Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 24, 13:33)
Ką tokio skanaus valgei?  smile.gif
Mano sloga vis bujoja, tai ir apetito nėra.

Žuvies kepsnelius šveičiau, o po to naminių spurgų non stop unsure.gif
Atsimenu kai sirgau, daug skysčių labai gėriau, irgi apetitas buvo mažesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 24 vasario 2016 - 13:42
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 24, 13:41)
Žuvies kepsnelius šveičiau, o po to naminių spurgų non stop unsure.gif
Atsimenu kai sirgau, daug skysčių labai gėriau, irgi apetitas buvo mažesnis.

Neatsimenu, kada valgiau spurgų rolleyes.gif Skaniai prisikirtai, pas mamą visada dingsta saiko jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 23, 16:04)
drinks_cheers.gif
Aš kovoju su svoriu nuo 12 metų - nuo tada, kai aplamai man pradėjo rūpėti mano išvaizda, kai pradėjau jaustis mergaite, mergina... žo, kovoju visą gyvenimą  showoff.gif  Liekna būnu labai trumpais periodais  verysad.gif  Labai greit dingsta motyvacija ir vėl priaugu sad.gif
Viskas eina nuo šeimos mitybos įpročių (akcentuoju mitybą, nes sportuoti ir judėti man patikdavo visada).

Aš apie svorį susimąsčiau šiek tiek vėliau.. kai buvau 8 klasėj tėvas susirgo diabetu, tad visa mityba pakito.. pasikeitus maistui pajaučiau kokia didelė buvau, svėriau virš 60 kg, tiksliai nepamenu kiek, tad dar pradėjau sportuot ir gana greitai svoris normalizavosi.. 1 kurse svėriau 50-52 kg, o po to atsirado vaikas ir vėl viskas iš naujo tik dauuuug sunkiau.. šiaip mažiausiai esu svėrusi 45 kg ir buvau panaši į giltinę, taip daugiau nenorėčiau schmoll.gif

sugalvojau kaip užsimotyvuot:D buk, bet.. susiradau įžymybe, kurios figūra panaši į mano ir dabar bandysiu sportuodama ją turėti galvoje.. žiauru tai, kad ji kūda, bet figūra jos vistiek negraži, ale kas belieka.. reikia realiai galimybes vertint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2016 02 24, 15:23)

sugalvojau kaip užsimotyvuot:D buk, bet.. susiradau įžymybe, kurios figūra panaši į mano ir dabar bandysiu sportuodama ją turėti galvoje.. žiauru tai, kad ji kūda, bet figūra jos vistiek negraži, ale kas belieka.. reikia realiai galimybes vertint  biggrin.gif

Parodyk tą nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 24, 11:18)
Mano dukrai metai ir mėnuo  smile.gif  Bandžiau šiandien per jos miegą sportuoti, šiaip ne taip pavyko, teko visgi daryt pertrauką ir bėgt į balkoną supt vežimo, nelabai gerai, bet vis geriau, nei nieko  smile.gif  (o į mane tu galima  smile.gif )

Mano sunui 7 menesiai, tai as jam duodu deze su ivairiais daiktais pakraustyt, tai 30-40 minuciu ramu buna. Po to duodu koki sausaini ar baranka pagrauzt, tai dar kokias 20 minuciu ramybe. Taip ir issikovoju valandele sportui. Nes miega labai neramiai, reik supuot, tai per miega niekaip nepasportuociau 4u.gif

Vakar cia kazkas apie omleta su krabu lazdelem snekejot. Jauciu as irgi vakarienei kepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 24, 15:40)
Vakar cia kazkas apie omleta su krabu lazdelem snekejot. Jauciu as irgi vakarienei kepsiu blush2.gif

Aš, dar pomidoro šalia pasipjausčiau, tikrai skanu buvo, skanaus ir tau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 80
avižų košė 220

kapučinas 40
jogurtas su sėlenom 200

kriaušė 100
kebabas mažas 600

kakava 10
liesa varškė 70

salotos (burokai, kopūstai, morkos, feta, aliejus, actas) 300

Viso 1620 (ir atgauta pusė vakarykščio minuso)

Šiandien gaminsiu perlotą su grybais essen.gif
Stengsiuos pasportuoti, jeigu išeis doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar spėjau į sportą bigsmile.gif tai jaučiausi apsipatenkinusi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vakar vakare nė kąsnio, vyras traškučius dorojo, o aš vandenį gėriau, tai ką, šiandien vėl pamačiau minusą thumbup.gif Tris kartus svėriaus vis kitur svarstykles pastačius, kažkaip man net neįtikima, kad taip gerai krenta, gal čia dar ta sloga prisideda g.gif Bijau ir džiaugtis biggrin.gif
Tiesa, pamačiau, kad dontstop valgė vakar kriaušę ir prisiminiau, kad skaičiau tam žurnale apie dietas, kad kriaušė yra minusinis vaisius. Ją virškinant organizmas išeikvoja daugiau energijos, nei kad kriaušėje yra kalorijų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
siryt antra diena be kavos, jauciuosi gerai, net galva neskauda thumbup.gif tikriausiai sotus pusryciai taip gerai suveikia thumbup.gif
Vakar taip graziai maitinausi, popiet daug virtuvej gaminau seimynai ir uzsaldymui, tai vakare buvo kapiec, po savo vakarienes pica dar suvalgiau doh.gif Siryt ja dar suvirskint reikia, apie pusrycius net pagalvot nenoriu schmoll.gif geriau tik arbata be nieko. Reikejo seimyna palikt viena valgyt ir eit lauk g.gif
Atsakyti
Sveikos, man turbut pms, valgyt noriu visa diena, noriu saldumynu, atrodo koki puse torto sukirsciau. Bet kolkas laikausi neblogai, geriu daug vandens, bet jauciu saldaini vistiek valgysiu, svarbu tik sustot laiku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 25, 16:05)
Sveikos, man turbut pms, valgyt noriu visa diena, noriu saldumynu, atrodo koki puse torto sukirsciau. Bet kolkas laikausi neblogai, geriu daug vandens, bet jauciu saldaini vistiek valgysiu, svarbu tik sustot laiku doh.gif  biggrin.gif

Gal galima darzoviu pasipjaustyt ir kramsnot kol atsibos, kokiu morkyciu, raugintu agurkiuku g.gif

Einu, prasitreniruosiu su svoriais pamokele, prasitampysiu kol namie viena esu.
Dar is naujo permetu akim knyga "kvieciu pilvas", reik prisimint apie ka ten raso.
Atsakyti