Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Labukas
O tai cia perTez tura ar per Novatura tie skrydziai popietiniai. Nes tiek metu skraidom su Tezais , o mano agente net neuzsimine apie tai
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2016 03 18, 09:50)
O jusu tezturas ar novaturas?

Teztour
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2016 03 18, 10:30)
Mes iš Kretos su vakariniu skridome. Man labai nepatiko. Iki 12 turi išsikraustyti, o iš viešbučio paėmė apie 16 val. tik. Tai visą diena tampėmės kaip be vietos. Vaikas ant gultų miegojo.

mes del vaiku susimokam uz late check out ir kambariu gali naudotis iki isvykimo 4u.gif
Atsakyti
Neleido keisti skrydžio laiko TezTour'as. Ką padarysi ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal prisimenate, kokias ekskursijas siūlo turistams iš Alanijos regiono? nes mes visada atostogaudavom Kemero pusėje, tai tas žinau mintinai, o va kas įdomaus Alanijoje? plius ar yra pvz. ir ten raftingas?...mano vyresnėlė labai nori blush2.gif

Ačiū
Atsakyti
Gal kuri iš patirties pasakytu ka geriau rinktis balandzio pabaigai... Alanija ar Kemera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2016 03 18, 09:30)
Mes iš Kretos su vakariniu skridome. Man labai nepatiko. Iki 12 turi išsikraustyti, o iš viešbučio paėmė apie 16 val. tik. Tai visą diena tampėmės kaip be vietos. Vaikas ant gultų miegojo.

Aha mums irgi tas buvo Kretoj. Viskas taip uzimta, kad galimybes prasitesti buvima kambary nebuvo.Ilgai pietavom, kad guma temti biggrin.gif O pernai Rode, tai super. Susimokejom kazkiek ir buvom patogiai iki pat, kol atvaziavo paimt i oro uosta. Uztat man ir patinka rytiniai skrydziai is Turkijos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 03 18, 14:59)
Mergaitės, gal prisimenate, kokias ekskursijas siūlo turistams iš Alanijos regiono? nes mes visada atostogaudavom Kemero pusėje, tai tas žinau mintinai, o va kas įdomaus Alanijoje? plius ar yra pvz. ir ten raftingas?...mano vyresnėlė labai nori  blush2.gif

Ačiū

Raftingas tikrai yra, dar dzipu safaris naktinis / arba diena, delfinariumas, Sapanderes kanjonas, Zaliasis kanjonas...
Atsakyti
Niu ir ką,laukiam vėl žiemos lotuliukas.gif taip dar labiau atostogų lauksim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 03 18, 14:59)
Mergaitės, gal prisimenate, kokias ekskursijas siūlo turistams iš Alanijos regiono? nes mes visada atostogaudavom Kemero pusėje, tai tas žinau mintinai, o va kas įdomaus Alanijoje? plius ar yra pvz. ir ten raftingas?...mano vyresnėlė labai nori  blush2.gif

Ačiū

Raftingas tikrai yra ir net arciau nei is Kemero.
Yra didioji dalis tu paciu pramoginiu (raftingas, dzipai, turkiskos naktys, keturraciai) ir tolimujosios (pamukale, kapadokija, net myra-kekova organizuoti pradejo)

Ko nesiulo is Kemero, tai Zaliasis kanijonas ir Sepadere.
Dar Alanijoje labai populiarus jachtu turai dieniniai naktiniai. Mano vaikam labai patiko naktiniai, isplaukia 22 val grizta 23 val, isplaukia i jura paleidzia muzika, putas, apsuka ratuka ir grizta ir vaizdai geri ir neperilgai su vaikais, o ir kaina po 5 trl uz suaugusi, vaikai free thumbup.gif

QUOTE(ppavasariss @ 2016 03 18, 18:22)
Gal kuri iš patirties pasakytu ka geriau rinktis balandzio pabaigai... Alanija ar Kemera  ax.gif

Orai toks dalykas, nors teoriskai:

Kemere itin arti kalnai, kabinasi uz ju debesys, todel popiet jau buna apsiniauke ir lyja.
Alanija pieciau, joje teoriskai pora laipsniu silciau, o ir kalnai toliau.

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 18, 19:46)
Niu ir ką,laukiam vėl žiemos lotuliukas.gif  taip dar labiau atostogų lauksim wub.gif

2013m balandzio 16 toookias pusnis LT palikom, kad atrode, jog per kaledas skrendam. Imesčiau foto, bet fotki apmokestino, o kitu nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 03 18, 20:23)

2013m balandzio 16 toookias pusnis LT palikom, kad atrode, jog per kaledas skrendam. Imesčiau foto, bet fotki apmokestino, o kitu nzn  doh.gif

http://radikal.ru
http://failai.lt

Ir taip tikim biggrin.gif , as gimdziau tais metais balandzio pradzioj, puikiai prisimenu ta "pavasariska" ora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 18, 21:06)
http://radikal.ru
http://failai.lt

Ir taip tikim  biggrin.gif , as gimdziau tais metais balandzio pradzioj, puikiai prisimenu ta "pavasariska" ora  biggrin.gif

Mes pernai gegužės 29 nusileidom LT,stiuardesė sako-lauke 8 laipsniai doh.gif lietus pylė kaip iš kibiro...tai ir juokėmės,kad pasiekėm kojom LT žemę,iškarto visi pikti,be nuotaikos...gerai,kad megztukus vaikams turėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 18 kovo 2016 - 21:15