Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

SISTEMFIVE firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madingai asimetriškas modeliukas wub.gif Priekis padailintas stilingu paveiksliuku wub.gif Madinga spalvyčių gama wub.gif Juosmenukas iš dvigubo audinuko - tamprus mirksiukas.gif wub.gif Ilgis - 68 - 55 - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas. Stilingos kakavos spalvytės lengvutis audinukas wub.gif Modeliukas madingo asimetriško sukirpimo wub.gif Stilingas saulės kliošas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - Cotton. Per juosmenuką - 43 cm. Ilgis - 70 - 62 - 77 cm. Dydis - 42. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Womyn sijonas, labai gražių spalvų, iš tvirto medvilnės satino, su kišenėmis wub.gif Dydis US 14, kaina - 22 eur.

Išmatavimai:
Liemuo - 46 cm,
Klubai - 56 cm (gali šiek tiek temptis)
Visas ilgis - 61 cm.

Atsakyti
twentyone firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingo leopardo rašto lengvutis audinukas wub.gif Platus aukštas juosmenukas iš dvigubo audinuko mirksiukas.gif Sijonukas dailiai papustas wub.gif Priekis susisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Juosmenuko aukštis - 11.5 cm. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

http://www.supermadi...p?page=sukneles
Visas mūsų pirkėjas, moteris ir merginas sveikiname su artėjančiu pavasariu ir kviečiame į šventinį apsipirkimą.

*Siunčiu registruotu pirmenybiniu paštu į visus Lietuvos miestus ir užsienio valstybes.

*Galiu siųsti per autobusų siuntas, Omnivos ir LP express paštomatus

*Priimu rezervacijas su piniginiu užstatu.

*Dėl prekių užsakymo ir kainų paskaičiavimo prašom kreiptis į info@supermadinga.lt

*Nuolaidos galioja nuo 2017 04 10 iki 2017 04 16 imtinai.

Primename, prekių kiekis ribotas
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Peplum stiliaus modeliukas padailintas dabar madingų sodrių žaismingų spalvų gama wub.gif BEI mielomis gėlėmis wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Modeliuikas nesigiglamžo mirksiukas.gif Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 41 cm. Dydis - 36. Kaina tik 8 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
FFC firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Lengvutį sijonuko audinuką puošia stilingai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Viršus dailiai suklostuotas - jo dėka visas audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Sijonukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis : 100% - SILK. Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 56 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas, su etiketėm J. Crew factory sijonas
Atitinka 42/44 EU.
US 12 d., liemuo 43,5 cm (man gražiau, kai ant klubų pakrenta). Pirktas su 30 proc. off.
Tvirtos, formą laikančios medžiagos, su pamušalu. Spalva - Cream, tinkama visiems sezonams.
32 EUR 20 EUR
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Plataus kirpimo pilko audinuko stilingas modeliukas ant juosmenuko padailintas mielu kaspinuku wub.gif Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Per juosmenuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltos spalvytės audinukas papuoštas išsiūvinėtomis gėlytėmis bei nėrinukais wub.gif Sijonukas turi pasijonį. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Šokolado spalvytės audinukas papuoštas išsiūvinėtomis gėlytėmis bei nėrinukais wub.gif Sijonukas turi pasijonį. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingos spalvytės bei raštai wub.gif Sijonukas padailintas mielomis gėlėmis wub.gif Modeliukas turi kišenukus -stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Priekyje yra užtrauktukas mirksiukas.gif Audinuko sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
JENSEN WOMEN firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai juodos spalvos audinukas wub.gif Labai stilingas ilgis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nugarytėje - skeltukas mirksiukas.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Jis turi dailią faktūrą wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 77 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas Ann Taylor sijonukas, 0 dydis. Pilnai su pamušalu, liemuo 34 cm, klubai 46 cm, ilgis 66 cm
Kaina 18 eurų

Vilnius siunčiu
Atsakyti
Vero Moda naujas sijonas. Man deja mažokas. Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Juosmenukas iš gumutės suteikia modeliukai dailią formą bei klosteles wub.gif Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 45 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti