Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(wowavyva @ 2016 03 13, 15:28)
gal turite patarimu, pastabu del Gural premier Belek? Jei butu galimybe rinktis, kokiam korpuse patogiau su vaikais? Kokie apskritai atsiliepimai apie viesbuti? Aciu!

Atsiliepimai sio viesbucio geri
siulyciau imti si kambario tipa Deluxe family room tipo numeriai (2 miegamieji su durimis, maks. 4+1 asm., 55-63 kv.m) g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2016 03 13, 12:22)
Kiek reikia ideti i pasa eu, kad gauti geresni gyvenama plota?

Uzsakant kelione rinktis is karto geresni kambari.
O jei ne sezono metu, tai ir be kysiu duos.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 13, 16:52)
Uzsakant kelione rinktis is karto geresni kambari.
O jei ne sezono metu, tai ir be kysiu duos.

Geri viesbuciai pakisos nepriima, ir paeme registravimui pasa su pinigais, pinigus atiduoda smile.gif Tad norint geresnio kambario jau reiketu is cia rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2016 03 13, 12:34)
Norejau paklausti kas buvo Sapadere kanjone? Ar verta vaziuoti i ta ekskursija?
Pernai buvome Zalajame kanjone, patiko. Cia keletas akimirku is ten Zaliasis kanjonas smile.gif
Siaip gyvensime paciame Alanijos centre, tai bus ka veikti, bet noretusi i kokia viena ekskursija kurnors toliau nuvaziuoti, o gal ka kita galite parekomenduoti?

Verta, gražu, nors ir neilgas tas kanjonas, o tiems kam laiko maža galima pietų sąskaita laiką prasitęsti, jei toje lauko kavinėje netoli kanjono pietausit. Su gidu susitarkit kad pietauti nenorit ir pirmyn. Kanjone yra kavinukė, kur galima gražioje aplinkoje atsigaivinti.
Atsakyti
Aš tik bijau, kad neatšauktų kelionių..........nes labai jau dažnai neramumai, kad ir kitoje Turkijos pusėje.........
http://www.15min.lt/...gimas-57-595279
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 03 13, 19:33)
Aš tik bijau, kad neatšauktų kelionių..........nes labai jau dažnai neramumai, kad ir kitoje Turkijos pusėje.........

Nesmagu del neramumu. Bus taip,kaip bus sad.gif nors pagalvojus,tai artejant sezonui gali tik daugeti ispuoliu. Tikiuosi geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 03 13, 20:33)

O kuriais metais Ankaroj arba Stambule nebuvo neramumu? smile.gif Nesu beprote, tiesiog - jei bus kurortuose tikrai nesaugu - URM uzdraus skrydzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelt @ 2016 03 03, 16:54)
Sveikos, as irgi jungiuosi prie jusu  4u.gif  Keliausim geguzes 5 d. i Kimeros park. Gal yra buvusiu siame viesbutyje ?

Kaip ir nebuvo atsiliepimo ax.gif niekas nebuve?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 03 13, 14:07)
Man buvo per mazai laiko paciam Sepadere. Mano manymu per daug laiko turkiskam kaimui ir mecetei... Siemet labai noriu i Zaliaji kanjona 4u.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 13, 14:34)
Man taip pat.  smile.gif norejosi ilgiau pabut gamtos grozyje  rolleyes.gif

Kaip supratau ten tikrai labai grazu ir verta nuvaziuoti smile.gif tik gaila, kad kaip sakot mazai laiko, bet vistiek manau vaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 13, 19:44)
O kuriais metais Ankaroj arba Stambule nebuvo neramumu?  smile.gif Nesu beprote, tiesiog - jei bus kurortuose tikrai nesaugu - URM uzdraus skrydzius  mirksiukas.gif

Na gal ir budavo .bet dabar tai kas pora savaiciu .bet taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 03 13, 20:57)
Na gal ir budavo  .bet dabar tai kas pora savaiciu .bet taip atrodo blush2.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Vakar kaip tik kalbėjau skypu su giminėm iš RU. Ką jūs galvojat,klausia-kas ten pas jus darosi,kas vyksta? Per jų tv labai negražiai ir gąsdinančiai rodo apie LT blink.gif
Atsakyti
Susimąsčiau apie maistą viešbutyje g.gif keliausim su 10 mėn kūdikiu. Kuo atostogų metu maitinate mažuosius? rolleyes.gif
Atsakyti