Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar buvom lenkuose smile.gif Apsipirkom puikiai smile.gif Žmonių nedaug, eilės ne kilometrinės. Buvom prieš tai vasario pirmą šeštadienį, tai košmaras kas darėsi. Šį kartą tvarkingai smile.gif

Nenusipirkau (neradau) 0 % becukrių varškyčių verysad.gif Pabandymui, įkvėpta knygos "Supermaistas", nusipirkau stevijos, agavos sirupo, chia sėklų, bolivinių balandų, lieso graikiško jogurto...

Valgiau vakar taip, kaip visad tokiose kelionėse valgau: pusryčiams sumuštiniai iš namų, pietum - lenkiškas kebabas, vakarienei namuose sriubos užvalgiau 2 lėkštes, ėjau miegot alkanu gurgiančiu pilvu. Svorio dar turiu kilą nuo velykinio pliuso...

Vyras vėl išskrido į komandiruotę, o tai reiškia, kad vėl sportuoju namie, bėgiot kol kas nepradėjau (jei viskas bus gerai - kitą savaitgalį išbėgsiu), sūnui dar atostogos iki trečiadienio, ryt-poryt pietausim kebabais (turim tokią tradiciją - kai vyras komandiruotėje, vieną kartą paskanaujam kebabų ar kito šlamštmaisčio blush2.gif ). Šiandien planuoju pas močiutę į svečius eit (laukia ne visai dietiški pietūs...).

Trysduvienas, o kas su sūneliu eina į lauką, kai darbą rašai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 08:56)
Sveikos  4u.gif

Vakar buvom lenkuose  smile.gif  Apsipirkom puikiai  smile.gif  Žmonių nedaug, eilės ne kilometrinės. Buvom prieš tai vasario pirmą šeštadienį, tai košmaras kas darėsi. Šį kartą tvarkingai  smile.gif

Nenusipirkau (neradau) 0 % becukrių varškyčių  verysad.gif  Pabandymui, įkvėpta knygos "Supermaistas", nusipirkau stevijos, agavos sirupo, chia sėklų, bolivinių balandų, lieso graikiško jogurto...

Labas,
Tai gerai prraejo apsipirkimas smile.gif Ar daug isleidot blush2.gif
turiu namuose tu visokiu seklu, bet taip ir stovi, kazkaip neisipaise man i menu, o kiti seimos nariai iskart galvas purto. Ti sugalvojau vaikams apgaule sugamint ir tiek. Isverdu pora saukstu, dedu kiausi, miltu, sviesto ir virtu obuoliu ogiene, sumaisau ir i sirdeliu storu vafline, po pora tokiu vafliu iseina, tai tokius suvalgo. Isbaigsiu, bet nebesinori daugiau ju pirkti. Anksciau tai labi daug kruopu valgiau visokiu, tai ko gero jos irgi buvo dalimi pilvo putimo unsure.gif , nes idejiskai kruopos man labai patinka.
Velykinio svorio buvo belike tik puskilis, bet vakar kazkokia baisi nuotaika buvo doh.gif Nezinau net del ko cia taip, bet vakar vakare buvo luzis ant maisto buvo, toks galingas, kad blink.gif Nuo siandien prisiduodu kasdiena, valgau tvarkingai, kava dar pasilieku, gal jos staigus nuemimas man tokius bajerius suorganizuoja.
Vaziuojam siandien su baznycios organizuota kelione, didzkis nori, tai ir mes su mazium kartu.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 03, 12:00)
Ar daug isleidot  blush2.gif

Vaziuojam siandien su baznycios organizuota kelione, didzkis nori, tai ir mes su mazium kartu.

Dar neskaičiavom, bet paprastai maistui būna 150-170 eur, kadangi iš esmės vis tą patį rinkinį perkam, tai panašiai turėtų būti smile.gif Rūbams, batams, aksesuarams visai šeimai išleidom ~92 eur smile.gif

Smagios kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 11:15)
Dar neskaičiavom, bet paprastai maistui būna 150-170 eur, kadangi iš esmės vis tą patį rinkinį perkam, tai panašiai turėtų būti  smile.gif Rūbams, batams, aksesuarams visai šeimai išleidom ~92 eur  smile.gif

Smagios kelionės  4u.gif

Aciu 4u.gif
Uzmaciau vienoj temelej linka, kur kuno riebalus paskaiciuoja. Tai gavosi daugiau nei galvojau lotuliukas.gif Tai kazin kaip su tais riebalais ant vidiniu organu ir isoriniu proporcijas iminti g.gif O kmi mano normalus, tai kaip ir nereiketu mesti svorio, bet ta zemesne kmi linija noriu pasiekti rolleyes.gif ar bent jau priarteti. jei imesiu linka, galetum patikrinti pagal savo duomenis, kiek tiksliai paskaiciuoja ten blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 03, 12:27)
Aciu  4u.gif
Uzmaciau vienoj temelej linka, kur kuno riebalus paskaiciuoja. Tai gavosi daugiau nei galvojau  lotuliukas.gif Tai kazin kaip su tais riebalais ant vidiniu organu ir isoriniu proporcijas iminti  g.gif  O kmi mano normalus, tai kaip ir nereiketu mesti svorio, bet ta zemesne kmi linija noriu pasiekti  rolleyes.gif ar bent jau priarteti. jei imesiu linka, galetum patikrinti pagal savo duomenis, kiek tiksliai paskaiciuoja ten  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Laukiu linko bigsmile.gif
Šiaip vieną buvau susiradus, pagal jį man rodė 36,3 % riebalų doh.gif , tą pat savaitę nusipirkau išmanąsas svarstykles, jos jau rodė 29,8 % (veiksmas vyko prieš metus), tai manau neatitikimas buvo tame, kad formulė skaičiavo pagal ūgio ir pilvo apimties santykį, o po gimdymo žinoma pilvo apimtis sakykim taip, nestandartinė biggrin.gif
O ir dabar man liko po 5 cm nuo kitų kūno dalių numest ir net 10 cm nuo pilvo, tai būtent nėštumo ir gimdymo pasekmė, kad pilvas prasčiausioj formoj, nes šiaip jis pas mane "neprobleminis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 11:33)
Laukiu linko  bigsmile.gif
Šiaip vieną buvau susiradus, pagal jį man rodė 36,3 % riebalų  doh.gif , tą pat savaitę nusipirkau išmanąsas svarstykles, jos jau rodė 29,8 % (veiksmas vyko prieš metus), tai manau neatitikimas buvo tame, kad formulė skaičiavo pagal ūgio ir pilvo apimties santykį, o po gimdymo žinoma pilvo apimtis sakykim taip, nestandartinė  biggrin.gif
O ir dabar man liko po 5 cm nuo kitų kūno dalių numest ir net 10 cm nuo pilvo, tai būtent nėštumo ir gimdymo pasekmė, kad pilvas prasčiausioj formoj, nes šiaip jis pas mane "neprobleminis"  smile.gif

http://www.calculato...calculator.html

Tai panasiai ir s galvoju, kad issitampiusio nuo nestumo pilvo darbas cool.gif Rankos, leskos kaip ir normalios, po mentim, ant sonu rinkiu ner, tokios mazos bangeles tik, tai kaip ir neturetu tiek daug riebalo but. Vat ka tik pasisverus duomenis turi, suvedus bus galima paklaida apskaiciuot, tada galeciau ir realu riebalu kieki nusistatyti wub.gif labai noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 03, 12:38)
http://www.calculato...calculator.html

Tai panasiai ir s galvoju, kad issitampiusio nuo nestumo pilvo darbas  cool.gif Rankos, leskos kaip ir normalios, po mentim, ant sonu rinkiu ner, tokios mazos bangeles tik, tai kaip ir neturetu tiek daug riebalo but. Vat ka tik pasisverus duomenis turi, suvedus bus galima paklaida apskaiciuot, tada galeciau ir realu riebalu kieki nusistatyti  wub.gif labai noreciau  rolleyes.gif

Et, tiek prikarksėjau, bet matau, bent jau mano atveju formulė gan tiksli bigsmile.gif

Riebalų proc man rodo 25,1 % - mano svarstyklės šiandien rodo 25,7%
Duomenys mano: 162 cm, 31 cm kaklas, 69 cm liemuo, 94 cm klubai.
Išvados - pusėtinas rezultatas, "fitness" lygis pagal juos 21-24 % smile.gif

Ana formulė, kur minėjau, kitokia buvo, puslapis tikrai kitas...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 11:49)
Et, tiek prikarksėjau, bet matau, bent jau mano atveju formulė gan tiksli  bigsmile.gif

Riebalų proc man rodo 25,1 % - mano svarstyklės šiandien rodo 25,7%
Duomenys mano: 162 cm, 31 cm kaklas, 69 cm liemuo, 94 cm klubai.
Išvados - pusėtinas rezultatas, "fitness" lygis pagal juos 21-24 %  smile.gif

Ana formulė, kur minėjau, kitokia buvo, puslapis tikrai kitas...

blush2.gif jei tiksli, tai ...
pirma man iskrito 19 procentu bigsmile.gif o paskui pamaciau, kad ten vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pazymejau moterims ir turiu 29 procentus doh.gif nu kokia neteisybe. Sunku patiketi, kad tiek ju yra ax.gif
Ugis 178, kaklas 37, liemuo 86, klubai 101. tenk susiimti ir paspausti save, o ne atsipalaiduoti, kuom paskutiniu metu ir uzsiimu. Aciu 4u.gif
Einu apsukti pora ratu su didzkiu, kad kasdien kazkoks judesys butu, nors plaukimas labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 03, 12:58)

pazymejau moterims ir turiu 29 procentus  doh.gif  nu kokia neteisybe

Na iš esmės ta pati kategorija, kaip ir mano drinks_cheers.gif Na tai ką, lieknėjam toliau, yra su kuo dirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 12:01)
Na iš esmės ta pati kategorija, kaip ir mano  drinks_cheers.gif  Na tai ką, lieknėjam toliau, yra su kuo dirbt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif paskaiciavau, kad numetus 3 cm nuo liemens ir klubu, sumazes iki 24 procentu,dar pora cm, ir bus ok. Ti dbar labiau orientuojuos i cm mazinima, is viso minus 5 nuo liemens ir klubu, ir uzteks.

Papildyta:
iki kokio procento nori numest, kad patenkinta butum?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 03, 07:56)

Trysduvienas, o kas su sūneliu eina į lauką, kai darbą rašai? smile.gif

Tetos, mociutes zodziu visi kas laiko turi yra auklem idarbinti biggrin.gif

Siandien netiketai ispuole tokia pusdienio kelione, tai irgi maisto nekokio valgiau, ir bandeliu, pyrageliu dar las gimines pierus buvo tokie riebus, lietuviski blush2.gif skanu kai valgai, bet po to man taip negera pasidaro, vis del to iprates jau organizmas prie liesesnio maisto.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 04 03, 13:51)

Papildyta:
iki kokio procento nori numest, kad patenkinta butum?

Galvoju +/- apie 20 % būtų pats tas smile.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 03, 15:44)
Tetos, mociutes zodziu visi kas laiko turi yra auklem idarbinti biggrin.gif

Gerai, kad yra kas padeda thumbup.gif
Atsakyti