Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Ingutevi @ 2016 02 26, 16:40)
1. Prekybos centrai, turgus, Piko
2. Piko bazėje ir kiauliena, ir kalakutiena, ir tekę matyt jautienos

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Ssi, idomu, kaip pirmadieni is ryto, ar po savaitgalio jau buna prikrautos lentynos?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 02 25, 19:48)
man atrodo,kad dabar visos vienodos,važiavome vakar galvojau žmonių mažiau nei savaitgalį,PIKO bazėj ir Kauflande  ne tik užpakaliais  stumdytis reikėjo su lietuviais,bet ir vežimėliais.Neįisivaizduoju kas būna savaitgaliais doh.gif Akcijinių prekių rasti jau laimės dalykas,prie mėsos eilės kosminės,visi stumdosi,prekes apžiūrėti sunkus atvejis. Na man asmeniškai toks apsipirkimas nepatiko. Reik tada važiuoti kažkur kitur,o ne Suvalkus lotuliukas.gif
www.suvalkai.lt visa info smulki bigsmile.gif

Buvome šiandien ~11 val. mūsų laiku Tesco ir apie 13 val. Kauflande, žmonių buvo, bet stumdytis su niekuo nereikėjo, akcijinių prekių pilnos lentynos. Kauflande tik teko kelių žmonių eilėje pastovėti prie kasos. Ir mėsos buvo prikrauta, prie šviežios mėsos šaldytuvų 6-7 žmonių eilutės tiek Tesco, tiek Kauflande.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 vasario 2016 - 19:26
Tūkstančiai lietuvių šturmavo Suvalkus: jautiesi lyg atsidūręs akcijų rojuje
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2016 02 26, 12:12)
Radau Visa ir Mastercard tarptautinius valiutų kursus, pagal kuriuos keičia bankai:
VISA  ir  Mastercard

tuo pačiu kelių kortelių valiutos keitimo sistema:
SEB Mastercard keičia pagal „MasterCard International“ nustatytą kursą. (neprideda papildomo procento)
SEB Visa keičia pagal: pagal „Visa Europe“ nustatytą atsiskaitymo kursą, kuris galioja operacijos duomenų tvarkymo dieną. Prie tarptautinės mokėjimo kortelių organizacijos „Visa Europe“ nustatyto atsiskaitymo kurso, jeigu operacijos valiuta yra ne eurai, yra pridedamas valiutos keitimo mokestis: naudojantis kredito kortele – 3 proc., debeto kortele – 1,25 procento.
Swedbank Visa: operacijos suma konvertuojama į eurus, naudojant operacijos apdorojimo dieną galiojantį „Visa Europe Services Inc“ tą dieną* nustatytą euro ir atitinkamos valiutos keitimo kursą ir sumą didinant 2,45 proc.
Swedbank Maestro: operacijos suma konvertuojama į eurus, naudojant operacijos apdorojimo dieną galiojantį „MasterCard International“ tą dieną* nustatytą euro ir atitinkamos valiutos keitimo kursą ir sumą didinant 2,45 proc.

kadangi man svetimi kiti bankai, gal kažkas pasidalins kitų bankų kortelių aprašymais. smalsu gi wink.gif

Kaip rašiau praeitos temos pabaigoje: Nordea Mastercard, Maestro prideda 2.5 % prie Mastercard international nustatyto kurso operacijos duomenų tvarkymo dieną. Visa kortelių pas juos lyg nėra.
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2016 02 26, 15:28)
Kur perkat žalią kiaulienos mėsą? ax.gif Ryt lėksim pirmą kart... Piko mėsos bazej tik vieštiena?

Sveiki.
Sian buvome pirma karta.zalia mesa pirkome skerdykloje, puse kiaules po6, 40zl
Atsakyti
Sveikos, gundomes ir mes vaziuoti i Lenkija. Bet mane labiau domina rubai, nei maistas. Pagal paskaitytas temas, supranatu, kad tesco yra rubu skyriai, gal kas pasidalintu informacija, koks asortimentas ir kainos mazdaug? Ar verta vaziuoti del rubu? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(beniko @ 2016 02 27, 16:17)
Sveikos, gundomes ir mes vaziuoti i Lenkija. Bet mane labiau domina rubai, nei maistas. Pagal paskaitytas temas, supranatu, kad tesco yra rubu skyriai, gal kas pasidalintu informacija, koks asortimentas ir kainos mazdaug? Ar verta vaziuoti del rubu? Aciu!

nieko ypatingo, o ir kainos nemažos drabužių tame tesco.
Atsakyti
QUOTE(beniko @ 2016 02 27, 17:17)

Tesco yra iš esmės maisto prekių parduotuvė su rūbų skyriumi, kaip mūsų maximos, rimi, prismos. Tai panašiai ir pasirinkimo platumas bei kainų lygis. Vaikiški rūbai iš Tesco geros kokybės. Suaugusiųjų praktiškai neteko pirkti, išskyrus kelias smulkmenas - nes tiesiog nėra iš ko rinktis smile.gif
Tam pačiam pastate priešais Tesco kasas yra pora noname parduotuvyčių, tokių ir Lietuvoj kiekvienam prekybcentry yra.
Suvalki Plaza tik kelios parduotuvės: H&M, Reserved, New Yorker, Camaieu - kainos ir asortimentas, kaip ir pas mus akropoliuose smile.gif Nežinau iš kurio Jūs miesto, kaunietėms tai tokį palyginimą duočiau, visas tas PC Suvalki plaza kaip mūsų Pramonės maxima smile.gif Na asmeniškai man tokio siauraus asortimento neužtenka, tai sakyčiau į Suvalkus iš Kauno dėl rūbų važiuoti neverta ax.gif Gal iš kokio mažo miestelio, na nebent g.gif

Va į Varšuvą tai jo, kitas reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki

ruošiuosi važiuoti Į Lenkiją apsipirkti beto norėčiau dar nusipirkti automobilinę kėdutę (nusižiūrėję Cybex SOLUTION Q2-FIX), dar kokių gal lagaminų pigiau būtų, bet pagrinde reikalinga auto kėdute.
Gal žinote kokiose parduotuvėse ieškoti ??
Atsakyti
Sveikos. Gal kas Suvalkuose pirkote sodo reikmenis? Man reikia agro tekstilės didelio kiekio, polikarbonatinių šiltlysvių, plastmasinių kvadratinių vazonėlių, didelių vazonų. Ar verta važiuoti dėl jų? Įdomu ar pigiau nei pas Lietuvoje jie ten? Gal kas žinote kurioje parduotuvėje tokie dalykai būna? Gal Importex? g.gif Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LabsRyts @ 2016 02 27, 20:52)
norėčiau dar nusipirkti automobilinę kėdutę (nusižiūrėję Cybex SOLUTION Q2-FIX), dar kokių gal lagaminų pigiau būtų, bet pagrinde reikalinga auto kėdute.
Gal žinote kokiose parduotuvėse ieškoti ??

pažiūrėkit kėdučių pas vokiečius www.windeln.de (siunčia į LT nemokamai), www.mytoys.de (su pirmo apsipirkimo kodu siuntimas 3,95 eur) būna tikrai gerų kėdučių kainų, siuntėm ne vieną. o būtent jūsų norimą cybex solution q2 fix siunčiausi iš www.bikebox-shop.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 28 vasario 2016 - 08:39