Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas Santuokų rūmuose

Tai kaip suprantu, Kauno Rotuseje kad ir ka besakytu ir grasintu kad neleis savam fotografui ieiti ir fotkinti, tai sakyti kad neturi teises ir primint Konkurencijos istatyma? bigsmile.gif

o dar galit pasakyt kas ieina i ta 80lt suma? vargonu marsas saleje, sampanas? kas dar?

Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2007 11 04, 14:46)
Tai kaip suprantu, Kauno Rotuseje kad ir ka besakytu ir grasintu kad neleis savam fotografui ieiti ir fotkinti, tai sakyti kad neturi teises ir primint Konkurencijos istatyma? bigsmile.gif

o dar galit pasakyt kas ieina i ta 80lt suma? vargonu marsas saleje, sampanas? kas dar?

mus tai apmulkino Rotušėj.. sakė, bus kelios skirtingos nuotraukos po 2 egzempliorius, o buvo 3 vienodos nuotraukos. suplojom dar apie 80 ar kiek ten lt... doh.gif fotkinti leido, bet tik ne iš priekio matai.. doh.gif o ir nuotraukos jų fotografo kažkokios sulietos, nu ždž..
už 80lt tau pagros ten tik maršą, šampano mums nedavė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavo_katyte: 04 lapkričio 2007 - 17:31
QUOTE(dreamere @ 2007 11 04, 15:46)

niekas nieko nesako, eina jusu fotografas ir fotkina mirksiukas.gif Jie tik primygtinai siulo ir SAVO fotografa, nes sukure kazkokia pasaka, neva kitu fotografu aparatai nepadarys tokiu geru nuotrauku kaip ju "vietinis".... lotuliukas.gif Viena pora "uzkibo" ant sito ir uzsisake tas ju papildomas pasaugas. Nuotrauku kokybes ypatingo skirtumo neizvelgiau schmoll.gif Vienintelis pliusas - pati ceremonija truko ilgiau nei kitu, nebuvo to "konvejerio", leido net teveliams viduje pasveikint, zodziu vietoj 5 min. viduje uzsilaikem visoms 10 min lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Saziningai sakant - didesnio konvejerio kaip Kauno Rotuseje nemaciau.... doh.gif Tik labai grazi aplinka dar kompensuoja ta sausa, oficialia ceremonija.....
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 04, 21:31)
Saziningai sakant - didesnio konvejerio kaip Kauno Rotuseje nemaciau.... doh.gif Tik labai grazi aplinka dar kompensuoja ta sausa, oficialia ceremonija.....

tas tai tiesa, konvejeris tai ten belekoks. bet daugelis ir eina ten tik todel, kad grazi aplinka, graziu nuotrauku galima padaryti.
Atsakyti
as cia ne i tema, bet Gala, ar tavo profilio nuotraukeleje tavo pacios veido fragmentas, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 11 05, 16:03)
tas tai tiesa, konvejeris tai ten belekoks. bet daugelis ir eina ten tik todel, kad grazi aplinka, graziu nuotrauku galima padaryti.

aha, kokia pora galima smile.gif daugiau laiko nelabai yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmiska @ 2004 08 25, 22:48)
Siap tai apie sita jau girdejau ,sori kad neperspejau sad.gif
Ne is vienu lupu tai tikrai,del to mes ten ir nesifotkinom,mus ir fotografas nufotkino musu thumbup.gif ir likom labai patenkinti rolleyes.gif

Marmiska,man tavo puokste patiko,zavi tokia,zalumynai i ruteles panasus tongue.gif Ir nuotraukytes gyvos
Atsakyti
Manau cia priklauso nuo fotografo. Kai dalyvavau vestuvese fotografas tik landziojo visur ir nuotrauku is rotuses labai daug pridare ir is visu pusiu smile.gif
Na toks fotografas labai jau naglas buvo, tai jam tie draudimai netrukde smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 07 lapkričio 2007 - 23:34
Nu dabar tai susinervinau juodai censored2.gif Mes sumokejom ta 80Lt CMB, paskui dar primelavo del notrauku (sumokejom 33 Lt uzstata) ir finale pasake, jog uz muzika dar reikes susimoketi vestuviu diena (apie 55Lt) gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Gaila, kad cia pries pareiskimu nesima nepasiskaiciau doh.gif Tegu tik jie man pabando ka nors ta diena pasakyti... Kad ir sumokejom jiems ta uzstata neimsim mes ju tu nuotrauku ir tik tegu pabando mano fotografu neileisti aggressive.gif O vestuvinis marsas jau irgi kaip supratau ieina i ta 80 Lt?
Atsakyti
Man tai is viso jaunuosius pastato i nemalionia padeti: pries ceremonija nusiveda i kambariuka ir primygtinai siulo pirkti tas nuotraukas. Mano drauge, kuri tekejo sia vasra net turejo nesmagiai jaustis ju atsisakydama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 11 09, 04:52)
Nu dabar tai susinervinau juodai  censored2.gif  Mes sumokejom ta 80Lt CMB, paskui dar primelavo del notrauku (sumokejom 33 Lt uzstata) ir finale pasake, jog uz muzika dar reikes susimoketi vestuviu diena (apie 55Lt) gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif Gaila, kad cia pries pareiskimu nesima nepasiskaiciau  doh.gif  Tegu tik jie man pabando ka nors ta diena pasakyti... Kad ir sumokejom jiems ta uzstata neimsim mes ju tu nuotrauku ir tik tegu pabando mano fotografu neileisti  aggressive.gif  O vestuvinis marsas jau irgi kaip supratau ieina i ta 80 Lt?

Tai irgi sake, kad nuotraukos nesigaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? na nezinau, su paprastesne technika fotografams ar sveciams su muilinikem gal ir nesigauna labai kokybiskai, bet bent as nepastebejau, kad rotuseje tos patalpos butu kuo nors YPAC nepalankios fotografavimui unsure.gif...
Nesinervink, viskas bus gerai, blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif Kai uzsakote papildomu paslaugu, bent man pasirode, kad kiek ilgiau leidzia viduje uzsibuti (saleje), leidzia bent teveliams pasveikinti. Tiesa, ju fotgrafas visos ceremonijos vistiek nefotkina, tik paciam gale padaro kelis kadrus herbo fone. Taip, sitokio sustatymo "eilinem salygom" tikrai nera galimybes padaryti - pasirasot, susikeiciat ziedais ir viso gero biggrin.gif Na jums pliusas bus toks, kad ju vietinio fotografo darytas fotkes atsirenkat ar tik ne uz pusvalandzio grize - nu zodziu tai bus patys pirmi kadrai, kuriuos gausit is vestuviu smile.gif Styginiu instrumentu orkestrelis marsa groja visiems, kylant irgi groja muzikyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 09, 10:57)
Tai irgi sake, kad nuotraukos nesigaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ? na nezinau, su paprastesne technika fotografams ar sveciams su muilinikem gal ir nesigauna labai kokybiskai,  bet bent as nepastebejau, kad rotuseje tos patalpos butu kuo nors YPAC nepalankios fotografavimui  unsure.gif...
Nesinervink, viskas bus gerai, blogiau tikrai nebus  mirksiukas.gif  Kai uzsakote papildomu paslaugu, bent man pasirode, kad kiek ilgiau leidzia viduje uzsibuti (saleje), leidzia bent teveliams pasveikinti. Tiesa, ju fotgrafas visos ceremonijos vistiek nefotkina, tik paciam gale padaro kelis kadrus herbo fone. Taip, sitokio sustatymo "eilinem salygom" tikrai nera galimybes padaryti - pasirasot, susikeiciat ziedais ir viso gero  biggrin.gif  Na jums pliusas bus toks, kad ju vietinio fotografo darytas fotkes atsirenkat ar tik ne uz pusvalandzio grize - nu zodziu tai bus patys pirmi kadrai, kuriuos gausit is vestuviu smile.gif  Styginiu instrumentu orkestrelis marsa groja visiems, kylant irgi groja muzikyte  smile.gif

Na jau nieko nepakeisim, kaip bus taip mad.gif Radau ju puslapi kur galite pasigrozeti ju darbu wacko.gif http://www.santuoka.info/galerija.php
Atsakyti