QUOTE(lialka @ 2007 10 24, 09:54)
Sveikos
Mes tik ka is gydytojos. Tai pasiklausiau ar jau galime RB vel vartot, ar kuo dar reiktu keist? Sake, kad galime vel vartot RB, bet pasitarę nusprendem dar karta pakeist RB kita panasiai veikiancia vakcina.
Jei idomu, parasysiu kokia ir t.t.
O man tai klausimas (nes ir su naujaja vakcina tas pats): Jus duodat RB pvz. pirmadieni, tada kai reikia daryt pertrauka (parasyta kiek dienu, tik jau nepamenu kaip RB atveju) man kildavo klausimas: ar atsiskaiciuot tas dienas (tada kitas vartojimas pasistumedavo berods per 1 diena, jei daryt, kad vel duot pirmadieni, tai skaicius dienu skirtas pertraukai pakinta
:
) Kaip jus darot? As pries 1.5 metu tai skaiciavau dienas ir gerdavom po pertraukos vis kita savaites diena (sios temukes nebuvo SM, o ir maniau, kad kitoms ji bus neaktuali, tai neturejau su kuo pasitart). 

Jei idomu, parasysiu kokia ir t.t.

O man tai klausimas (nes ir su naujaja vakcina tas pats): Jus duodat RB pvz. pirmadieni, tada kai reikia daryt pertrauka (parasyta kiek dienu, tik jau nepamenu kaip RB atveju) man kildavo klausimas: ar atsiskaiciuot tas dienas (tada kitas vartojimas pasistumedavo berods per 1 diena, jei daryt, kad vel duot pirmadieni, tai skaicius dienu skirtas pertraukai pakinta

niu niu, pasakok, bet turbūt nereik mums trumpam persikraustyt į kitą temelę

Na o RB, kaip rašė Tisan, 4 dienas geriam, 3d laisvos ir tada dar + 3 savaitės laisvos