Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 03 01, 16:18)
perkat iš http://www.fragrancedirect.co.uk?
kaip jums pakavimo kokybė? aš tik kartą pirkau ir likau nusivylus: dušo gelis pabėgęs, šešėliai aptrupėjusios dvi spalvos, o tai ištepė visas kita sprekes sad.gif
ar jie visad taip neatsakingai pakuoja?

Kosmetikos neteko iš jų užsakinėti tik kvepalus. Kvepalai nesudužę, pakuotė tvarkinga + įdėjo kelis mini mėginukus thumbup.gif Pristatė greitai, likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
man vienas sausas tusas atejo, visa kita ok paskutiniu metu ax.gif
Atsakyti
Renku SD,Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
Šaukiu garsiai ir aš - RENKU COCOONCENTER.CO.UK Vilniuje 4u.gif

Atsiėmimas netoli stoties arba prie Katedros , dar galiu perduoti į Grigiškes, Šeškinę ar Visorius wink.gif
Atsakyti
merginos kur nusipirkti pizamą,kad pristatytų i namus per 2-3d.d.? g.gif biggrin.gif
reikia naktinukų,kad maitinti galėčiau ir chalatuko užsimesti, neturiu nieko pasirodo i gimdymo namus doh.gif o su vaikų ligom ir darželių streikais nėr nei kaip nuvaziuoti ir nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 01, 19:04)
merginos kur nusipirkti pizamą,kad pristatytų i namus per 2-3d.d.?  g.gif  biggrin.gif 
reikia naktinukų,kad maitinti galėčiau ir  chalatuko užsimesti, neturiu nieko pasirodo i gimdymo namus  doh.gif  o su vaikų ligom ir darželių streikais nėr nei kaip nuvaziuoti ir nusipirkti  doh.gif

Pasiųsk mamą į maximą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 01, 17:36)
gaila, bet net ir reguliariam asortimente, tarkim XLong dzinsu pasirinkimas tik is 2 vnt sad.gif o maniau paprasciau bus nei is USA. Nelikimas vadinas biggrin.gif

nereikia tokių ilgų kojų turėti biggrin.gif aš vakar short dydžio džinsus, kokius buvau usa nusižiūrėjusi su siuntimu į LT, tarpininke pasiėmiau už 29 €, kai USA tokie patys 45 usd plika kaina.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 01, 19:39)
nereikia tokių ilgų kojų turėti biggrin.gif aš vakar short dydžio džinsus, kokius buvau usa nusižiūrėjusi su siuntimu į LT, tarpininke pasiėmiau už 29 €, kai USA tokie patys 45 usd plika kaina.

Tik nereikia čia dabar maivytis biggrin.gif einu į oliverį atsigriebt biggrin.gif gal rasiu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 01, 19:38)
Pasiųsk mamą į maximą biggrin.gif

išrinks kokią tigrinę doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 01, 19:46)
išrinks kokią tigrinę  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Maximoje kaip tik praejusia savaite visiems naktiniams 40proc. Nuolaida dave, visos nestukes labai pirkosi, sake buvo geru variantu po 7eur.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 01, 19:51)
Maximoje kaip tik praejusia savaite visiems naktiniams 40proc. Nuolaida dave, visos nestukes labai pirkosi, sake buvo geru variantu po 7eur.

Suds sad.gif idomu ar dabar imanoma kur ka rast su akcijom...
Atsakyti
Ar kas bandet siuos Weledos deo? Man labai patinka Weledos produkcija, tai galvoju isbandyti ir juos - be to ir atsiliepimai puikiausi

http://www.cocooncen...00ml/15003.html

QUOTE(ladybird4 @ 2016 03 01, 18:02)
Šaukiu garsiai ir aš - RENKU COCOONCENTER.CO.UK Vilniuje  4u.gif

Atsiėmimas netoli stoties arba prie Katedros , dar galiu perduoti į Grigiškes, Šeškinę ar Visorius wink.gif

Atsakyti