Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 18, 17:13)
Aulo virsus apjuosus 39, puse sprindzio zemiau 38, ciurna--31,5. 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 19, 16:43)
1.70 cm,  82/66/92. Cia megztini pasivilkus po paltu. Sakot man jis mazas?  g.gif tai i mainus duodu  biggrin.gif

Įdomiai. Gal labai jau storą megztinį užsidėjot po apačia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 19, 18:26)
Įdomiai. Gal labai jau storą megztinį užsidėjot po apačia?  g.gif

Normalu, kad nebutu salta doh.gif siaip paltukas fainai pasiutas, as buvau tokio tipo matavus LT pardej, tai labai didelis buvo. Si karta irgi dvejojau, kad nebutu didelis, bet tikrai nedidelis, o siaip gal ir nesiojamas g.gif
Atsakyti
[quote=Ilka*,2016 03 18, 23:40]
Turėjau šviesias - į didesnę pusę. Bet buvau pirkus pernai ar užpernai, gal kažkas pasikeitė.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 19, 17:51)
Normalu, kad nebutu salta  doh.gif siaip paltukas fainai pasiutas, as buvau tokio tipo matavus LT pardej, tai labai didelis buvo. Si karta irgi dvejojau, kad nebutu didelis, bet tikrai nedidelis, o siaip gal ir nesiojamas  g.gif

Kokonas turi buti laisvas. Ir is tos foto niekad nebuciau pasakius kad Jusu tokie ismatavimai, atrode zyymiai didesni ir vaizdas blogas... nusiimkit ta megztini tikrai, su plonesniu galbut pageres situacija... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 19, 15:52)
Gavau savo cocoon, emiau 2 regular. Pasirodau  blush2.gif

as isivaizdavau ji irgi didesni...as sau norejau gaudyti 2 dydi, juk raso, kad jis netgi didintas, as Metro palta turiu 2 d, tai galvojau, kad cocoonas jau butu su atsarga 2 d....db jau nebezinau kuri dydi man gaudyt ax.gif

Merginos, gal dar kuri galit pasirodyti su siu metu cocoonu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 kovo 2016 - 18:47
QUOTE(enura @ 2016 03 19, 19:26)
Kokonas turi buti laisvas. Ir is tos foto niekad nebuciau pasakius kad Jusu tokie ismatavimai, atrode zyymiai didesni ir vaizdas blogas... nusiimkit ta megztini tikrai, su plonesniu galbut pageres situacija...  ax.gif  4u.gif

Sutinku, be megztinio smagiau jauciuos. Tai turbut teks keist i 4 dydi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2016 03 19, 19:37)
as isivaizdavau ji irgi didesni...as sau norejau gaudyti 2 dydi, juk raso, kad jis netgi didintas, as Metro palta turiu 2 d, tai galvojau, kad cocoonas jau butu su atsarga 2 d....db jau nebezinau kuri dydi man gaudyt  ax.gif

Tai va, as lygiai taip pat doh.gif geriausia aisku butu matuotis, bet....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 19, 18:37)
as isivaizdavau ji irgi didesni...as sau norejau gaudyti 2 dydi, juk raso, kad jis netgi didintas, as Metro palta turiu 2 d, tai galvojau, kad cocoonas jau butu su atsarga 2 d....db jau nebezinau kuri dydi man gaudyt  ax.gif

as supratau, kad siumetiniai nedidinti tikrai ax.gif Tu visai be apvalumu, tai manau didesnio kaip 2 nereiktu. Kazkaip su 4 Taves neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 19, 19:47)
as supratau, kad siumetiniai nedidinti tikrai  ax.gif Tu visai be apvalumu, tai manau didesnio kaip 2 nereiktu. Kazkaip su 4 Taves neisivaizduoju  biggrin.gif

be apvalumu sakai, ane.... tongue.gif
drinks_cheers.gif taip taip , as be ju biggrin.gif
Bet mano kaulai nera smulkus, tai vat ir nezinau, kaip man tas 2 d butu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 19, 20:37)

Merginos, gal dar kuri galit pasirodyti su siu metu cocoonu  g.gif  4u.gif

as pasirodysiu vakare su tokiu paciu pilku, bet 8 dydis, tai kazin ar pagelbes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 19, 19:51)
as pasirodysiu vakare su tokiu paciu pilku, bet 8 dydis, tai kazin ar pagelbes  rolleyes.gif

O kita j.crew palta Tu turi ? Butu galima palyginti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 19, 18:50)
be apvalumu sakai, ane....  tongue.gif

atsiprasau blush2.gif pasitaisau - be apvalumu ant uzpakaliuko biggrin.gif

bet va ant Taves turetu kitaip kristi jis, kai nera apvalumu, tai lygiau graziau krenta
Atsakyti