QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 23, 14:01)
Neapsisprendžiu, eit į mankštą ar ne

Ryt nueit tikrai negalėsiu, nes dirbsiu, o šiandien kažkaip...nežinau nežinau
aišku, kad eik
QUOTE(dontstop @ 2016 02 23, 14:03)
Aš matyt tokia tinginė virtuvėje, kad man geriau kad ir visą savaitę valgyt tą patį, nei eit gamint, net jei gaminimo - tik išsivirt kiaušinių

Aš ir tiek tingiu

Geriau pasišildyt mikrobangėj bet ko, ko yra
Almost., jūs su vyru maitinatės labai gurmaniškai

Visad tokie skanūs meniu
aš irgi tingiu, tai va tada ir prisiperkam

kartais įkvėpimai pagauna išbandyt kažką naujo, įdomaus, sveiko arba nebūtinai, bet tada juokas ir nervas ima, kad virtuvėj bordakas ir reikia viską kuopt.. bet tas tingėjimas labiau būna nusvertas to, kad mums neskanu tiesiog antros (jau nekalbu apie trečios) dienos maistas, tai tenka jau taikytis patiems prie savo skonių
oj, juokavom ir mes čia žinok kažkada, kad gurmaniškai.. paukštiena, jautiena, krevetės ir t.t., bet paskui patys pažiūrėjom, kad krevečių vakarienę pasidaryt mums čia kainuoja vos ne tas pats, kas karbonadų

tai taip ir renkamės tada krevetes, nes jos mums skaniau.. šiaip tikrai turiu pripažinti vieną, kad čia lengviau dėl maisto pasirinkimo, nei Lietuvoj.. čia jo visur visokio už visokiausias kainas yra, tai todėl ir leidžiam sau būtų išrankesni

bet šiaip man mano meniu tai nepasakyčiau, kad tokie labai jau gurmaniški atrodo, kitiems gal taip tikrai
Enjoy this moment.
This moment is your life.