Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 09:54)
Sveikos 4u.gif Mes tik ka is gydytojos. Tai pasiklausiau ar jau galime RB vel vartot, ar kuo dar reiktu keist? Sake, kad galime vel vartot RB, bet pasitarę nusprendem dar karta pakeist RB kita panasiai veikiancia vakcina.
Jei idomu, parasysiu kokia ir t.t. mirksiukas.gif

O man tai klausimas (nes ir su naujaja vakcina tas pats): Jus duodat RB pvz. pirmadieni, tada kai reikia daryt pertrauka (parasyta kiek dienu, tik jau nepamenu kaip RB atveju) man kildavo klausimas: ar atsiskaiciuot tas dienas (tada kitas vartojimas pasistumedavo berods per 1 diena, jei daryt, kad vel duot pirmadieni, tai skaicius dienu skirtas pertraukai pakinta doh.gif: blush2.gif) Kaip jus darot? As pries 1.5 metu tai skaiciavau dienas ir gerdavom po pertraukos vis kita savaites diena (sios temukes nebuvo SM, o ir maniau, kad kitoms ji bus neaktuali, tai neturejau su kuo pasitart). mirksiukas.gif

niu niu, pasakok, bet turbūt nereik mums trumpam persikraustyt į kitą temelę lotuliukas.gif
Na o RB, kaip rašė Tisan, 4 dienas geriam, 3d laisvos ir tada dar + 3 savaitės laisvos g.gif kažkuri mamytė buvo rašiusi, kad RB išeina gert 21 savaitę, čia tiesa?kas turit lapuką užmeskit ąkį blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 24, 10:02)
console.gif apturėja per metelius visas šias ligeles  blink.gif tai stiprybės laikykitės  blush2.gif  4u.gif

o mane tai truputi nervina musu gydytoja,tokia nekalbi,niekad nepasako kas vaikui yra,paklauso,gerkle paziuri ir viska tylomis ir kai tik klausiu kuom susirgom tai kazka nuburba apie katara doh.gif tai as net nezinau ar mes bronhitu sirge ar ne,na kad laringito neturejom tai tikrai (pfu pfu pfu) o vat del bronchito nezinau,nes kosuliais sirgta milijona kartu doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 10:07)
niu niu, pasakok, bet turbūt nereik mums trumpam persikraustyt į kitą temelę lotuliukas.gif
Na o RB, kaip rašė Tisan, 4 dienas geriam, 3d laisvos ir tada dar + 3 savaitės laisvos g.gif kažkuri mamytė buvo rašiusi, kad RB išeina gert 21 savaitę, čia tiesa?kas turit lapuką užmeskit ąkį blush2.gif  mirksiukas.gif

labai atsiprasau uz ziopluma 4u.gif 4u.gif bet nesupratau kaip tai iseina gert 21 savaite blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 24, 10:00)
zinoma smalsu kokia ta kita vakcina,kuria pakeisite  RB  4u.gif
o del skaiciavimo,tai visktiek iseina visada gerti ta pacia savaites diena,pvz jei pradejot gert pirmadieni,tai geriat 4 dienas ir darot 3 savaiciu pertrauka ir vel pirmadieni pradedat 4 dienas ir t.t nelabai suprantu kaip gali gautis kita savaites diena  g.gif

Nu man neišeidavo blush2.gif Man persikeldavo ir gerdavom anksciau blush2.gif Neprisimenu kaip doh.gif
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 10:07)
Na o RB, kaip rašė Tisan, 4 dienas geriam, 3d laisvos ir tada dar + 3 savaitės laisvos g.gif kažkuri mamytė buvo rašiusi, kad RB išeina gert 21 savaitę, čia tiesa?kas turit lapuką užmeskit ąkį blush2.gif  mirksiukas.gif

Va va, aišku jau. Tos trys dienos man viską sumaišydavo. doh.gif Jūs radot parašyta, kad 3 d. laukt? blush2.gif O aš jau pradėdavau skaičiuot nuo paskutinės (tos ketvirtos dienos) tas 3 sav. doh.gif blush2.gif

O mums dabar paskyrė Broncho-munal. Reikia gerti 10 d. paskui 20 d. pertrauka. Jei skaičiuojant po vieną dieną, tai gaunasi (pvz. šiandien 24 d. pirmą dozę išgėrėm, gersim 10 d.+20 pertrauka... gerti 23 d. doh.gif ) vėl man ne lygiai tą pačią mėn. dieną gert, kaip užsimenama anotacijoje. Nu *****, parašytų:"gerikt po 20d." arba rašytų "tą pačią mėn dieną" , o ne "Jei įmanoma, preparatą reikėtų pradėti vartoti tokią pačią kiekvieno mėnesio dieną ir po kiekvieno ciklo daryti 20 dienų pertrauką." doh.gif rolleyes.gif

Sudėtį parašysiu, gal turit RB aprašymą po ranka, palygint galima būtų ax.gif "Bronchomunalio kapsulėse yra liofilizuoto bakterijų
(Diplococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Klebsiella pneumoniae,
Klebsiella ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus viridans,
Streptococcus pyogenes, Neisseria catarrhalis), dažniausiai sukeliančių
infekcines kvėpavimo takų ligas, lizato."
Kad vakcina kapsulėse tai man labai patinka (nes maniškis nuo metuku nuryja tabletes) thumbup.gif Nelieka likučių ant stiklinės. O jei jau nuryt nemoka koks vaikas, tai galima atidaryt kapsulytę.
Papildyta:
Va pasiskaičiau apie RB. Platesnis veikimas. bet kaip jau vartojusiems RB, manau, Broncho-munal`io turėtų pakakt g.gif: Na, bus matyt mastau.gif
Jei apie kainą, tai mokėjau 28 Lt vienam mėn. Kursas- 3 mėn. Aišku, būna irgi viskas vienoj pakuotėj, tai gal pigiau? g.gif:

Čia jums vienas variantų, kai ateis laikas pakeist RB kitais wink.gif O mes jau ir apie poveikį papasakot galėsim smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 24 spalio 2007 - 09:35
QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 10:45)
[size=1][/size]

Sudėtį parašysiu, gal turit RB aprašymą po ranka, palygint galima būtų  ax.gif "Bronchomunalio kapsulėse yra liofilizuoto bakterijų
(Diplococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Klebsiella pneumoniae,
Klebsiella ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus viridans,
Streptococcus pyogenes, Neisseria catarrhalis), dažniausiai sukeliančių
infekcines kvėpavimo takų ligas, lizato."

Diplococcus pneumoniae ir Neisseria catarrhalis tai tikrai neradau RB sudetyje g.gif
lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif apie poveiki,galesite jau ir palyginti kas geriau RB ar Bronchomunalis
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 01, 15:35)
Sveikos,
mes tai pat vartojam rb, ir šiandiena jau pradėjom "3 savaitė" ax.gif .Na aš žadu duoti visą kursą, 21 svaitę taip kaip nurodytą lentelėje

niu va radau apie tą "21 savaitę" , tik pati neskaičiavau ar taip ir gaunas g.gif
Papildyta:
QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 10:45)
O mums dabar paskyrė Broncho-munal. Papildyta:

mano brolio mergytė gėrė jį, efekto jokio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
tiesa kazkada mes cia diskutavome apie RB kursa ax.gif na kad jis yra 6 men ax.gif tai va dabar atidziau pastudijavau info lapeli RB ir ten tokia lentele nupiesta yra o joje pazymeta kad tuos palaikymo kartus reikia gerti nuo 2-5 men (cia neskaitant to pirmojo menesio kada geriam 3 sav is eiles) tai va jei palaikyma gersim 5 men tai plius tas pirmas menuo (3 sav gerimo) tai ir gaunasi tie 6 men 4u.gif bet vat toj knygutej apie RB tai tiksliai pamenu kad rase jog gerti reikia tol kol yra didziausia ligu tikimybe ir apie jokius 6 men kalbos nebuvo (berods) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 11:06)
niu va radau apie tą "21 savaitę" , tik pati neskaičiavau ar taip ir gaunas g.gif

supratau apie ta 21 savaite ax.gif cia tame kalendoriuje taip pazymeta kad paskutine gerimo savaite pazymeta- 21 savaite,tai matyt is cia ir istrauke si skaiciu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Tisan @ 2007 10 24, 11:12)
supratau apie ta 21 savaite  ax.gif  cia tame kalendoriuje taip pazymeta kad paskutine gerimo savaite pazymeta- 21 savaite,tai matyt is cia ir istrauke si skaiciu ax.gif

jo aš sakiau dėl to 21 savaitės, tai čia visas kursas su palaikymo kursu, su geriančiom dienom ir ne.
atsiprašau jei ne taip parašiau doh.gif , kita kartą rašysiu aiškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 11:06)
mano brolio mergytė gėrė jį, efekto jokio nebuvo schmoll.gif

Eik? blink.gif Na tiesą sakant aš efekto tikiuosi, nes mes ne jį pirmą gėrėm, o RB. Tai mąstau, kad gausis kaip RB papildymas mastau.gif

Oi, ir man dar viena mintis... Kaip manot, jei po pertraukos (metų- kitų) vėl reiks gert RB ar gert kaip pradžioje (jei gerai pamenu 3 sav. pirmą mėn. (žinoma, su pertaukomis)), ar kaip jau gavusiems tos vakcinos, tik palaikomąją dozę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 09:44)
mažikei ką tik sudaviau umckalor, o ji jau žvalgosi ką pagaut valgomo. Niu jau tokia ji apetitna lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai gerai kad valgo, reiskiasi sveika drinks_cheers.gif
QUOTE(Tisan @ 2007 10 24, 10:00)
o del skaiciavimo,tai visktiek iseina visada gerti ta pacia savaites diena,pvz jei pradejot gert pirmadieni,tai geriat 4 dienas ir darot 3 savaiciu pertrauka ir vel pirmadieni pradedat 4 dienas ir t.t nelabai suprantu kaip gali gautis kita savaites diena  g.gif

As ir nelabai skaiciuoju, ant saldytuvo tik pasikabinau ta kalendoriu ir braukausi (mes pradejome nuo treciadienio)

O tas maxi pokas yra 6 vnt, bet iseina tik 4? Ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 11:52)
Eik?  blink.gif Na tiesą sakant aš efekto tikiuosi, nes mes ne jį pirmą gėrėm, o RB. Tai mąstau, kad gausis kaip RB papildymas mastau.gif

Oi, ir man dar viena mintis... Kaip manot, jei po pertraukos (metų- kitų) vėl reiks gert RB ar gert kaip pradžioje (jei gerai pamenu 3 sav. pirmą mėn. (žinoma, su pertaukomis)), ar kaip jau gavusiems tos vakcinos, tik palaikomąją dozę?  g.gif

niu nenorėjau tau ūpo numušt mirksiukas.gif Tikėkis, kad jums efektas bus 4u.gif
o dėl Rb manau, kad vėl reikėtų pradėt nuo tų pirmų 3 savaičių, o ne tik palaikymo g.gif
Atsakyti

Oi, ir man dar viena mintis... Kaip manot, jei po pertraukos (metų- kitų) vėl reiks gert RB ar gert kaip pradžioje (jei gerai pamenu 3 sav. pirmą mėn. (žinoma, su pertaukomis)), ar kaip jau gavusiems tos vakcinos, tik palaikomąją dozę?  g.gif

aha reikia gerti kaip ir pirma karta nuo pradziu,t.y pirma men 3 savaites is eiles,paskui po savaite i men smile.gif as klausiau vaistinej del to,nes mes jau antrus metus geriam RB,tik vat nezinojau kad pakaitalioti reikia,niu bet nieko kitais metais gersim kanors kito 4u.gif
Papildyta:
Eik?  blink.gif Na tiesą sakant aš efekto tikiuosi, nes mes ne jį pirmą gėrėm, o RB. Tai mąstau, kad gausis kaip RB papildymas mastau.gif

na kitiems ir RB jokio poveikio nedaro,serga kaip sirge,taip kad viskas labai individualu,pabandysit suzinosit ir mums papasakosit 4u.gif
Atsakyti
Nu va kiek čia priplepam..vos spėju skaityti. smile.gif Kol kas laikomės normaliai..svarbu neblogėja būklė, jau ir nosis lyg mažiau varva. Gal Ribomunyl padeda ax.gif
Dėl to skaičiavimo tai kaip jau minėjau savaitėm, o ne mėnesiais skaičiuojam ir viskas tada aišku. Ir kalendoriuke pažymėta 21 sav. Bet čia individualu..kas kiek nori ir kam kiek reikia tiek ir geria tų savaičių. ax.gif
O dėl laringito-baisi liga. ph34r.gif Bent jau aš pamenu kaip kokioj 7 kl sirgau. Iki dabar purtaus. 3 kart į greitają lėkėm nuo priepuolio..ir šiaip apie 2sav kankinausi.
Atsakyti