QUOTE(Almost. @ 2016 03 13, 22:01)
kaip
Coconut ir sako - prieš atostogas taip gerai sekės, nu nesinori vėl nugrimzti į kažkokią bedugnę..
Va ir irodymas, kad jei labai nori, gali

juk tai jau viena kart padarei, gali ir antra kart. Pasikvepink kokiais megstamais kvepalais, kad maisto kvapus uzdengtu, pakils nuotaika, maziau kamuos mintys apie maista. Man padeda
QUOTE(BigBang @ 2016 03 13, 23:29)
Aš šiandien vos neišskydau. Labai norėjau valgyt, jau MB ruošėsi važiuot arba picų pirkt arba lietuviškų koldūnų. Bet prieš pat jam ruoštis pradedant suėmiau save į rankas ir pasakiau - ne. Išviriau kiaušinių ir su pomidoru bei agurku suvalgėm

Labai baisiai mėsos norėjau - atsilaikiau

va is ko motyvacines stiprybes galim semtis

o tai nebuvo galima kiausinio i mesos gabaliuka pakeisti?
QUOTE(dontstop @ 2016 03 14, 09:36)
Nežinau, kur rast savy jėgų, valios ir motyvacijos valgyt neskanų man maistą,
Kazkada minejai, kad meniu sudare su megstamais produktais, turetu but pakankamai skanu
QUOTE(Finksė @ 2016 03 14, 11:09)
Man padeda savigaila

. Aš negaliu sau leisti nubraukti 5 dienų triūso dėl vienos, ar dviejų dienų pagundų.
Laba ryta
Prasidėjo antra formų gražinimo savaitė . Kolkas be nuklydimų, su didele motyvacija. Po piet lėksiu sportuoti. Biški jaudinuos, ateis auklytė pasilikt su maže tas pora valandų...
Man ir kartais padeda savigaila, kai ji didesne uz nora

ir dar padeda uzgimstanti ikyru viena koki nora patenkinti maziausiu kiekiu, kol jis nepavirto drakonu.
Nukrypau sestadieni, buvom isvaziave visai dienai, valgyt norejau, pasirinkimo nebuvo

bet vakar viskas tvarkingai, siandien irgi (tikiuosi), reik kazka sumislyti, ka i iskilas imt, nes ten pastoviai ner man nieko tinkamo.
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2016 03 14, 03:43)
jau nekart rasiau,kad kazkaip lengviau,kai ne viena tokia...

Man labai patinka tavo paveiksliukas