Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

DUNNES firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Švelni abrikosų spalvytė wub.gif Puošnus stilingas gepiurinio audinio plisuotas modeliukas wub.gif Modeliukas turi pasijonį - ant jo dviejų sluosnių - vienas iš jų ilgesnis - audinukas wub.gif Juosmenukas iš gumos mirksiukas.gif Per juosmenuką - 33 cm. PUIKIAI TEMPIASI mirksiukas.gif Ilgis - 44 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Žavios tarpusavyje suderintos spalvytės - kremo bei balta wub.gif Dailus raštai wub.gif Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus nuo juosmenuko vidurio (abiejose pusėse) dailiai paklostuotas audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Modeliukas užsisega užtrauktuku bei sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 12(UK). ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Elegantiška pilka spalvytė su dailia faktūra wub.gif Dar viena stilinga detalė - užtrauktukas priekyje ir nugarytėje wub.gif Priekis madingai asimetriškas wub.gif Jis padailintas klostelėmis wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus - 53 cm. Ilgis - 49 cm. Ilgiausia vieta - 53 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingos sodrios geltonos spalvos audinukas su faktūra wub.gif Labai stilingas ilgis. Nugarytėje yra užtrauktukas. Šonuose yra skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 12 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

YRA PANAŠUS TIK JUODAS SIJONUKAS mirksiukas.gif wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M by divided firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Puošnus modeliukas iš taikliai suderintų spalvotų žvynukų wub.gif NUOSTABUS wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarutėje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 37 cm. Per klunbiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
introstyle firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nugara tamsiai mėlyna wub.gif Priekį puošia dailus raštai, kišenė bei odinis dirželis su sagtimi wub.gif Sijonukas madingai sumetamas wub.gif Nesiskiria priekyje mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 60% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per juosmenuką - 45 cm. Per klubiukus - 56 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - 46. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 15 €. REALI KAINA 68.90 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas Debenhams sijonas, deja nepataikiau su dydžiu. Sudetis 97% cotton, 3% elastane. Kaina 34 eur. Dydis 16 uk. Kaunas, siunčiu.

Atsakyti
Naujas HM medvilnes sijonas, spalva kaip foto, dydis US2, EUR32, tik XS nesiojancioms. 23eur. 20 eur.
http://www2.hm.com/e...0528288001.html

Atsakyti

Naujas J.Crew sijonas, dydis 0, 21 eur
Atsakyti

Womyn sijonas, labai gražių spalvų, iš tvirto medvilnės satino, su kišenėmis wub.gif Dydis US 14, kaina - 22 eur. 17 eur.

Išmatavimai:
Liemuo - 46 cm,
Klubai - 56 cm (gali šiek tiek temptis)
Visas ilgis - 61 cm.

Loft klasikinis sijonas, spalva juoda, dydis 6. Įdėjau pilko sijono foto, kad geriau matytųsi detalės - siūlė per vidurį priekyje ir po siūlę iš šonų. Nugaroje yra skeltukas. Sijonas su pamušalu, segasi užtrauktuku per nugarą. Kaina - 25 eur.

Išmatavimai:
Liemuo - 38 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 56 cm.

Jcrew Ornate lace midi skirt, dydis 8. Labai gražus sijonas iš senųjų kolekcijų - baltos dalys viršutiniame sluoksnyje yra nėriniai ir per jas persimato baltas pamušalas. Liemens juosta realiai yra ne balta, o tamsiai mėlyna, kaip visas sijonas. Kaina - 42 eur.

Išmatavimai:
Liemuo - 38,5 cm.
Visas ilgis - 71 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
Parduodu nauja Uniqlo sijona S dydzio, arba keiciu i XS., spalva zalia. 14. eur su reg siuntimu.

Atsakyti

Naujas su etikete J.Crew aksominis sijonukas su kišenėm ir pamušalu. Dydis tall XS, gal kiek į didesnę pusę. Visas ilgis 48, liemuo 35, bet kadangi su guma, tai dar tempiasi. Spalva tamsiai mėlyna. Kaina 18€.

Atsakyti