Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(linxma25 @ 2007 10 17, 09:16)
Nu gi realiai skaičiuojama savaitėmis, o ne menėsiais. Turėk mintyje jei geri nuo pirmadienio tai po tos savaitės kai gėrei (+penktad, šeštad, sekmad) turi praeiti pilnos 3 sav. ir vėl pradedi pirmadienį. Pažiūrėk jei turi į duotą kalendorių. Galima būtų išsireikšti, kad geriama ne į mėnesį kartą, bet į 4 savaites. Manau supratai biggrin.gif

Jau puikiai. Ryt lekiam į darželį, o aš į darbą. Dar vakar taškelis ant liežuvio matėsi, o šiandien jau beveik nieko. Be to jau 3 d nelabai eina pietų miegoti. Užvakar visai nemiegojo smile.gif Matyt reikia atsidūkti už tas dienas biggrin.gif Be to ir  2.gif nepasigendam kol kas.  thumbup.gif

tikekimes kad ir nepasigesit 2.gif
Atsakyti
kalendoriaus ir neturiu doh.gif hm, tai išeina, kad per spalio mėn bus sugertos 2 dozės - spalio 1,2,3,4 d + 3 sav ir vėl spalio 29 ir t.t. Niu nea, manau, kad aš lauksiu dar sekančios savaitės, t.y.lapkričio 5 d g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 17, 09:26)
kalendoriaus ir neturiu doh.gif hm, tai išeina, kad per spalio mėn bus sugertos 2 dozės - spalio 1,2,3,4 d + 3 sav ir vėl spalio 29 ir t.t. Niu nea, manau, kad aš lauksiu dar sekančios savaitės, t.y.lapkričio 5 d g.gif

nu manau kad nereiktu laukt dar savaites,jei iseina gert spalio 29 d tai ir gerkit,vistiek viena diena i kita men persoksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 16, 21:15)
: Jauti kokius pokycius, beje lavaza taviskei sirgo vaikuciai  blush2.gif lengvesne forma buvo nei negerus ribomunilio pries metus  g.gif

Pries metus maniskis is vis nesirgo lotuliukas.gif , arba is vis minimaliai ir nerimtai galima sakyti doh.gif .... bet siu metu pavasario pabaigoj pradejom eit i darzeli..... va cia ir prasidejo visos musu ligos unsure.gif doh.gif ... del to ir pasiryzau duot RB, nes paskutiniu metu savaite ejom i darza ir savaite-dvi namuose sirgom.... Nors gydytoja siule anksciau duoti, bet neskubejau, bet kai labai daznai pradejo pulti tos ligeles (be to kiek matau, darzelyje beveik pastoviai yra sloguojanciu, kosinciu vaiku) tik tada pradejom....

Mes jau pabaigem 3-iu savaiciu kursa, dabar savaite partrauka ir po to jau bus imuniteta palaikomaji doze

QUOTE(Tisan @ 2007 10 17, 09:03)
1. tai ka cia ziureti,mes pradejom gerti rugpjucio viduryje nuo pirmadienio,gerem po 4 d tris savaites,paskui savaite pertrauka ir vel pirmadieni palaikomasis gerimas,paskui atskaiciuoju kalendoriuje 3 savaites ir ketvirtosios savaites pirmadieni vel geriam palaikomaja,esu taip susiskaiciavusi iki pat pavasario ir pasizymejusi datas tu pirmadieniu kai reiks gerti ir tiek  4u.gif beje jei pradejot gert pirmadieni tai visada ir gersit nuo pirmadienio,o dienos tai irgi mazdaug sutampa,jei pradejot pradzioj menesio tai ir gersit visada mazdaug pradzioj men,o mes pradejom viduryje tai ir geriam apie vidury visada  ax.gif  plius minus kelios dienos
palaikomaja gersim jau nuo ateinancio pirmadienio  mirksiukas.gif

2.buvau siandien Camelijos vaistinej pirkau maza pakiuka RB tai su nuolaidu kortele 10 proc. kainavo 19,39 lt  thumbup.gif  o be nuolaidos 21,55 lt  mirksiukas.gif  bet vistiek pigiau nei eurovaistinej,ten berods 23 su centais  doh.gif

1. drinks_cheers.gif ir as taip skaiciuoju 4u.gif

2. dar karta drinks_cheers.gif , as taip pat jau iskeiciau Eurovaistine i Camelija ax.gif , nes seip kainos kiek mazesnes, o dar su kortele 10 proc. nuolaida viskam ir visada , be to prie pat namu vaistine tongue.gif

QUOTE(neringule @ 2007 10 17, 09:06)
Labas rytas bigsmile.gif
dar norejau paklausti kokiame kiekyje vandens tirpdote granules?

O as i valg.sauksta suberiu ir truputi vandens ipilu, be to dar su dantu krapstuku duodu paciam ismaisyti thumbup.gif (na kaip geras bakterijas, lygiai taip pat duodu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 16, 18:47)
O mes geriam nuo antradienio...gi nėra skirtumo jei nesutampa su duotu kalendoriu  ax.gif Aš turiu va ant sienos kalendorių ir jame pasižymėjusi esu markeriu.
Tai va šiandien prasidėjo antra palaikoma dozė.

As ir taip nusprendziau, pasirasiau data ir braukysiu nuo treciadienio, kalendorius kabo ant saldytuvo (be jo jauciu susimaisu\ytu viskas) doh.gif rolleyes.gif
QUOTE(neringule @ 2007 10 16, 22:14)
as tai pirkau euro vaistineje,sake kad butu kainave kazkas tai 125 lt,bet kaip tik buvo nuolaida 25 proc.vaistams nuo persalimo tai kazkiek sutaupeme

Jo, iki berods uzvakar buvo ta nuolaida, o vakar jau ne lotuliukas.gif Na ka padarysi 4u.gif
Pas mus dar mamyte viena pasiule tuos lasiukus pvz gripo epidemijos laikotarpiu gerti, tie Greifrutu seklyciu ekstraktas
Citrosept
Galvoju as idomu kartu galima duoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 10 17, 09:31)
Pries metus maniskis is vis nesirgo  lotuliukas.gif , arba is vis minimaliai ir nerimtai galima sakyti  doh.gif .... bet siu metu pavasario pabaigoj pradejom eit i darzeli..... va cia ir prasidejo visos musu ligos  unsure.gif  doh.gif ... del to ir pasiryzau duot RB, nes paskutiniu metu savaite ejom i darza ir savaite-dvi namuose sirgom.... Nors gydytoja siule anksciau duoti, bet neskubejau, bet kai labai daznai pradejo pulti tos ligeles (be to kiek matau, darzelyje beveik pastoviai yra sloguojanciu, kosinciu vaiku) tik tada pradejom....

Mes jau pabaigem 3-iu savaiciu kursa, dabar savaite partrauka ir po to jau bus imuniteta palaikomaji doze
1.  drinks_cheers.gif  ir as taip skaiciuoju  4u.gif

2. dar karta  drinks_cheers.gif , as taip pat jau iskeiciau Eurovaistine i Camelija  ax.gif , nes seip kainos kiek mazesnes, o dar su kortele 10 proc. nuolaida viskam ir visada , be to prie pat namu vaistine  tongue.gif
O as i valg.sauksta suberiu ir truputi vandens ipilu, be to dar su dantu krapstuku duodu paciam ismaisyti  thumbup.gif  (na kaip geras bakterijas, lygiai taip pat duodu  mirksiukas.gif )

drinks_cheers.gif 4u.gif
reiks ir man bandyt i sauksta su vandenuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 17, 09:14)
as tai su sultim daugiausia duodu arba arbata,nu labai nedaug kokie du gurksniai, net nzn kuom cia pamatuot  blush2.gif gal kokie 3-4 valgomi saukstai sulciu  blush2.gif
juokingai skamba  4u.gif  saukstais sultis matuoju  blush2.gif  bet jus tikiuosi suprasite  4u.gif  4u.gif

as galvojau,kad but.su vandeniu reik duoti,niu bandysiu su sultimis,vis maziau vaika ,,kankinsiu,,nes taip jau nenoriai geria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 17, 09:29)
nu manau kad nereiktu laukt dar savaites,jei iseina gert spalio 29 d tai ir gerkit,vistiek viena diena i kita men persoksit  4u.gif

aš vis pasidžiaugu, kaip gerai kai yra su kuo pasitarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 10 17, 09:57)
as galvojau,kad but.su vandeniu reik duoti,niu bandysiu su sultimis,vis maziau vaika ,,kankinsiu,,nes taip jau nenoriai geria doh.gif

kazkur skaiciau kad galima ir su sultim ir pienu ir vandeniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alvydux @ 2007 10 17, 09:57)

drinks_cheers.gif aha smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 10 17, 09:57)

Bet skonio tai jokio RB neturi g.gif ... pati truputi paragavau (nes visada taip darau, kad isivaizduoti ka vaikui duodu tongue.gif ax.gif )

Maniskis tai visus vaistus geria, valgo, net kartais reikalauja ir terorizuoja lotuliukas.gif

QUOTE(alvydux @ 2007 10 17, 09:57)

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai mažei RB duodu su sultim arba arbata ax.gif
Atsakyti
Smagu už dukryte linxma25 thumbup.gif
O aš duodu tik šaukštelyje vandens, o kartais savo pienuke blush2.gif kadangi dar mėgaujasi ax.gif man tai saldu kiek ragavau. Sunytis laukia išsižiojęs.
Tikrai be kalendoriaus būtų doh.gif
Atsakyti