QUOTE(delele @ 2016 03 01, 00:18)
Gal biski pasidomek nuo kada vokieciai buvo istremti i tas zemes???? Kokie dar Uliunai ?? Pergyveno vokieciai golodomora!!!! Dabar kompensacijas gauna uz tuos metus!!!ULIUNAI BLT. Nebejuokinkit.Niekam jusu uliunai neidomus.
Tai jus juokinat savo neisprusimu tema, kuria diskutuojat.
Kaip jau mienjau golodomoras ir tautybe nesvarbu. Svarbu sovietu darbai, samoningas zmoniu zudimas, juos kankinant badu.
O Uliunai net labai prie ko, nes tai buvo atsakymas Laprkicio ausrai.
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2016 03 01, 00:22)
Zinot neitikinot, Jums papasakoja tikra istorija, kaip teva nusauna vaiku akivaizdoje ir Jus dar man bandot etikete prikabinti. Banditas ir lieka banditu, jis neturiu jokiu vertybiu . Dziaugiuosi, kad negyvenau tuo laikmeciu ir, kad laisve iskovojom taikiu budu, mano tetis ir brolis 16m stovejo Juragiuose, brolis nuo apylinkes pastato TSRS veliava nukabino ir sutrype, kiek tevai problemu turejo, prisimenu, kaip su tevais vaziavom i Baltijos kelia ir strigom autostradoje, zinau, kad tevai niekada nebuvo partiniai, taip, kad man jau nekabinkit tos etiketes.😆😆😆 Kad tevai nusivyle ta laisve, tai faktas, bet kartu pripazista ir tiki, kad anukai gyvens geriau.
Kad as neturiu poreikio jus itikinti. As atsakiau i klausima, viskas. Naivu tiketis likti nuosalyje, neitakotam, kai vyksta kova.
Sakot taikiu budu
Nepasakyciau.
QUOTE(darvina @ 2016 03 01, 00:23)
1. O kas jiems moka , negi Rusija
2. Tai kiek dabar LT beraščių
P.S. nebūkite jau visai plintuso lygio su savo keiksmažodžiais
Butent
Rusija niekam nemoka, nes ji nera pripazinusi nei vieno savo nusikaltimo.