Sveikos
Vakar pietavau svečiuose, tad kalorijų neskaičiavau (kai nėra galimybės pasverti ir net tiksliai nežinai, ką valgai

ką jau ten beskaičiuosi...)
Šiandien ragavau bolivinių balandų - na ir šlykštynė

Smirda, kartaus skonio

Įsipyliau agavos sirupo - neįmanoma valgyti, papjausčiau banano - vis tiek, susiverčiau pusę stiklainio mamos uogienės - tai šiaip ne taip suvalgiau žiaukčiodama
Dar pažiūrėjau, kad vyras labai riebų graikišką jogurtą nupirko - net 10 %

Prašiau lieso, jis matyt, nesuprato... Tai nepradariau, lauks jo sugrįžtant, tegu pats ir valgo

Priešpiečiams valgiau liesą natūralų jogurtą su stevija. Na ir vėl nusivylimas - kažkokį kartų poskonį turi ta stevija
Ziuriu cia visos kalbame apie drabuzius, garderoba. As neseniai irgi pradejau atsinaujinti. Mano ismiera tokia tarp S ir M, o kai numesiu 4 kg,,tuomet S yra kaip tik man, kaip nulieta. Uzsisakiau Internetu keleta bliuzonu, striukyciu. Dar abejojau pries uzsisakydama koki dydi imti, bet nusprendziau imti S dydi, nes mano tikslas yra - 4 kg iki vasaros:-) ir jokiu jeigu! Paziurejau, kad svoris jau pradejo slinkti zemyn. Siandien buvo 57,5 kg, patenkinta pati savim:-)
Dargi nusprendžiau eksperimento dėlei 5 dienas negerti savo kapučino

Jei kas seka mano kalorijų išklotines, turbūt pastebėjo, kad aš geriu kapučiną kasdieną, dažniausiai po 2 puodelius per dieną. Na metu sau iššūkį prasilaikyti be jo iki savaitgalio
Na kas čia dar

Ai, aš jau nebeturiu vilties sukust iki vasaros

Tai jau perku sau, ką noriu, turiu omeny iš rūbų. Tai Lenkijoje nusipirkau vasarinę suknelę, maikutę, palaidinę 3/4 rankovėm, akinius nuo saulės. Dukrai: striukę, vasarinių rūbų - romperį, maikių, timpių ir tunikų komplektą, 2 šortus, sijoną, bliuzoną. Sūnui: batus ir saulės akinius. Nusipirkau sau 2 žindymo liemenėles naujas - su sūnum tokiu laiku seniai jau buvau grįžus prie įprastų liemenėlių, tas spec nešiojau tik pirmais mėnesiais. Bet dabar kažkaip mieliau man tos spec
Vakar išsitraukiau sportbačius, ploną striukę

Oras gražus

Eisiu šiandien iki Takko - turiu nuolaidų kuponus, gal dar ką įdomaus rasiu
Zodziu, prirasiau daug, o viskas prapuole. Tingiu is naujo rasyti, na tik tiek, kad svoris krenta ir esu tuo patenkinta :-)