Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

QUOTE(minde0445 @ 2016 11 25, 11:25)
gal kas galetu atsakyti i keli dalykus :

1. Ar imanoma Las Vegase uz 20 euru normaliai pavalgyti ?
2. Las Vegase kursuoja koks nors miestinis autobusas, ne turistinis ?
3. Zinau, daug yra puslapiu su turais po Kanjona, bet kita karta sunku ir suprasti kas ten ieina, kur patartumet ziureti tura po Kanjona, nereikia ten jokiu papildomu dalyku, tiesiog, kad atvezti i Kanjono sirdi, ten aprodytu ir panasiai, kad nebutu brangu.
4. Kur geriausia keistis dolerius is euru ?

2. Tikrai mačiau nemažai autobusų važinėjančių ir stotelėse laukiančių žmonių, bet pati nesidomėjau, nevažiavau, tai plačiau nepakomentuosiu.
3. Mes ėmėm iš čia https://grandcanyond....com/south-rim/. Viskas gerai, bet aš lieku rie savo nuomonės- jei tik galima, reik važiuot pačiam (savo ar nuomuotu auto), bet mum buvo taip, kad arba važiuot autobusu, arba nevažiuot visai, tai pasirinkom autobusą.
Atsakyti
QUOTE(AleksasGra @ 2016 10 02, 17:43)
Sveiki! As su savo sunum noreciau nuvykti i JAV (niujorka), bet nemoku kalbeti angliskai, o sunus moka. Jam 13, labai gerai moka kalbeti angliskai, viska supranta. As bijau,kad mane oro uose prades klausineti, o as negalesiu jiems nieko atsakyti,ir jie neleis man paatostogauti JAV. Klausimas- ar labai reikia anglu kalbos vykti i JAV, ir ar mano sunus galetu versti jiems is lietuviu i anglu. Aciu!  unsure.gif
Gal kas dar turit patarimu ar patirties? Labai praverstu verysad.gif !!
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2016 11 19, 09:36)
Sveiki,

ar kas esat, jau po migracijos kontrolės per atostogas išvykęs/grįžęs atgal. Bandau ieškoti procedūros, randu, kad su ESTA multiple entry, o su seniau išduota turistine dešimtmete - jokios info.

Pasižiūrėjom, kad už valandos kelio nuo mūsų 3 nakvynių vietos bus Waterton NP Kanadoj, tik reikia kirsti sieną pirmyn ir atgal. Su Kanada, kiek trumpai paskaičiau, bėdų nebus, bet kaip su JAV atgal?

Pasidalinkit, jei kas nors turėjot nesenos patirties. Ačiū!

Lina

Jokiu problemu del to, viza yra multiple entry.
Atsakyti
Sveiki,
kitąmet planuoju kelionę į JAV. Esu keliavusi tik Europoje, tad nelabai turiu patirties bei trūksta žinių kaip viską deramai susiplanuoti bei pasiruošti tokiai tolimai kelionei. Bučiau labai dėkinga, jeigu pasidalintumėte patarimais. Keliaučiau viena iki LA, o ten jau susitikčiau su draugais ir keliautųme kartu. Reikėtų pradžiai užpildyti ESTA prašymą ar pirkti bilietus bei užsibūkinti nakvinę ir tik poto pildyti ESTA? Beje, ar pildant ESTA geriau žymėti, jog neturiu JAV pažįstamų? Kuriuose tinklapiuose geriau dairytis bilietų į JAV?
Atsakyti
QUOTE(Zaahra @ 2016 11 28, 23:33)
Sveiki,
kitąmet planuoju kelionę į JAV. Esu keliavusi tik Europoje, tad nelabai turiu patirties bei trūksta žinių kaip viską deramai susiplanuoti bei pasiruošti tokiai tolimai kelionei. Bučiau labai dėkinga, jeigu pasidalintumėte patarimais. Keliaučiau viena iki LA, o ten jau susitikčiau su draugais ir keliautųme kartu. Reikėtų pradžiai užpildyti ESTA prašymą ar pirkti bilietus bei užsibūkinti nakvinę ir tik poto pildyti ESTA? Beje, ar pildant ESTA geriau žymėti, jog neturiu JAV pažįstamų? Kuriuose tinklapiuose geriau dairytis bilietų į JAV?

pirma pasirupinti Esta, tada lektuvo bilietai viesbuciai, tik pries pat kelione Esta papildyti informaciaja tikslia keliones vieta viesbuciu adresasis ir t.t. Estoje rasyti tiesa, ir tik tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, keliaujančios,

ar teko skristi į NYC per Maskvą, Kijevą? Gal galite atsiliepimais pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AleksasGra @ 2016 11 27, 17:55)
Gal kas dar turit patarimu ar patirties? Labai praverstu verysad.gif !!

Tai kas nelabai yra ką patarti... Jeigu sūnus moka angkų kalbą, tai nebus jokių problemų. Nieks nereikalauja, kad įvažiuojantys mokėtų anglų kalbą. Muitininkai ir migracinės pareigūnai pakartoja klausimą, jei paprašai. Juo labiau, kad klausimai būna labai standartiniai - ar įvažiuojat pirmą karą, kokiu tikslu įvažiuojat, kiek būsit, kur apsistosit, kiek turite pinigų, ar vežatės maisto. Galit ant lapo susirašyti atsakymus. Drąsiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaahra @ 2016 11 28, 22:33)
Sveiki,
kitąmet planuoju kelionę į JAV. Esu keliavusi tik Europoje... dairytis bilietų į JAV?

Labai suprantu jūsų nerimą, bet kai grįžom, supratau, kad nieko nebuvo sudėtingiau, nei suplanuoti kelionę Europoje. Užpildot prašymą, gaunat ESTA ir tada ramiai ieškote bilietų, paskui viešbučių. Man iš kelių puslapių labiausiai patiko www.kayak.com lėktuvo bilietams. Kadangi mums važiuoti ar į Vilnių, ar į Rygą atstumas tas pats, tai pigesnius bilietus radom iš Rygos.
Atsakyti
[quote=vejas111,2016 12 04, 21:12]
Tai kas nelabai yra ką patarti... Jeigu sūnus moka angkų kalbą, tai nebus jokių problemų. Nieks nereikalauja, kad įvažiuojantys mokėtų anglų kalbą. Muitininkai ir migracinės pareigūnai pakartoja klausimą, jei paprašai. Juo labiau, kad klausimai būna labai standartiniai - ar įvažiuojat pirmą karą, kokiu tikslu įvažiuojat, kiek būsit, kur apsistosit, kiek turite pinigų, ar vežatės maisto. Galit ant lapo susirašyti atsakymus. Drąsiau smile.gif
Papildyta:

Man truputi geda, bet mano sunui 13, tai as nezinau :/
Atsakyti
QUOTE(AleksasGra @ 2016 12 13, 19:32)

Man truputi geda, bet mano sunui 13, tai as nezinau :/

Tai kas čia ne gėda, o didžiuotis reikia, kad 13 metų sūnus moka anglų kalbą mirksiukas.gif Tiesiog reikia turėti jungiamuosius skrydžius, 2-3 valandų tarpus persėdimui, kad nereiktų skubėti ir viskas bus gerai. Dėl susikalbėjimo neturėtų kilti didelių problemų. JAV net vertėją surandą, jeigu reikia. Bet jums net neprireiks. Jeigu išdrįsit keliauti, parašykit paskui, kaip sekėsi.
Atsakyti
sakykite, kokia yra gera kaina skrydžiui į JAV pirmyn ir atgal su persėdimu, maždaug rugsėjo-spalio mėn? nenutuokiu, kur gera kaina, o kur jau brangu ir net nesidairyt į tokias?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 12 14, 13:46)
sakykite, kokia yra gera kaina skrydžiui į JAV pirmyn ir atgal su persėdimu, maždaug rugsėjo-spalio mėn? nenutuokiu, kur gera kaina, o kur jau brangu ir net nesidairyt į tokias?

Mes pavasariais mokedavom apie 600 eur zmogui i LA, bet skrydziai tik su vienu persedimu. Gal butu ir pigiau, bet mums ir patogu svarbu.
Dabar vasarai 500 eur i SF, bet per Stambula:-( Kito pasirinkimo nebuvo, nes kainos pvz Lufthansa prasidejo nuo 1000 eur.
Taigi daugiau 600 eur nesam mokeje bet kuriuo sezonu.
Atsakyti
O kur ieškote išsinuomoti butus ar namus? Domina Miami. Airbnb pračekintas jau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti