Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 27, 20:41)
Siuntinys iš Mary kay kosmetikos. Juridiniai asmenys gali dėti po kelias dėzes į vienas dureles, taip skelbia omniva. Kadangi trūksta dideles dalies prekių, tai pasitarus su direktore nusprendėm, kad buvo pakuota į dvi dėžes.
Sekimo nr buvau gavus tik vieną iš omnivos iš pačios MK nieko negavau. Ir kaip bebūtų liūdna nei MK ne omniva iki pirmadienio nedirba sad.gif

Niekas jusu siuntos nepaims. Pasiskambinsit ir pasitarsit pirmadieni
O kodas 2 kartus atsiemimo tikrai neturetu galiot
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 27, 19:43)
Niekas jusu siuntos nepaims. Pasiskambinsit ir pasitarsit pirmadieni
O kodas 2 kartus atsiemimo tikrai neturetu galiot

labai tikiuos kad nepaims. Bijau, kad kasnors eis siusti siuntos ir atidarys tas dureles kaip tuscias sad.gif
butu dzin jei siunta butu mano, o cia dukterecia paprase paimti ir va kaip gavos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 27, 20:48)
labai tikiuos kad nepaims. Bijau, kad kasnors eis siusti siuntos ir atidarys tas dureles kaip tuscias sad.gif
butu dzin jei siunta butu mano, o cia dukterecia paprase paimti ir va kaip gavos sad.gif

Jei atsiimant nematet kad kazas yra-siunciant tikrai nekis galvos gilyn. Nepamirskit kad yra kameros. Antra-siuntejo duomenys matysis kuris tarkim sius savo ir sugalvotu jusu paimt.
Bukit rami. Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 27, 19:50)
Jei atsiimant nematet kad kazas yra-siunciant tikrai nekis galvos gilyn. Nepamirskit kad yra kameros. Antra-siuntejo duomenys matysis kuris tarkim sius savo ir sugalvotu jusu paimt.

aš ir jau apie tai pamąsčiau..įkalsiu 50g brendžio ir manau ramiai lauksiu pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2016 02 27, 20:03)
Merginos, gal padesit kuri... gavau is amazon brokuota preke.. kur galeciau jiems parasyti laiska ir prideti broko nuotraukas? kazkaip nerandu...nezinau, ar prie uzsakymo kazkur ieskoti, ar el. pastu kazkokiu reiktu siusti? gal kuri susiduret? help.gif  4u.gif

Prie uzsakymo ieskokit. tikrai yra. ...teko susidurt kad rodo preke pristatyta bet jos nera...ten skiltele yra kur nurodyta priezastys tame tarpe ir brokuota preke.toliau yra skiltele kur rasote koks butent brokas yra ir nuotraukas ikeliat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 vasario 2016 - 20:00
QUOTE(Edita_27 @ 2016 02 27, 20:33)
Kada planuojate uzsakineti? 4u.gif

kai susirinks uz 200euru,tikiuosi koki pirmadieni-antradieni,jau but surinkus.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 27, 19:41)
Siuntinys iš Mary kay kosmetikos. Juridiniai asmenys gali dėti po kelias dėzes į vienas dureles, taip skelbia omniva. Kadangi trūksta dideles dalies prekių, tai pasitarus su direktore nusprendėm, kad buvo pakuota į dvi dėžes.
Sekimo nr buvau gavus tik vieną iš omnivos iš pačios MK nieko negavau. Ir kaip bebūtų liūdna nei MK ne omniva iki pirmadienio nedirba sad.gif
Ar galiu į vieną spintelę įdėti kelias siuntas?
Privatus klientas gali į vieną spintelę įdėti tik vieną siuntą. Sutartį sudaręs verslo klientas gali į vieną spintelę įdėti kelias siuntas. Todėl, jei ketinate mūsų paslaugomis naudotis dažniau nei retkarčiais, kviečiame tapti mūsų verslo klientu. Verslo klientams taikomi specialūs pasiūlymai bei nuolaidos, kurių dėka siuntų siuntimas taps dar paprastesniu ir greitesniu. Omniva paslaugos – patogus ir ekonomiškas Jūsų verslo sprendimas, leisiantis sutaupyti ir suteikiantis siuntų pristatymo pasirinkimo laisvę.
Aišku, dar gali būti, kad tik dalį išsiuntė, bet Mk direktorė sako, kad taip nėra pasitaikę

Tai jie gal ir gali idet i viena spinta kelias dezes - bet atsiimt manau ne... Nes verslo klientai siuncia daug, skirtingais adresais wink.gif O jau jie isskirstomi i kelias spintas...
Atsakyti
aš esu kartą iš pigu lt gavus 3 pakuotes, pasiėmiau iš 2 dėžučių (omniva)
O kai kartą man siunčiant siuntą atsidarė durelės su siuntiniu viduje, aš skambinau į centriuką ir siūliausi palaukti kurjerio, kad nedingtų siunta, tai man liepė nesirūpinti biggrin.gif aš po to dar maximoj pasivaikščiojau, tai po ~val dar nebuvo sutvarkyta smile.gif nors pas mus dažnai siuntas išima (būna ir kas pusvalandį) (lpexpress)
Atsakyti
merginos, gal kaS TESCO perka?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 27, 19:50)

Bet jei kazkas sius su didele deze, tai laisvai gali atsidaryti

Man taip buvo, kad as siunciau ir atsidare dureles, o ten dezute guli:)
Kurjeris surinkinejant neiseme, o man atsidare kaip tuscia
As idejau savo siuntini, o ta dezute isemiau:)
Pabuvau kurjeriu
Paskambinau i ju info ir pasakiau
Tai ju kurjeris atvaziavo is manes ja pasieme mirksiukas.gif

Nes pagal ta koda ant tos dezes tai ji jau buvo isimta is terminalo
O mano siunta normaliai nukeliavo
Atsakyti
Ar yra AMAZON veikianciu nuolaidos kodu dabar?
Atsakyti
QUOTE(saulinge @ 2016 02 27, 22:12)
Ar yra AMAZON veikianciu nuolaidos kodu dabar?

Tai, kad ju buna taip daznai, kaip ir Kaledos unsure.gif
Atsakyti