Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2016 02 28, 13:12)
Mūsų vaikai vienodo ūgio. Tik va pečiai jo 33 cm. Į S niekaip.

Mano berniukui m didele dar na rankoves ilgos net pirštų nesimato biggrin.gif bet jusu gal ilgarankis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 02 28, 11:49)
O kas negerai su šitom striukėm, jad jau trečią matau parduodant. Imčiau dukrai, ji xl nešioja vaikišką, bet kodēl jums netiko. Atsakykit sąžiningai smile.gif

As emiau mazesni dukrai- ir sita XL sau biggrin.gif mazoka man ax.gif tai ir parduodu.
Striuke- puiki- kokybiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 28, 13:17)
Žibute, čia nuo peties siūlės iki kito peties siūlės 42? Negali būt  g.gif

Oi L dydi pamatavau doh.gif blush2.gif

M dydis peciai 37 , rankoves ilgis 50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 02 28, 13:25)
Oi L dydi pamatavau doh.gif  blush2.gif

M dydis peciai 37 , rankoves ilgis 50  4u.gif

Va šita tiktų biggrin.gif o ji labiau mėlyna ar violetinė?
Atsakyti
Nusiunciau labai skubu i pastuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 28, 13:36)
Va šita tiktų biggrin.gif o ji labiau mėlyna ar violetinė?

Man labiau melyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 02 28, 13:17)
Mano berniukui m didele dar na rankoves ilgos net pirštų nesimato biggrin.gif bet jusu gal ilgarankis 4u.gif

Pamatavau kur jam baigtųsi tas 50 cm. Tai nebūtų iki kelių. Rankovė dengtų delniuką ir baigtųsi ties ten, kur prasideda pirštukai. Pradžioj tektų palenkt turbūt, bet užtat rudens sulauktų.
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 28, 12:19)
As emiau mazesni dukrai- ir sita XL sau biggrin.gif mazoka man  ax.gif  tai ir parduodu.
Striuke- puiki- kokybiska thumbup.gif

Tai paimčiau, nes dabartinės plonesnės, žiūriu rankovės jau trumpos. Kaip supratau suaugusių XS maždaug ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 28, 12:03)
Tikiu. Aš noriu pamatuot prieš perkant. Mano pėda 27 cm. Bet nėra plati. Turiu Ugg Collection 10 dydį. Dydis puikiai. Čia rašo 26.5 cm. Bijau kad remsis pirštas. O man yra bais blogai jei pirštas remiasi. Vat toks vat reikalas. O ta raudona man nuostabi spalva.

As tokius turiu. Gali kada prie progos užsukti pasimatuoti.
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2016 02 28, 14:49)
As tokius turiu. Gali kada prie progos užsukti pasimatuoti.

Ačiū! Pasinaudosiu gerumu. Paskambėsiu.
Atsakyti
Pukinis kombis, dar 30% galioja
http://www.ralphlaur...rentPage=search
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 28, 13:43)
Pamatavau kur jam baigtųsi tas 50 cm. Tai nebūtų iki kelių. Rankovė dengtų delniuką ir baigtųsi ties ten, kur prasideda pirštukai. Pradžioj tektų palenkt turbūt, bet užtat rudens sulauktų.

Manau taip, as pirkau rudeniui smile.gif ir berniukui labAI TINKA TA VIOLETINĖ 4u.gif
Atsakyti