Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(RA1 @ 2016 02 29, 14:19)
Buvau klausus gal kas uzsisakete vaistu is http://www.nowafarmacja.pl/ , nes neleidzia pasirinkti kad atsiimti Suvalkuose, kai adresas ne Lenkijos. Tai pasidalinsiu informacija smile.gif Surizikavau ir uzsisakiau. Registruojantis adresa vedziau savo, telefona irgi, tiesiog prie miesto pavadinimo parasiau Lietuva, o kur reikia pasirinkt sali, automatiskai meta Lenkija, tai ja ir palikau. Ir viskas pavyko be problemu, savaitgali jau atsiimiau uzsakyma smile.gif

O kaip atsiskaitinėjot? Vaistinėj, atsiimant prekes? Bandau dabar Gemini apteka, bet jei gerai suprantu, tai ten iš karto reikia apmokėti.
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2016 02 29, 13:19)
Buvau klausus gal kas uzsisakete vaistu is http://www.nowafarmacja.pl/ , nes neleidzia pasirinkti kad atsiimti Suvalkuose, kai adresas ne Lenkijos. Tai pasidalinsiu informacija smile.gif Surizikavau ir uzsisakiau. Registruojantis adresa vedziau savo, telefona irgi, tiesiog prie miesto pavadinimo parasiau Lietuva, o kur reikia pasirinkt sali, automatiskai meta Lenkija, tai ja ir palikau. Ir viskas pavyko be problemu, savaitgali jau atsiimiau uzsakyma smile.gif

O kaip apmokėjot?Išankstinis apmokėjimas ar grynais atsiimant?
Atsakyti
QUOTE(NEPAZISTAMOJI @ 2016 02 29, 13:27)
O kaip atsiskaitinėjot? Vaistinėj, atsiimant prekes? Bandau dabar Gemini apteka, bet jei gerai suprantu, tai ten iš karto reikia apmokėti.

Cia irgi reikejo butinai moketi iskarto. Jei per banka moketi tai mokestis uz pavedima nemazas, tai mokejau per paysera. Pavedimas 1.5 zloto
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2016 02 29, 14:31)
Cia irgi reikejo butinai moketi iskarto. Jei per banka moketi tai mokestis uz pavedima nemazas, tai mokejau per paysera. Pavedimas 1.5 zloto

Viskas aišku. Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 29, 09:08)
O gal už akies kur užkliuvo, ar statybinių blokelių jie ten turi? Klausiu jau ne pirmą kart, bet nieks konkrečiai neatsako. Neperka? Neapsimoka?  Kokios rūšies pirkt - dar tik galvojam. Reikia nedaug, verandžikei ir priestačiukui, tai nelabai kas čia nori vežt  mažais kiekiais unsure.gif.

Blokeliai neužkliuvo, bet kitoj gatvės pusėj nuo Importexo, Kramo yra statybinių prekių pardė, Imbud, berods, vadinasi. Ten mačiau kieme visokių statybinių reikalų prikrauta, turėtų būti. Gatvė Sejnenska, jei neklystu.

QUOTE(NEPAZISTAMOJI @ 2016 02 29, 14:10)
Ar teisingai supratau, kad Tesco dirba anksčiau nei 7:00 val, tik tokiu metu reikia naudotis savitarnos kasomis? Nes internetiniame puslapyje rašo, kad darbo laikas 7:00-24:00 val.

Nuo 6,00 val. dirba PL laiku. Nuo kada atsidaro kitos kasos nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 02 29, 10:52)
Jei nepamiršiu, po poros savaičių pažiūrėsiu, kaip tik į statybines važiuosim.

aciuks.gif Jaaaaau kaaaaip dėkinga būčiau! notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2016 02 29, 14:48)
Blokeliai neužkliuvo, bet kitoj gatvės pusėj nuo Importexo, Kramo yra statybinių prekių pardė, Imbud, berods, vadinasi. Ten mačiau kieme visokių statybinių reikalų prikrauta, turėtų būti. Gatvė Sejnenska, jei neklystu.

Dėkui 4u.gif Teks dairytis. Smagu, kai bent žinai, link kur dairytis bigsmile.gif
Atsakyti
Po kiek kursas savaitgali buvo roziniam namuke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 12:18)
merginos, gal žinote, kuo skiriasi maslo ghi ir maslo klarowane?

Tas pats, jei lietuviskai pavadintum "lydytas sviestas". biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten vaistinėse yra- savitarna, ne savitarna? Reikia kažkokia kalba murmėti ar kažkuriose vaistinėse lietuviškai irgi supranta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 29, 16:59)
O kaip ten vaistinėse yra- savitarna, ne savitarna?  Reikia kažkokia kalba murmėti ar kažkuriose vaistinėse lietuviškai irgi supranta?  blush2.gif

Aš kažkada esu pirkus Gemini vaistinėj, tai iš jų internetinės parduotuvės pasidariau sąrašą, padaviau ir viską davė pagal jį. Jei ko neturi, tai pasiūlo pagal tą pačią sudėtį tik kitų gamintojų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NEPAZISTAMOJI @ 2016 02 29, 16:07)
Aš kažkada esu pirkus Gemini vaistinėj, tai iš jų internetinės parduotuvės pasidariau sąrašą, padaviau ir viską davė pagal jį. Jei ko neturi, tai pasiūlo pagal tą pačią sudėtį tik kitų gamintojų. smile.gif

Ačiū 4u.gif Reikės ir man taip daryti jei susiruošime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2016 02 29, 14:31)

O kurioj parduotuvėj atsiimėt? Nusižiūrėjau kremų,reiks ir man užsakymėlį padaryti thumbup.gif
Atsakyti