Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, ar galima kur nors Europoj nusipirkti šitų Clarins radiance plus golden glow booster savaiminio įdegio lašiukų? Ar tik siųstis iš JAV g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 02, 09:57)
Mergaitės, ar galima kur nors Europoj nusipirkti šitų Clarins radiance plus golden glow booster savaiminio įdegio lašiukų? Ar tik siųstis iš JAV g.gif
user posted image

As tikrai is europos siunciaus. Bet jungiausi prie kazko ..tai nebeatseksiu..
Atsakyti
user posted image

as tikrai europoje pirkau, escentual arba feelunique, nepamenu, tai buvo pries kokiu 1,5 m
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2016 03 02, 07:46)
Labas rytas. Ar teisingai supratau, nes vokiškai nelabai gaudausi, kad man atsiuntė ne tą prekę ir liepia man ją grąžinti, o vietoj jos bus atsiųsta kita prekė?
Liebe Frau P....,
vielen Dank für Ihre Nachricht.
Es tut uns leid, dass Sie einen falschen Artikel erhalten haben. Bitte senden Sie diesen an uns zurück und bitten Sie um Umtausch  in den Korrekten.
Wir wünschen Ihnen einen schönen Nachmittag.
Herzliche Grüße
Patricia Otto

Gal kuri susidūrėte su prekės grąžinimu į mytoys.de? Būčiau labai dėkinga jei pakonsultuotumėte ką ir kaip daryti arba čia arba a.z. Nuoširdus ačiū  4u.gif

pažiūrėkite, ar apsimoka keisti? Kokia tai prekė? Gal paprasčiau čia būtų parduoti?

Grąžinti galima , užpildote grąžinimo lapą (prie sąskaitos turi būti pridėtas), išsiunčiate paštu, nufotografuotą čekiuką ir savo banko rekvizitus (būtent sąskaitos, o ne kortelės) nusiunčiate el.paštu.
Kai gaus prekes, išsiųs jums naują, o pinigų už siuntimą turėsite palaukti, gal net paraginti kelis kartus, kol perves į sąskaitą.
Atsakyti
user posted image

Lyg neapsimoka siust, pas mus gera kaina (35 Duglase?), kazka skaciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 kovo 2016 - 09:09
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 02, 10:09)
Lyg neapsimoka siust, pas mus gera kaina (35 Duglase?), kazka skaciau.

Viena mergaitė Vindete pardavusi už 25, tai matyt kažkur pigiau yra.

Kas naudojat, ar tikrai jau toks stebuklas? Na labai visų geri atsiliepimai
Atsakyti

Pirkom iš www.escentual.com
Pas vokiečius randu 15 ml kaina 21,95 eur, 30 ml 31,95 eur
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 02, 10:16)

Man netiko, alergizavo, pardaviau
Atsakyti
Va irgi radau, panašiai gaunasi kaip pas vokiečius
http://www.escentual...adianceplus001/

Gal kas pirktų? Prisijungčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 03 01, 20:17)
Kur ir kokias pirkti treningines vyriokui 7m i darzeli, kad keliai neisdiltu ?  ax.gif
Ziuriu ateiciai turiu, o dabar nebelabai... su broliu mazium kai varo abu kelenais  doh.gif

spencerio, bet is mokykliniu rubu skyriaus, tas kur po 1 parduoda, ne pakais. jos nepigios, bet laiko ilgai (mano bernui 2 metus atitarnavo, kol tapo trumpos)
sitos:
http://www.marksands...09?prevPage=plp

QUOTE(egliene @ 2016 03 01, 21:53)
HELP 4u.gif mergikes padekit...suplyso 3-kui kuprine. gal kur uzmatet nebrange ir praktiska? 4u.gif

pries menesi pirkau 3-okui norfoj (ne todel, kad reikejo, o todel kad jam prispyre lengvesne turet) smile.gif
nepatikesit, bet uz 8 eurus biggrin.gif (jos pradien kaina buvo ~25 eur)
nugarele "teisinga", ties krutine dar susisega, 3 skyriu, neperslampama, kaip ir neturiu jai priekaistu kol kas. tai dabar sita tampo, o savo prabangu BeBag'a i kampa padejo

pries savaite musu norfoj dar dvi tikrai maciau, tad siulau pasizvalgyt norfose (pas mus jos buvo su ispardavimo prekem kruvoj sukrautos)
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 02, 10:16)
Viena mergaitė Vindete pardavusi už 25, tai matyt kažkur pigiau yra.

27,49 http://www.kristiana...mas/5303?p=1580
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 01, 21:06)
Nedaug blush2.gif  bet kazkaip ta pabaiga taaaaip ilgai eina smile.gif smile.gif

Jūs iš kurio miesto? Turiu berods dar likusias dvejas poras naktinių (reik pažiūrėt namie), galėčiau padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 02, 08:59)
pažiūrėkite, ar apsimoka keisti? Kokia tai prekė? Gal paprasčiau čia būtų parduoti?

Grąžinti galima , užpildote grąžinimo lapą (prie sąskaitos turi būti pridėtas),  išsiunčiate paštu, nufotografuotą čekiuką ir savo banko rekvizitus (būtent sąskaitos, o ne kortelės) nusiunčiate el.paštu.
Kai gaus prekes, išsiųs jums naują, o pinigų už siuntimą turėsite palaukti, gal net paraginti kelis kartus, kol perves į sąskaitą.

Pirkau Baby bjorn gultuką už 93 € http://www.mytoys.de...ca02.25/4012823 , bet už tą kainą turėjo būti dar įdėtas spec. gultukui tinkantis žaisliukas, o jo nebuvo g.gif (vertė apie 30 €) ir spalva neatitinka, bet čia baikis . Vien siuntimas kainuos apie 25 € , na bet jei jie grąžins, tuomet gal ir apsimoka man siųsti atgal ir sulaukti pilnos komplektacijos prekės g.gif , aš tap manau smile.gif . Ačiū už atsakymą į mano klausimą smile.gif

O kažin negalima susitarti, kad man atsiųstų žaisliuką atskirai, nes juk jiems pigiau tai kainuotų nei,kad padengti man pašo išlaidas g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amellija: 02 kovo 2016 - 09:54