Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(vilsva @ 2016 03 14, 20:53)
Lenkijoj tų pačių prekių kainos gali labai skirtis, o kad kai kas brangsta, jau kitas klausimas rolleyes.gif

Lietuvoj irgi tu paciu prekiu kainos neretai zenkliai skiriasi.O brangsta tai daugmaz viskas visam pasauly. Labai jau retai kas kur atpinga. Bet, aisku, ir taip pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2016 03 14, 22:09)
Zinokit man siandien taip buvo. Mes uzsisakinejome plyteles Chatoj, ir nieko niekas neklause, pasiimu ceki, nugi 4,07 kursu paskaiciuota. Susinervijau negaliu.

Aha, Chatoje nė karto nėra klausė kaip norit atsiskaityti - iškart parenka savo kursą....Preitą kartą pirkome vonios spinteles - irgi savo suvarė. Kitoje kasoje pirko irgi su kortele - irgi ta pati problema.
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2016 03 15, 10:36)

Tiek kiek prirašėt, buvo galima paprasčiausiai atsakyti, sugaištumėte mažiau laiko wink.gif niekas neskaito 5 temų atgal  4u.gif

kai kurie zmones seka ir skaito visas temas. Netgi yra kas nuo pradziu. O naujokams pravartu bent jau 1 tema butu paskaityt. Moterys ideda daug darbo analizuodamos kainas, ieskodamos geriausiu pasiulymu, dalindamosis informacija, todel pravartu butu gerbti ju darba, o ne is karto uzejus, neidejus nei kruopelytes savo pastangu bent kazkiek paskaitinet, tuoj pult klaust. Atsakymai yra, praktiskai net ant lekstutes padeta, o jei nenorit ju net paieskot, tai klausimas, kam tada mums vargt??????
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2016 03 15, 10:36)
* Tiek kiek prirašėt, buvo galima paprasčiausiai atsakyti, sugaištumėte mažiau laiko wink.gif
** niekas neskaito 5 temų atgal  4u.gif

* Parasiau tam, kad kitos ir jus tame tarpe, galu gale, atkreiptu i tai demesi. Bet gi ne, kaip nuo zasies vanduo. Kai zmogus geranoriskai paraso savo pastaba, paprasciau yra atsikirsti: neva tu man neaiskint, geriau trumpiau, parasyk man atsakyma ir tiek. lotuliukas.gif
** cia jau jus uz save atsakykite. Be to, turejau omeny, kad kalbama 4 - 5 temas, tai reiskia, kad kalbeta ir sioj, ir praeitoj, ir dar ankstesnej ir ankstesnej temoj!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 15, 13:15)
* Parasiau tam, kad kitos ir jus tame tarpe, galu gale, atkreiptu i tai demesi. Bet gi ne, kaip nuo zasies vanduo. Kai zmogus geranoriskai paraso savo pastaba, paprasciau yra atsikirsti: neva tu man neaiskint, geriau trumpiau, parasyk man atsakyma ir tiek. lotuliukas.gif
** cia jau jus uz save atsakykite. Be to, turejau omeny, kad kalbama 4 - 5 temas, tai reiskia, kad kalbeta ir sioj, ir praeitoj, ir dar ankstesnej ir ankstesnej temoj!
4u.gif

na, pagal kai kuriu cia logika ir reikalavimus, tai ir pirma zinute deretu kiekvienam puslapyje cituoti, nes buna, kad per sunku atsiverst ir paskaityt.
Atsakyti
sveikos, o kaip su kuru? gal lenkijoje ir jis pigesnis?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2016 03 15, 13:26)

Man atrodo, kad labai panasios. Galit pasiziureti pvz. cia.
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2016 03 15, 15:26)

Mes kiek žiurėjom kuro kainas pas juos brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2016 03 15, 14:26)

Preitą savaitę dyzelinas Lenkijoje buvo nuo 3,56 iki 3,93 PLN/ 1 ltr, priklausomai nuo degalinės.
Kas vyksta apsipirkti į tolesnius miestus, pvz. Bialystoką, apsimoka kurą piltis p/c degalinėse (Auchan, Tesco, Carrefour). Čia kainos mažesnės + dar apsipirkus Tesco gauni 5 grošių nuolaidą nuo litro. Mums preitą šeštadienį Tesco litras degalų kainavo 3,51 PLN
Tačiau vistik kuras brangesnis PL, įvertinus tai, kad Statoil, Neste, Lukoil turime dar ir nuolaidų korteles.
Atsakyti
Laba diena, skaitinėjausi Jūsų temą. Mane domina Seinuose esanti mėsinė. Ji dirba kazdien? jai vaziuojant paprastą dieną, įdomu kaip su eilėm. Ar daug žmonių būna.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2016 03 14, 21:09)
Zinokit man siandien taip buvo. Mes uzsisakinejome plyteles Chatoj, ir nieko niekas neklause, pasiimu ceki, nugi 4,07 kursu paskaiciuota. Susinervijau negaliu.

Kaip suprantu Chatoj tik užsisakyt galima nes neturi didesnių kiekių? Planuojam važiuot pasižiūrėt.
Ir dėl tų eurų, tai pas juos negalima zlotais kad nuskaičiuotų ar čia reik jiems garsiai rėkt kad zlotais būtų?
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2016 03 15, 22:36)
Kaip suprantu Chatoj tik užsisakyt galima nes neturi didesnių kiekių? Planuojam važiuot pasižiūrėt.
Ir dėl tų eurų, tai pas juos negalima zlotais kad nuskaičiuotų ar čia reik jiems garsiai rėkt kad zlotais būtų?

Apie užsakymus nieko nežinau, bet gal jie mokant kortele turi tik eurų terminalą, ir zlotais negali nuskaičiuot? Žinau, kad tokių būna. Tuomet geriau turėti grynųjų....
Atsakyti