Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lina0612 @ 2016 02 24, 09:30)
Kai mano boots bus pakeliui i LT, tada galeciau:)
kol kas ne, kad nesumaisytu:)

Papildyta:

http://www.boots.com...-Capsules_4927/

kol kas cia pigiausiai
3 uz 2 kaina
-10 %
ir dar koduka pritaikius vel 10 %

su visais siuntimais gausis maziau nei 17 eur buteliukas

jau nera man atrodo papildonao -10 proc vitaminams, bent man krepsy nerodo
Atsakyti
Bet kaip svaro kursas krito blink.gif 1GBP -1.31EUR, dar neseniai pirkau 1.47 EUR buvo
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 02 24, 11:04)
Bet kaip svaro kursas krito  blink.gif  1GBP -1.31EUR, dar neseniai pirkau 1.47 EUR buvo

rodė per žinias, kad krito 4proc per vieną dieną, nes UK svarsto ir bus referendumas atsiskirti nuo ES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 23, 19:18)
jų puslapyje yra grąžinimo taisyklės - užpildot grąžinimo lapą, atsispausdinat, supakuojat siuntinuką ir į paštą... siuntimas atgal tikrai nemokamas, bet siųsti reikia per mūsų paštą, ne per DHL... nusinešite atspausdintą lapą, ten bus paštininkei instrukcija...

Aciu 4u.gif
Kelis kartus skaiciau ta instrukcija ir uzstrigau buten tdel to,kad niekaip nerandu o kur yra tas grazinimo lapas?

Pagal ju instrukcija taip suprantu,kad as turiu apibraukti tuos daiktus kurie man netiko ant to lapo/invoice kuri as gavau kartu su siunta (t.y. poperiukas). BEt kad butu kazkoks tai grazinimo lapas,tai nerandu jokio linko:( Sorry,kad prasau dar karto pagalbos ax.gif blush2.gif 4u.gif

Detach the top customer portion of the invoice for your records.
Circle the item(s) that you are returning and note the quantity and return reason(s) for each item on your invoice.
Pack and seal your return securely, in the original package if possible, and include the completed invoice.
Go to our returns section from the customer service page.
Click link here to generate your DHL return shipping label.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 02 24, 10:30)
Kai mano boots bus pakeliui i LT, tada galeciau:)
kol kas ne, kad nesumaisytu:)

Papildyta:

http://www.boots.com...-Capsules_4927/

kol kas cia pigiausiai
3 uz 2 kaina
-10 %
ir dar koduka pritaikius vel 10 %

su visais siuntimais gausis maziau nei 17 eur buteliukas

Lina, o kaip gauti tuos papildomus kodukus?
Atsakyti

prie tesco prisijungciau 4u.gif ..

jei atsiblokuosiu bankininkyste gal bandysiu vakare pirkt pati
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2016 02 24, 11:23)
Kelis kartus skaiciau ta instrukcija ir uzstrigau buten tdel to,kad niekaip nerandu o kur yra tas grazinimo  lapas?

Pagal ju instrukcija taip suprantu,kad as turiu apibraukti tuos daiktus kurie man netiko ant to lapo/invoice kuri as gavau kartu su siunta (t.y. poperiukas). BEt kad butu kazkoks tai grazinimo lapas,tai nerandu jokio linko:( Sorry,kad prasau dar karto pagalbos ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Detach the top customer portion of the invoice for your records.
Circle the item(s) that you are returning and note the quantity and return reason(s) for each item on your invoice.
Pack and seal your return securely, in the original package if possible, and include the completed invoice.
Go to our returns section from the customer service page.
Click link here to generate your DHL return shipping label.

ant tos paryškintos dalies ir spaudžiat - atidarys naują langą, kuris ir bus Jūsų Return label, ir ten, kur apačioje bus Reference du numeriukai, įrašot savo užsakymo numerį 4u.gif toliau spaudžiat Continue ir turėsit savo Return label, ten dalis eis ant voko, dalis paštininkei...
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 02 24, 11:25)
Lina, o kaip gauti tuos papildomus kodukus?

pirmaji 10 automatiskai krepse pritaike

koduka google panarsiau ir radau
labai daznai buna

dar gaunu i pasta, tik paste reklamu milijonas, tai man per google greiciau gaunasi
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 02 24, 12:32)

labai daznai buna

dar gaunu i pasta, tik paste reklamu milijonas, tai man per google greiciau gaunasi

O laisvų buteliukų turėsit, paimčiau porą.

O gal kas Klaipėdoje pirksite? Prisijungčiau
Atsakyti
Atsikosėti padeda saldymedžio šaknys, padėdant išlaisvinti susikaupusias gleives kvėpavimo takuose, taip padarydamas kosulį daug produktyvesnį. Taip pat ši stebuklinga vaistažolė sumažina bronchų spazmus, nuramina skaudančią gerklę ir kovoja su virusais, sukeliančiais gleivių perteklių ir kvėpavimo takų ligas wink.gif

Geriam kaip arbatą

QUOTE(Ciquita @ 2016 02 23, 22:29)
Mamos, ka perkat nuo sauso kosulio vaikams ?

Papildyta:

QUOTE(Jinafire @ 2016 02 24, 09:08)
Merginos, gal L-karnitina kur pigiau perkate?

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 02 24, 09:41)

Gera kaina. Lietuvoj perku 180 kapsulių už 26eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 24 vasario 2016 - 12:25
QUOTE(lina0612 @ 2016 02 24, 11:32)

labai daznai buna

nebėra to automatinio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 23, 16:38)
Pritariu  4u.gif  eilės nežmoniškos pas ją

O gal ir man patarsit  blush2.gif patarkit kirpėja ir antakių meistrę, kad galėtu patarti ir pagal veidą parinkti kirpimą, esu garbanė, tai po paskutinio apsilankymo padarė "vaisą - pabaisą" jau bijau kur eiti...

Nežinau kokiuose rajonuose žiūrite, bet galiu rekomenduoti Naujininkuose (Tyzenhauzų 16) saloną turinčią meistrę- kirpėją Svetlaną, kurią savo seminarams samdo Kaaral, tad tikrai žino ką ir kaip daro ir manau galės pasiūlyti individualius sprendimus, o kainos tikrai ne Yury ar Figaro (nors neseniai draugė sumokėjo Yury 80EUR už galiukų kirpimą ir dažymą ir, deja, teko nusivilti ir eiti kitur)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 24 vasario 2016 - 12:33