Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2016 02 29, 14:06)
4u.gif o gal uzmatete kur Lietuvoje plius minus 140 euru kad butu 305 skersmens batutas su tinklu

Nepirkau, bet batutas.lt šiandien mačiau akciją paskelbė fb. 129eur su tinklu ir apsaugom Jūsų norimam dydžiui smile.gif
Atsakyti
Renku ir as Vilniuje su -35 proc. MYTOYS, SEB, az, galiu siusti i kitus miestus. su nedideliais krepsiukais prijungsiu 2-3 merginas.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 29, 13:55)
zinokite cia tokia pasaka su manimi del tu vitamin smile.gif))) jei trumpai tai pradziai

bet man vistiek mistika, kam jūs tiek eye q imat? ir dar darysit keletą atskirų užsakymų tiesiai į lt? gi kiekvienas kainuos po 10sv (nemokamo nebėra)

ar nelegviau jums prie kažko prisijungti? g.gif

man būna lieka po 2 eye q, ir tai nervas ima nes pradavinėt turiu. O dabar visi po 16-17eur užsipirkę vargiai ar po 20 mokės g.gif

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 28, 23:44)
patalynė - turiu būtent šitą komplektą, tiksliau kokius 8 jau pirkau biggrin.gif labai patiko, ir spalvos, ir medžiaga... atveža nemokamai... nuolaidos kodas yra, ryt paskutinė diena... kodas: vasaris, duoda 15%...

aciu uz rekomendacija, uzsisakiau ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2016 02 29, 13:16)
ar verta kazin pataupyti ant hudoros, kur su amortizatoriais ir kur be... labai skirtumas jauciasi? Aciu 4u.gif

jei sau - verta pataupyt, jei vaikui, kuris nuo bordiuru gali pasokinet kartais tingedamas nulipt nuo paspircio - geriau be amortiko, nes neatlaikys amortizatorius suoliu ilgai

QUOTE(gretusiu @ 2016 02 29, 14:43)
Kas negerai su sitais?  g.gif Paspirtukai PIRMI gyvenime 6 metu mergicai ir 3 vaikinui.

http://www.mytoys.de...1.10.09/1866975
http://www.mytoys.de...1.10.09/1866974

du ratai gale - nestabilu mazam vaikui, griuvines (turejom toki kito gamintojo), o sesiametei netiks, nes per mazas bus jau gerokai
imkit trimeciui trirati su dviem ratais priekyje, o sesiametei normalu dvieju ratu jau
Atsakyti
Kur perkate pradinukams uniformas, reikia tamsiai melynų megztukų, polo marskinelių
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 02 29, 09:44)
tik paklodes netinka, nes ciuzinys 180*220... doh.gif
Tai ir mastau ar Nostros  paklode su guma 200*200 man arasitemptu ar ne ?  ax.gif

apsitemptu ir dar vietos liktu, nes as emiau 200*200, nes 200*220 nebeliko norimos spalvos, tai ciuziniui 200*200 puikiausiai tiko ir nereikejo vargti, kad kampus uztmepti.
na nebent iskalbus ji susitrauks, tada bus kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 29, 13:40)
tai vat ir as ir taip ziuriu , ir taip ziuriu sad.gif(( bet kazkas atsiunte keute , bet matomai ji buvo mazesne sad.gif( zodziu lieka windelne laukti nuolaidos smile.gif

paažiūrėit kitas spalvas; aš kai pirkau tai 2 iš 6 spalvų nesiuntė, teko keist norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 29, 14:22)
bet man vistiek mistika, kam jūs tiek eye q imat? ir dar darysit keletą atskirų užsakymų tiesiai į lt? gi kiekvienas kainuos po 10sv (nemokamo nebėra)

man būna lieka po 2 eye q, ir tai nervas ima nes pradavinėt turiu. O dabar visi po 16-17eur užsipirkę vargiai ar po 20 mokės g.gif

vat būtent ir aš nesuprantu, tokią pinigų sumą įsišaldyt cool.gif
QUOTE(sigitela @ 2016 02 29, 14:22)
aciu uz rekomendacija, uzsisakiau ir as  4u.gif

tikiuosi, nenuvils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 02 29, 12:50)
Aš taip pat šiandien pirksiu mytoys su 35% nuolaida. Galioja rūbams, batams, sporto prekėms. Vilnius, justiniškės. rkpirkiniai@gmail.com

Mamytės, neberašykit, kompaniją jau turiu 4u.gif 4u.gif
Jei kas "pabėgtų" - pranešiu.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 02 29, 11:23)
su mano 100 kg atlaikanciu paspirciu vazinejo vyrukas, sveriantis ~110 kg. paspirtukui nieko neatsitiko, tad jei sveria ~100, nieko nenutiks paspirtukui tikrai

stai tokie tikrai per 100 kg laiko
http://www.mytoys.de...1.10.03/3244752
http://www.mytoys.de...1.10.09/3804694

Aciu mamytes uz rekomendacijas ir patarimus 4u.gif

Dar vienas klausimas, iki kokio ugio timkami tie paspirtukai, ar uztektu rankenos sukscio su 190 doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 02 29, 14:13)
jei ka feroglobina man uzrasykit-maciau turit dvi laisvas pakuotes  4u.gif jei neatsauks jusu uzsakymo  4u.gif blogos auros nebijau  biggrin.gif Equazen gal ir paimsiu , bet feroglobina tai tikrai  4u.gif

ums tada feroglobinas smile.gif bet jus dar I az parasykite smile.gif kad as nepamesciau jusu smile.gif)))) uz ti as jau savo auros bijau smile.gif))) bet nu kakzkada tai stebuklas turi ivykti smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 29, 14:22)

kad zinokite taip ir prasidejo , kad pradziai surinkau 15 mamyciu , ir bandziau pirkti sad.gif(( manau tas didelis kiekis ir padare savo darba , kad mano kortos nenori bootsas priimineti , tada su visoms mamoms nuejome I healphy peach, va tie grybai kodel man nieko neatsiunte ir dar praradau 22 eurus tai iki dabar nesuprantu sad.gif((( ir kad baisiai nepatogu, mamos raso klausia kur vitaminai , o as ka galiu pasakyti sad.gif(( sita visa istorija menesi buvo sad.gif(( nebenoriu jau aip sad.gif(( ir tai gerai kad as pinigu neprasiau, o jei buciau paprasiusi, reiketu visiems atgal vest sad.gif(( zodziu nezinau , kol kas taip sad.gif( o kad tie pinigai pakabes kazkur 2 savaites tai nematau nieko blogo. O 3 uzsakymus darau , kad ir vyro kortos neidetu I blogieciu sarasa smile.gif zodziu jau taip nusprendziau smile.gif o ir uzsipirksiu metams I prieki smile.gif)))))))))))) gales bootsas nuo manes pailseti , ir as nuo jo smile.gif))))))
Atsakyti