Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis

Bet kas keisciausia, kad man ji dar liepos pab.valge is to buteliuko, o dabar ji tip "valuzoja"
Atsakyti
smile.gif+2012 10 20, 14:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 20, 14:57)
Bet kas keisciausia, kad man ji dar liepos pab.valge is to buteliuko, o dabar ji tip "valuzoja"

mano maze tai kai pereidinejo prie misinuku tomme tippee buvo geriausia ir tik is jo gerdavo o veliau kazkaip apsiverte ir is avento dar tik geria, nemoka is ano jau unsure.gif
Atsakyti
Yra tokia papildomo primaitinimo sistema, na paprasti siaudeliai, nzn ar girdejot,google papasakotu issamiau ax.gif bet mano draugei padejo issaugoti pienuka ir lig siol maitina, suneliui jau metukai.
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2012 10 20, 16:33)
Yra tokia papildomo primaitinimo sistema, na paprasti siaudeliai, nzn ar girdejot,google papasakotu issamiau ax.gif  bet mano draugei padejo issaugoti pienuka ir lig siol maitina, suneliui jau metukai.


Maitina iki siol todel,kad yra psichologinis nusiteikimas smile.gif ir niekas manes neitikins kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tequila26 @ 2012 11 18, 01:20)
Maitina iki siol todel,kad yra psichologinis nusiteikimas  smile.gif  ir niekas manes neitikins kitaip biggrin.gif

Del psichologinio nusiteikimo visiskai pritariu, tas tikrai daug ka priduoda
Atsakyti
Aš irgi pradėjau daržoves (tiksliau bulvytę, o paskui ir moliūgą) duoti nuo 3,5 mėn ir manau neprašoviau. Prieš tai sūnelis tuštindavosi kartą per 2-3 dienas ir gana kietai, o kai pradėjau duoti daržovyčių iškart susitvarkė viduriukai ir dabar daro po porą kartų per dieną. Manau, kiekvienas vaikas individualus, kas vienam gerai 3,5 mėn, kitam ir 4,5 gali būti dar peranksti.
Atsakyti
QUOTE(NoAngel @ 2006 07 21, 12:53)
Sveikos mamytės... bigsmile.gif Teiva dukrai 3,5 mėn ir mes jau išbandėme obuolių tyrelę (Hipp), ir bananų pienišką košytę(Hipp)... rolleyes.gif Suprantu, kad gal dar ankstoka, bet vidinis balsas ,,liepė'' išbandyt...Išbandėme ir mums labai patiko ir nieko neatsitiko....O va be obuolių tyrelės diena negali prasidėt  mirksiukas.gif Gal ir jūs kuri bandėte savo atžalai anksti duot paragaut naujo maistelio? blink.gif Gal čia ač viena tokia nukvakus? cool.gif

tikrai taip.
Atsakyti
Sveikos, nezinojau kur klausti tad rasau cia, tikiuosi atsakysit. Mano leliui 10 savaiciu, maitinu misinuku, bet galvoju ar ne per mazai suvalgo. Valgom mazdaug kas tris valandas nuo 90ml iki 150ml. Naktimis miega ilgeliau tad per para iseina apie 6-7 maitinimai. Tad per pRa iseina apie 700-800ml. Ka manot? Ar jam pakanka? Nes daugiau jam neina sumitinti, sjauna, viaukcioja bet negeria.
Atsakyti
Koks dar primaitinimas 3 menesiu?! blink.gif Kad vaikui tai nera gerai - pilna irodymu. Dideja diabeto, alergiju ir autoimuniniu ligu tikimybe. Bet as ir siaip is mamu puses nesuprantu, kur skubama. Gi nera nieko paprasciau uz maitinima mp. Kur nori kada nori kiek nori. Toks jausmas, kad 'nespesit' kazkur. O kur? g.gif Nepazistu nei vieno suaugusio, kuris vien pienu gyventu biggrin.gif
Atsakyti
neklausia apie primaitinimą gi. Eina per temas su tuo pačiu klausimu apie mišinio normą kūdikiui
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 09 22, 22:09)
neklausia apie primaitinimą gi. Eina per temas su tuo pačiu klausimu apie mišinio normą kūdikiui

As ne jai rasiau, o temai biggrin.gif
Atsakyti
Sorry kad "einu per temas tuo paciu klausimu" galvojau kad man kaip naujai iskeptai mamai cia kas atsakys kurioj nors temoj, bet akivaizdu kad tik vos ne priekaisto sulaukiau. Tai padekosiu ir uz tai "mieloji" mamyte.
Atsakyti