Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Udrius @ 2016 03 08, 06:46)
Deja Jus neturite pasirinkimo:) nebent skristi su turku avialinijomis smile.gif kidy travel su kitom skris. O realiai small planet tai kibirai... Stiuardeses naglos, daznai veluoja...

Tikrai taip - perkant didžiųjų operatorių keliones neturime pasirinkimo - turime skirsit su SP, tačiau nieko nėra ten tragiško - ekonominis prigrūstas lėktuviukas su gerai savo darbą atliekančiu personalu - bent man neteko susidurti su naglumu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 08 kovo 2016 - 10:16
QUOTE(Udrius @ 2016 03 08, 10:01)
Na kaip cia pasakius kai i izraeli suskraidziau uz 56 eur tai uz tai ka moku smalams tikrai noriu ir nauho lektuvo ir gero maisto ir patogaus sedejimo. wink.gif

Juk žmogus visada turi pasirinkimo teisę. Norit perrkat,norit ne. Galit skristi ir tiesiai per aplinkui,užtai patogiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 08, 09:32)
Vat su velavimaus sutinku, kiek su jais teko skristi, dazniausiai buvo veluojama ir tik viename Egipte pasiseke, nespejo paimt is viesbucio, tai laika leidom jame, o ne orouoste  doh.gif

Mums turbūt sekasi , nes kiek teko skristi (kasmet skrendam jau gal 7 metai),tai nė karto nebuvo vėluojama , o ir stiuardesės labai malonios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2016 03 07, 16:41)
ar keliaujat kas su ecotravel, neturit jiems nusiskundimų g.gif

Kas tiesiogiai liečia ecotravel, jokių nusiskundimų. na buvo, kad dėl audos nesileido lektuvas gazipasoje, o leidosi antalijoje, o uz geros val nuskraidino i gazipasa.
kelione lengvai pakeite, kai buvo poreikis, kainas siulo tikrai neblogas, nes ir su visais papildomais mokesciais. Lengva įsigyti kelionę. Man esminis privalumas naktiniai skydžiai.

QUOTE(Darfe @ 2016 03 08, 02:32)
Kaip jums small planet avialinijos? Girdejusi esu, kad apgadina daiktus ir nusimuilina nuo zalos atlyginimo  g.gif kaip su maitinimu? Nesu su jais skridus, viskas idomu  4u.gif

Neteko dar patirti nuostolių, ir vežimus vežamės ir lagaminai tie patys jau į 10 kelionę keliaus.
Maitinimas, kaip ir šildyto maisto, mokama papildomai, kiekvienas užsisako ko nori (galima išanksto užsisakyti iš platesnio meniu).
tv nėra, vaikams pieštukų duoda ir spalvinimo lapelių.

QUOTE(Udrius @ 2016 03 08, 07:46)
Deja Jus neturite pasirinkimo:) nebent skristi su turku avialinijomis smile.gif kidy travel su kitom skris. O realiai small planet tai kibirai... Stiuardeses naglos, daznai veluoja...

pasirinkimų visada yra, galima ir su mašina važiuoti mirksiukas.gif
nieko baisaus ten nemačiau, ir stiuardesės šypsosi ir vaikus pakalbina ir ko papašau, visada gaunu. svarbiausia nusiteikti nesigadinti atostogų ir neieškoti priekabų, o ATOSTOGAUTI.
pabambėti galima ir darbe lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki,
gal yra buvusiu ir turinciu atsiliepimu apie Papillon Zeugma Relaxury?
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2016 03 08, 01:32)
Kaip jums small planet avialinijos? Girdejusi esu, kad apgadina daiktus ir nusimuilina nuo zalos atlyginimo  g.gif kaip su maitinimu? Nesu su jais skridus, viskas idomu  4u.gif

tam,kad nesugadintu daiktu,yra bagazo draudimas. Syki mums ispurvino labai lagaminus, matyt mete juos i bala, nuo to laiko imu bagazo draudima g.gif Maitinimas labai prastas, kuo toliau, tuo neskaniau lotuliukas.gif mes i prieki bent visada su savim pasiimam skanestu,o atgal daznai imdavom is isankstinio meniu uzsisake.
Veluoti mums neteko, stiuardeses malonios pasitaiko kazkaip. Del pilotu tai labiausiai patinka skristi su Vytautu, kazkaip saugiau jauciuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2016 03 08, 11:29)
Mums turbūt sekasi , nes kiek teko skristi (kasmet skrendam jau gal 7 metai),tai nė karto nebuvo vėluojama , o ir stiuardesės labai malonios  ax.gif

Dėl stiuardesių ir aš nusiskundimų neturiu biggrin.gif
Matyt mums taip nesiseka, nes praktiškai kiekvienas skrydis atgal į LT vėluodavo. Labai tikiuosi, kad šiais metais to nebus biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas buvę LYKIA WORLD ANTALYA LINKS&GOLF 5 *? Labai jau kaina vilioja. ar ten viskas gerai g.gif
Atsakyti
Susinervinau doh.gif , kelionė atpigo, pasiskambinau vadybininkei, o keisti jau nebegalima, ot tai tau pigiau, kad tik pigiau blush2.gif , daugiau nebetikrinsiu pasiūlymų schmoll.gif ir ramiai lauksiu savo atostogų, žinok žmogus kada geriau pirkti ar iš kuo anksčiau, ar kaip tik laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 03 09, 17:40)
Susinervinau doh.gif , kelionė atpigo, pasiskambinau vadybininkei, o keisti jau nebegalima, ot tai tau pigiau, kad tik pigiau blush2.gif , daugiau nebetikrinsiu pasiūlymų schmoll.gif  ir ramiai lauksiu savo atostogų, žinok žmogus kada geriau pirkti ar iš kuo anksčiau, ar kaip tik laukti g.gif

Koks operatorius?
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 03 09, 18:47)
Koks operatorius?

ECOtravel
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 03 09, 17:49)

Man atrodo,kad eco travel netaiko mažiausios kainos garantija.Mano viešbutis Novature tik brangsta😕jau 400 € brangiau kainuoja.
Atsakyti