QUOTE(ointriga @ 2016 03 26, 22:01)
tai kitais metais zinosit, jei pasirodys, kad per vesu buvo

liepa labai sunku, nes vaikai nori i zaidimu aiksteles, as noriu i turgu vaisiu uzsipirkti, vidurdieni, tai jau sunku buna padaryti, vakare anksti temsta, tai nekazin kiek to laiko ir yra, nors aiksteles apsviestos, iki viesbucio grizti apie 1-2km nuo aiksteliu per 'vietiniu kvartalus' nelabai jauku. Mes naudojames miesto aikstelemis, malames po visa Alanija net su autobusais.
Geguze pr vanduo vesus, na max 15 min ir vaiku lupos melynuoja, baseinai irgi neisile, nors mano 1.3metu vaikas ir balandzio vid maudesi ir juroj ir baseine, bet jam leisk dabar eit maudytis jis ir eis, jam salta nebuna

o temperatura labai priklauso nuo saules, jei saule svies, debesu nebus, bus puiki vasaros diena, jei bus debesu, tada bus vesu.
QUOTE(Gabriell'e @ 2016 03 27, 16:32)
Nemanau kad taip bus:) ir dar ziurint kur busit, mes visada atostogaujame Alanijoj, o ten labai didele dregme, ir tas karstis man jauciamas labiau nei istikro rodo. Pvz Egipte sausas oras ir karsti lengviau pernesti, o Alanijoj tas dregnas oras duoda savo, nzn gal cia tik man taip... 

Koki menesi atostogavot? siaip nesu buvusi rudeni, tai nieko pasakyti negaliu pasakyti apie ji, bet pavasari tos dregmes nesijaucia, na nebent nuo lietaus, ji atsiranda nuo 2/3 liepos savaites, pernai atostogavom nuo liepos 5, tai pirma sav nebuvo tos 'sutos'/pirties jausmo, o nuo antros sav, kokios liepos 12/13 pradejo jaustis ta dregme

O kusadasyje, nors atostogavau liepos vid isvis nieko panasaus nebuvo, nuolat jautesi vejas, jura buvo labai silta, bet oras, kad karsta tikrai nebuvo, nors laikesi apie 32, paryciais net megstuko prireikdavo

QUOTE(Indula @ 2016 03 27, 19:24)
Bet ta drėgmė atsiranda kažkur tik nuo liepos mėnesio. Pavasarį ir dar birželio mėnesį oras sausesnis( čia man taip sakė, aš pati neesu buvusi pirmoj sezono pusėje, tai gal ir netiesa čia).
SU ŠV.VELYKOM!!!
SU ŠV.VELYKOM!!!

va va as irgi panasiau 'pajauciau' tiek Kemere tiek Alanijoje

Su kiausu diena Turkijos myletojos