Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos, kandidatuojant į VT jeigu nurodytas anglų kalbos mokėjimo lygis, ar būtinai reikia turėti pažymėjimą/sertifikata, kad moku tokiu lygiu anglų kalbą? Ar galima kandidatuoti dar neturint tokio pažymėjimo? Ar dabar bėgti kažkur išsilaikyti, kad nustatytų anglų kalbos lygį oficialiai? 4u.gif
Atsakyti
Uzsienio kalbos tikrinimas VTD

Cia pasisakitysite placiau kur laikyti. Be pazymejimo neleis priduoti dokumentu, ne bent jus pvz jei reikia anglu, baigete anglu filologija arba studijavote ta kalba bent puse kreditu.
Atsakyti
sveikos,
man iskilo toks klausimas. pirma karta bandau dalyvauti konkurse i valstybes tarnyba. pateikiau prasyma ir gavau atsakyma kad reikalavimus atitinku ir leista dalyvauti konkurse. bei kad reikia uzpildyti turto deklaracija jei nesu pildzius. pildzius nesu reiks i vmi vaziuot nes pabandziau pildyti tai zalias miskas man smile.gif o kaip toliau viskas vyks? laukt kazkokio kvietimo i pokalbi? per ta sistema ar telefonu? o kaip tuos istatymus visus paciai ieskotis skaitytis ar koki sarasa pateikti turi? nes reikalavimuose pateikta apstrakciai, o kai pabandziau ju puslapyje paziureti tai ten tu visu teises aktu begale, be sansu visus atsiminti...
Atsakyti
Sveikos,
Vakar pirmą kartą bandžiau laikyti ir pavyko smile.gif pirmos dalies tikėjausi sunkesnės, nes nedraugauju su matematika, skaičiais, tačiau visai neblogai pasisekė. Antra dalis tikrai išgąsdino, tačiau įveikiau ir ją. Viskas įmanoma 4u.gif ruošiausi iš valstybestarnyba.com liko 4 dienos, galiu atiduot, jei kuriai pagelbės.

Sėkmės visoms bandančioms ir bandysiančioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar laiket kas anglu kalba valstybes tarnyboj? Ar labai sunku ten? Rastu tai daugmaz suprantu kas bus, o kas zodziu buna? Klausineja papasakoti kazka apie save ar kaip zodziu buna? Reikia kazka ruostis ar nieko is anksto nepasiruosi?
Atsakyti
Kas dirbate vaiko teisių srityje, gal teko susidurti su budinčio specialisto etatu? Kokios darbo sąlygos?
Atsakyti

kaip tik ruosiuosi testui, kuris tuoj ivyks, ar sunkus buvo? ar tokiu paciu klausimu buvo is portalo valstybestarnyba.com? ar verta is ten ruostis?

Atsakyti
Ruostis is portalo tikrai verta, logines uzduotys labai panasios, kuo daugiau sprendi, tuo lengviau. Kad butu lengvas, nepasakyciau, ruostis tikrai verta.
Atsakyti
Sveikos, gal teko kam dirbti notaro biure administratore? Kokios darbo sąlygos ir žinoma kokį įdomu atlyginimą siūlo? Nes darbas ištikrųjų specifinis, ne iš lengvųjų. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors galetu padeti ruostis BGT labai ieskau koripetitorius Vilniuje. Buciau dekinga uz bet kokia informacija. Aciu.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas žino kaip bus perskaičiuojami VT atlyginimai 2019 m? Pvz. A11, A12?
Atsakyti

gal kas galit pasakyti iš kokių teisės aktų reikia ruoštis antros dalies klausimams? 

Atsakyti