laba,kur be biedrionkos seinuose dar ka galima nusipirkt..aciu...norim ryt palekt,gal yr nemieganciu 

QUOTE(vilimute @ 2016 03 07, 22:54)
laba,kur be biedrionkos seinuose dar ka galima nusipirkt..aciu...norim ryt palekt,gal yr nemieganciu 

ir kur yra seinuose turgus,nuskaiciau,kad vyksta antradieniais penktadieniais

QUOTE(ritinelis1 @ 2016 03 07, 22:24)
Aš tai pasigedau tenai pomidorų padažo, kaip pas mus stiklainiuose. Tik kečupą mačiau plastikiniuose butėlaičiuose. Pražiopsojau ar tikrai nėr tokio daikto ten?
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 08, 06:54)
Aš tai pasigedau tenai pomidorų padažo, kaip pas mus stiklainiuose. Tik kečupą mačiau plastikiniuose butėlaičiuose. Pražiopsojau ar tikrai nėr tokio daikto ten?
buna, bet bent jau as Lidle uzmacius tokiu mandresniu kaip uncle bens padazas ar su ananasais

QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 08, 07:54)
Biedronkoj va pirkom stiklainiukuose toki ale kinietiska padaza, su priedais. O kecupa perkam plastikiniuose buteliuose, Kotlyn, Padlyzsky (ar pan.

QUOTE(spinduliukėa @ 2016 03 07, 22:23)
Sestadieni planuojam vaziuoti. Atsiskaitysiu kortele. Ir pasiimsiu dar grynais zlotu. Kaip jus ten susisnekat? Pirma karta vaziuosim. Bizki baisoka.. Kaip susisneket kavinei? Parduotuvei? Ir dar kur pigiau vistiena ir kiauliena? I kokes parduotuves labiau apsimoka vaziuoti del maisto?
Geriausia išrašyt visų parduotuvių nuolaidas ir apvažiuot visas: Tesco, Kaufland, Lidl, Bierdronka, Stokrotka. Taip labiausiai apsimoka

Šnekėt nemanau, kad daug reikės...

QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 08, 08:54)
Dawtona, yra ir pas mus jau jų, labai skanūs

Kokius ryžius perkat, kurie gerai išverda nesulimpa?

Idomu koks kursas atsiskaitant SEB mylimiausia kortele? Planuojame pirkti plyteles medžio imitacijos, pas mus jų kaina 29,4 euro už kV., ten radome po 90 zl. Ir atvežimas 180 zl. Kvailiukai nepirkome kaip kursas buvo 4,36. Planuojame važiuoti pirmadieni, idomu ar ant daug pralosime, koks kursas dabar.
QUOTE(mikute000 @ 2016 03 08, 11:06)
... koks kursas dabar.
Tiksliai jums niekas nepasakys, nes kursas gali ir kelis kartus per diena pasikeisti. Bet kiek ziuriu, tai pask. kelias savaites kursas svyruoja ~4.3 - 4.33 zl/eur.
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 08, 12:10)
Tiksliai jums niekas nepasakys, nes kursas gali ir kelis kartus per diena pasikeisti. Bet kiek ziuriu, tai pask. kelias savaites kursas svyruoja ~4.3 - 4.33 zl/eur.
Dekui. Gal tada grynu neverta keistis, kortele patogiau ir nedaug pralosi.
QUOTE(mikute000 @ 2016 03 08, 12:22)
turguje neatsiskaitysit kortele nebent planuojat tik parduotuvese
QUOTE(mikute000 @ 2016 03 08, 12:22)
Su mylimiausia kortele galite net išlošti kažkiek. Mylimiausia atsiskaitant gerą kursą duoda