Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos 4u.gif
Prisiduodu: 73,7 kg bigsmile.gif

raza, klausei dėl svėrimosi. Anksčiau sverdavausi kiekvieną mielą dieną. Ryte ant svarstyklių užlipti buvo toks pat įprotis kaip dantis išsivalyti doh.gif Dabar nustojau kasdien svertis, ir tai darau tik trečiadieniais, kai prisiduodu. Rečiau sveriantis geriau matosi svorio pokytis 4u.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 02 24, 06:46)
hihihi.gif Ką jau taip sportavai?

Aj per youtube blush2.gif darau pratimus ir treniruotes pagal blogilates. Vakar cardio diena,, tai biškį šuoliukų buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal priimsit.d'esprit gal nesunku bus ikelti mane i lentele.Per tuos kelis menesius priaugau nes buvo virusai ir ligos uzpuole .Prasirgau 2,5 men. taip kad priaugau nemazai ir reikia sustoti kol negrizau i pradzia.
Braske aciu kad dar prisimenate.Pamaciau ir sugalvojau gristi. As tai paskaitydavau daznai ka merginos raso bet minciu neturiu tai ir nerasau.Vaikai suauge tai rupesciai truputi kitokie.
Griztu todel, kad man bus geda priaugti kai pasiskelbsiu. Ta lentele kaip stabdys man.Todel aciu uz sia tema.Manau kad man reikia po maziau mesti ne po 1 kg i savaite kaip buvo pradzioje.Uztektu ir iki 0,5-0,3kg. Gal tada lengviau butu islaikyti numesta svori.

Ugis 170cm.

Svoris 82 kg. doh.gif

Siekiamas 74 kg

Man siuo metu tik mazinti maisto porcijas ir sporto daugiau.
Daugiau as saziningai laikausi ir su vandeniu ir cukraus, pyrageliu nevalgau.

Atsakyti
QUOTE(Panterajuodoji @ 2016 02 24, 11:36)
Gal priimsit.

sveika sugrįžusi 4u.gif

d'esprit, kur Tu???
greit ateini ir prisiduodi, kad sveika gyva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 24, 11:54)

d'esprit, kur Tu???
greit ateini ir prisiduodi, kad sveika gyva cool.gif

Esu esu, sveika gyva, tarp keturiu sienų su dviem vaikais ir svajoju apie savaitgalį, kai bent pora valandų galėsiu ištrūkt iš namų ir pasijaust žmogum laugh.gif

Elli, gerai nuskambėjo Tavo pasakojimas apie sportą lotuliukas.gif

Pantera, sveika sugrįžusi ir sveikinu su protingu sprendimu tolimesniam lieknėjimui 4u.gif

R's, o kur žadėta motyvacija mums lieknėt? g.gif

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 24, 12:30)
Esu esu, sveika gyva, tarp keturiu sienų su dviem vaikais ir svajoju apie savaitgalį, kai bent pora valandų galėsiu ištrūkt iš namų ir pasijaust žmogum laugh.gif

o čia galim "pasigalinėt" laugh.gif aš su trim vaikais, ir apie jokį ištrūkimą iš namų savaitgaliui net pasvajot neturiu teisės cool.gif ryt mažiausią pas stomatologą bandysiu vesti, o didysis po pietų keliaus pas gydytoją... su abejais mažais iš paskos cool.gif bet... rytais galiu pamiegot ilgiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 24, 12:54)
o čia galim "pasigalinėt" laugh.gif aš su trim vaikais, ir apie jokį ištrūkimą iš namų savaitgaliui net pasvajot neturiu teisės cool.gif ryt mažiausią pas stomatologą bandysiu vesti, o didysis po pietų keliaus pas gydytoją... su abejais mažais iš paskos cool.gif bet... rytais galiu pamiegot ilgiau hihihi.gif

Tu laimėjai cool.gif
Pas mane truputį švelnesnė situacija, vakar anyta buvo atėjusi, tai turėjau pusdienį laisvės, šeštadienį mano tėvai atvažiuoja pabūt su mažiais, tai skųstis kaip ir neturiu teisės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 24, 12:58)
Tu laimėjai  cool.gif 
Pas mane truputį švelnesnė situacija, vakar anyta buvo atėjusi, tai turėjau pusdienį laisvės, šeštadienį mano tėvai atvažiuoja pabūt su mažiais, tai skųstis kaip ir neturiu teisės  blush2.gif

anoks čia laimėjimas biggrin.gif galvojau, turėsiu ryt gerą valandą, kol sūnus baseine, tačiau panašu, jog nevažiuosim... nu tai tada dar lieka šeštadienio valandžiukė, kol kitas mokyklėlėj bus... čia jei MB galės su kitais likti, nes taip darbais užverstas, kad galėtų ten ir nakvot turbūt jau cool.gif bet nieko... išgyvensiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 24, 13:03)
anoks čia laimėjimas biggrin.gif galvojau, turėsiu ryt gerą valandą, kol sūnus baseine, tačiau panašu, jog nevažiuosim... nu tai tada dar lieka šeštadienio valandžiukė, kol kitas mokyklėlėj bus... čia jei MB galės su kitais likti, nes taip darbais užverstas, kad galėtų ten ir nakvot turbūt jau cool.gif bet nieko... išgyvensiu irnesakyk.gif

TB visada daug dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 24, 13:06)
TB visada daug dirba?  ax.gif

taip... daug...
šeima tai didelė, pajamos tik jo...
ir tai dar kiek atsisako, nes nespėja...
Atsakyti
Prisiduodu ir as. 23, 24 d raudonos - toliau sergu.
Svoris - 58,5kg ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 24, 13:14)
taip... daug...
šeima tai didelė, pajamos tik jo...
ir tai dar kiek atsisako, nes nespėja...

Suprantama..
Atsakyti
Labas 4u.gif

Uzbegu trumpam ir prisiduodu - 64.8 kg ax.gif
Atsakyti