QUOTE(*Gizmo* @ 2007 11 09, 04:52)
Nu dabar tai susinervinau juodai

Mes sumokejom ta 80Lt CMB, paskui dar primelavo del notrauku (sumokejom 33 Lt uzstata) ir finale pasake, jog uz muzika dar reikes susimoketi vestuviu diena (apie 55Lt)

Gaila, kad cia pries pareiskimu nesima nepasiskaiciau

Tegu tik jie man pabando ka nors ta diena pasakyti... Kad ir sumokejom jiems ta uzstata neimsim mes ju tu nuotrauku ir tik tegu pabando mano fotografu neileisti

O vestuvinis marsas jau irgi kaip supratau ieina i ta 80 Lt?
Tai irgi sake, kad nuotraukos nesigaus

? na nezinau, su paprastesne technika fotografams ar sveciams su muilinikem gal ir nesigauna labai kokybiskai, bet bent as nepastebejau, kad rotuseje tos patalpos butu kuo nors YPAC nepalankios fotografavimui

...
Nesinervink, viskas bus gerai, blogiau tikrai nebus

Kai uzsakote papildomu paslaugu, bent man pasirode, kad kiek ilgiau leidzia viduje uzsibuti (saleje), leidzia bent teveliams pasveikinti. Tiesa, ju fotgrafas visos ceremonijos vistiek nefotkina, tik paciam gale padaro kelis kadrus herbo fone. Taip, sitokio sustatymo "eilinem salygom" tikrai nera galimybes padaryti - pasirasot, susikeiciat ziedais ir viso gero

Na jums pliusas bus toks, kad ju vietinio fotografo darytas fotkes atsirenkat ar tik ne uz pusvalandzio grize - nu zodziu tai bus patys pirmi kadrai, kuriuos gausit is vestuviu

Styginiu instrumentu orkestrelis marsa groja visiems, kylant irgi groja muzikyte