Pažymim mane žaliai šiandien. Bėgiojau nedaug, bet bėgipjau. Na žiauriai šlapia ir slidu.
Jefimija, sverkis. Viską mėnuliui nurašysim
Aš ir būsiu su pliusu, nors ir nebaliavojau. Beveik gailiuosi
Pažymim mane žaliai šiandien. Bėgiojau nedaug, bet bėgipjau. Na žiauriai šlapia ir slidu.
QUOTE(wicked @ 2016 02 22, 18:35)
welcome to the club
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 22, 18:49)
o dar pilnatis - mane ji klaikiai veikia, ir dar ciklo vidurys, ovuliacija, tai viskas kartu - esu ragana. Galim raganų susirinkimą organizuoti
Tau ovuliacija irgi prie raganavimo prisideda? Galvojau čia tik man taip
Į raganų temą, pacituosiu savo vyrą "savaię pilnatis, savaitę pms, savaitę mmm, paskui šiaip nuotaikos nėra, o likusias dvi dienas per mėnesį visai į žmogų panaši"
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 22, 19:06)
Tau ovuliacija irgi prie raganavimo prisideda? Galvojau čia tik man taip
Į raganų temą, pacituosiu savo vyrą "savaię pilnatis, savaitę pms, savaitę mmm, paskui šiaip nuotaikos nėra, o likusias dvi dienas per mėnesį visai į žmogų panaši"
Aš tik antrą ciklą kaip KT metus, tai dieve dieve kaip ją jaučiu
Maniškis pritartų taviškiui
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 22, 19:08)
Aš tik antrą ciklą kaip KT metus, tai dieve dieve kaip ją jaučiu
ir raganauju, ir pikta, irzli, jautri, liūdna, mane pykina per ją klaikiai, nu žodžiu
pagal jį, raganavimas - natūrali būsena, o porą dienų jam nuskyla, kada visai gera būnu
čia su ar be KT 
Manęs nepykina, bet pilvą skauda, o po poros dienų pradės skaudėt krūtinę ir nustos, kai prasidės mmm
KT čia ne prie ko, tiesiog apkarpė sparnus, tai sėdom ant šluotų
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 22, 18:49)
Gal aš nesisversiu šią savaitę 
net nebandyk
QUOTE(Hilde @ 2016 02 22, 18:56)
Aš ir būsiu su pliusu, nors ir nebaliavojau. Beveik gailiuosi
dar nevėlu
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 22, 19:06)
welcome to the club
---
---
ačiū
---
cha, geras
bet - taikliai
QUOTE(wicked @ 2016 02 22, 19:28)
Manau, kad jeigu pasisverčiau, daugiau atneščiau
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 22, 19:32)
tai galim ir daugiau
QUOTE(wicked @ 2016 02 22, 19:28)
ačiū
Dėl šito titulo pasivaržysim
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 22, 19:34)
Dėl šito titulo pasivaržysim
MB vakar nevykusį bajerį suskėlė, pražliumbiau visą dieną 
a, nu gerai tada, atiduodu titulus Tau
bet įsivaizduojat... stovi va prieš mane cheesecake'as... MB parnešė prieš pietus... aš savo dienos saldumynų porciją jau buvau įvaldžius, ir... nevalgau
QUOTE(wicked @ 2016 02 22, 19:36)
a, nu gerai tada, atiduodu titulus Tau
bet įsivaizduojat... stovi va prieš mane cheesecake'as... MB parnešė prieš pietus... aš savo dienos saldumynų porciją jau buvau įvaldžius, ir... nevalgau
net nevilioja... anei kiek... lai stovi... aš pikta
ne ant cheesecake'o 
Ačiū
Tu man esi pavyzdys
Žiuriu čia ne man vienai pm simdromai
parėjau iš treniruotės taip nuoširdžiai padirbėjusi, bet namie dar nuoširdžiau pavalgiau ir negana dar to viską vainikavau zefirais
Prisiduodu šiandien (22 d.) raudonai. Pagal kalorijas viskas tvarkingai, jokių saldumynų, bet nepasportavau. Visą dieną svečią turėjau, tai neišėjo. O po to kol vakarienę padariau, tai visas noras ir energija sportuoti išgaravo