QUOTE(raimaza @ 2016 06 02, 09:59)
pabandykit cukiniją
o kodėl aisberg salotų negalima

aš duodu, maniškė labai mėgsta. Skaičiau kad kopūsto negalima, bet apie aisbergą nieko negirdėjau.
jau ne kartą rašiau, kad pas mus egzotinė kiaulytė, labai mėgsta viską ko kitos neėda. PVz greifrutus, apelsinus, melionus, arbuzus, bananus. Bet neragauja braškių, morkų. Buvau pirkusi pankolį ir daviau paragaut, be problemų sušlamštė ir dar paprašė
Internete skaičiau, kad iceberg salotos toksiškos kiauliukams, o kaip ten yra iš tiesų, kelmas žino

manieji valgė, viskas jiems ok
Vaišinau braškėm, nepatiko, vynuoges ragavo tik vienas, kitas prakando ir daugiau ni ni, skirtingi skoniai pas abu

Nupirkau iš zooplus jr farm bananų čipsų, tie tai patiko, bet duodu į savaitę kartą, nes saldūs yra, kad nepadauginti. O geriausiai bajeris buvo, tie bananai iš išvaizdos niekuo nesiskiria nuo "žmogiškų", dukra nepastebėjo, kad tai kiauliukams, pusę suvalgė
Bet kaip ilgai jie prie manęs nepripranta, šiandien išsiėmiau ryžiuką iš narvo, kaukši dantim abu

gerai, kad nors nekanda
Papildyta:
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 06 02, 15:38)
mano pirmais mėn ir nėėdė agurko, o db žiūriu pradėjo ėsti.. o kas dėl aisbergo? visą žiemą pirkau pardėj, o db iš šiltnamio paskinu..

jai be salotų badas aplamai.. neskaitant šieno ir sauseko.. iš daržovių labiausiai ėda salotas..
Kaip jau sakiau, ale toksiškos, gali sukelt viduriavimą, neturi jokios maistinės vertės, geriau rinktis
romaine salotas. Taip perskaičiau internete
Ką manot apie šio sausiako sudėtį, geras?
Composition
Grass Wheat Soya Bean Hulls* Oat Feed Hi Pro Soya Lucerne Yeast Sugar Beet Pulp Mint (1.25%) Soya Oil* Limestone MonoCalcium Phosphate Dicalcium Phosphate Salt Ligno-Cellulose Short Chain Fructo-Oligosaccharides (0.25%) Minerals.
*May Contain GM Materials
Nutritional Additives
Vitamin A (retinyl acetate) 25,000 iu/kg Vitamin D3 (cholecalciferol) 2,000 iu/kg Vitamin E (dl Alpha tocopherol acetate) 125 mg/kg Vitamin C (L-ascorbic acid monophosphate) 1,050 mg/kg Copper Sulphate Pentahydrate 28 mg/kg Iodine (Calcium lodate anhydrous) 2.34 mg/kg Sodium Selenite 0.22 mg/kg Ferrous Sulphate Monohydrate 133 mg/kg Manganous Oxide 16.1 mg/kg Zinc Oxide 139 mg/kg.
Technological Additives
Tocopherol Rich Extracts of Natural Origin (E306) 100mg/kg.