, bet galiu siųsti ir LP express, LP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 22 vasario 2016 - 15:09
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 22, 16:03)
I banka skambinau tik anuos du kartus , kad pinigus man atkabintu , kai jie man tvirtino uzsakymus , bet nenorejo siusti , o abar ne smile.gif si karta neskambinau , parasol taip pat nedariau smile.gif

tai jei banke prašėte atlaisvinti rezervuotus pinigus, jie tai ir padarė. Pasiskambinkite į banką ir susižinokite, ką su savo kortele galite daryti ir ko nea. Manau, bus paprasčiau, nei kaltinit boots smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 22, 15:08)
tai jei banke prašėte atlaisvinti rezervuotus pinigus, jie tai ir padarė. Pasiskambinkite į banką ir susižinokite, ką su savo kortele galite daryti ir ko nea. Manau, bus paprasčiau, nei kaltinit boots smile.gif

na pirmus kartus jie man atsauke uzsakyma smile.gif))))) tai reiskia gavau patvirtinima, o po to atsauke , tai du kartus tikrai ramia sazine galiu ant ju varyti smile.gif))))))))) o siaip jo reikes paskambinti
Atsakyti