Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(ointriga @ 2016 03 26, 22:01)
blink.gif man lietuvoje pas tas apie 28.tai ten as susalsiu  blink.gif jai bus 25 tai man atrodys 20  doh.gif

tai kitais metais zinosit, jei pasirodys, kad per vesu buvo mirksiukas.gif Man turkijoje neperkarsta ir liepa, nors visai patinka ir geguze, tik poilsis visai kitoks.
liepa labai sunku, nes vaikai nori i zaidimu aiksteles, as noriu i turgu vaisiu uzsipirkti, vidurdieni, tai jau sunku buna padaryti, vakare anksti temsta, tai nekazin kiek to laiko ir yra, nors aiksteles apsviestos, iki viesbucio grizti apie 1-2km nuo aiksteliu per 'vietiniu kvartalus' nelabai jauku. Mes naudojames miesto aikstelemis, malames po visa Alanija net su autobusais.
Geguze pr vanduo vesus, na max 15 min ir vaiku lupos melynuoja, baseinai irgi neisile, nors mano 1.3metu vaikas ir balandzio vid maudesi ir juroj ir baseine, bet jam leisk dabar eit maudytis jis ir eis, jam salta nebuna doh.gif o liepa 'uzmerki' 9 ryto ir 'issigriebi' 13 val ant pietu blush2.gif
o temperatura labai priklauso nuo saules, jei saule svies, debesu nebus, bus puiki vasaros diena, jei bus debesu, tada bus vesu.

QUOTE(Gabriell'e @ 2016 03 27, 16:32)
Nemanau kad taip bus:) ir dar ziurint kur busit, mes visada atostogaujame Alanijoj, o ten labai didele dregme, ir tas karstis man jauciamas labiau nei istikro rodo. Pvz Egipte sausas oras ir karsti lengviau pernesti, o Alanijoj tas dregnas oras duoda savo, nzn gal cia tik man taip... smile.gif

Koki menesi atostogavot? siaip nesu buvusi rudeni, tai nieko pasakyti negaliu pasakyti apie ji, bet pavasari tos dregmes nesijaucia, na nebent nuo lietaus, ji atsiranda nuo 2/3 liepos savaites, pernai atostogavom nuo liepos 5, tai pirma sav nebuvo tos 'sutos'/pirties jausmo, o nuo antros sav, kokios liepos 12/13 pradejo jaustis ta dregme g.gif
O kusadasyje, nors atostogavau liepos vid isvis nieko panasaus nebuvo, nuolat jautesi vejas, jura buvo labai silta, bet oras, kad karsta tikrai nebuvo, nors laikesi apie 32, paryciais net megstuko prireikdavo g.gif

QUOTE(Indula @ 2016 03 27, 19:24)
Bet ta drėgmė atsiranda kažkur tik nuo liepos mėnesio. Pavasarį ir dar birželio mėnesį oras sausesnis( čia man taip sakė, aš pati neesu buvusi pirmoj sezono pusėje, tai gal ir netiesa čia).
SU ŠV.VELYKOM!!! mirksiukas.gif

va va as irgi panasiau 'pajauciau' tiek Kemere tiek Alanijoje drinks_cheers.gif

Su kiausu diena Turkijos myletojos flirt.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif kaip pilvai? lotuliukas.gif turiu klausimėlį,kas keliaujat su vaikiukais,gal kuri turit Trixe lagaminukus? Kaip dėl rankinio bagažo? Pagal matmenis tinka,bet tie ragiukai atsikišę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 28, 18:13)
Sveikutės 4u.gif  kaip pilvai? lotuliukas.gif  turiu klausimėlį,kas keliaujat su vaikiukais,gal kuri turit Trixe lagaminukus? Kaip dėl rankinio bagažo? Pagal matmenis tinka,bet tie ragiukai atsikišę g.gif

Mes turejom "trunki" lagamina, jie irgi su tokiais ragiukais buva. Viskas i rankini bagaza tiko, tik gal per mazas musu bernas buvo, nes ir ji ir lagamina nesti reikejo doh.gif dabar abu keliauja su kuprinytem, bet ten tik uzkandziai kelionei ir po atsargini rubeliu komplekta, na ir plancete ir masinele 4u.gif
O visas turtas atostogoms eina i registruota, ranku mums truksta su dviem pypliais ir stilingais lagaminais keliauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 03 28, 18:58)
Mes turejom "trunki" lagamina, jie irgi su tokiais ragiukais buva. Viskas i rankini bagaza tiko, tik gal per mazas musu bernas buvo, nes ir ji ir lagamina nesti reikejo  doh.gif  dabar abu keliauja su kuprinytem, bet ten tik uzkandziai kelionei ir po atsargini rubeliu komplekta, na ir plancete ir masinele  4u.gif
O visas turtas atostogoms eina i registruota, ranku mums truksta su dviem pypliais ir stilingais lagaminais keliauti  verysad.gif

doh.gif ot žioplas daiktas lotuliukas.gif nesamoningą pavadinimą parašiau... tiksliai,gi Trunki lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vis dėl to rusai rgi galvoja apie Turkija. Šiandien gavau tokį laišką į tophotels:
Здравствуйте. Я как и Вы, планирую с семьей ехать в этот отель. Путевки всегда привык приобретать заранее, но пока воздерживаюсь из-за нестабильной ситуации в Турции. Спрашиваю у турагентов, бронирует ли кто то Турцию - отвечают. нет все ждут каких либо прояснений политической ситуации. А что у Вас в Литве говорят по этому поводу - не страшно лететь? Я цены на отель смотрю с января. Начиналось с 2264 $ (нас 2 взрослых и дочери 13 лет). Потом пошло подорожание к 2433, а вот неделю назад ушло вниз на 2202. Это смотрю на 30.05.2016.(смотрю на 14 дней.) Не знаю как будет дальше - пока жду, может еще понизят.

Читать полностью на http://www.tophotels.../detail/1277183
Palyginau kainas,tai pas mu jie sumokėtu 3013 eur. Bent jau dabar, prieš 2 sav. buvo daug pigesnis.Nžn. kodėl, bet mūsų viešbutis dabar 1000 eur.daugiau kainuoja. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 28 kovo 2016 - 19:26
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 28, 18:23)
doh.gif ot žioplas daiktas  lotuliukas.gif nesamoningą pavadinimą parašiau... tiksliai,gi Trunki  lotuliukas.gif  ačiū 4u.gif

isigijom ir mes toki lagamina, ziuresim, kaip cia seksis juo pasinaudot biggrin.gif bet ytariu irgi bus ir vaikas ir lagaminas nesami lotuliukas.gif

bruc kokio amziaus buvo Jusu keliauninkas, kai neset ir lagamina ir vaika g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 28, 19:23)
doh.gif ot žioplas daiktas  lotuliukas.gif nesamoningą pavadinimą parašiau... tiksliai,gi Trunki  lotuliukas.gif  ačiū 4u.gif

Trixe ar kazkaip pan yra poniuke, galvojau gal ir lagaminus isleido lotuliukas.gif

QUOTE(*Kameja* @ 2016 03 28, 20:12)
isigijom ir mes toki lagamina, ziuresim, kaip cia seksis juo pasinaudot biggrin.gif bet ytariu irgi bus ir vaikas ir lagaminas nesami  lotuliukas.gif

bruc kokio amziaus buvo Jusu keliauninkas, kai neset ir lagamina ir vaika  g.gif  biggrin.gif

pirma kelione 1.2m, sekanti kita 2.3m, tada pardaviau cool.gif bet jis pas mus lb uzmiegantis, tai jis net sugeba autobuse, kuris nuo oro uosto iki lektuvo veza uzmigti per max 5 min doh.gif
Atsakyti
Gal kas zino Mustafos ekskursiju kainas? Ar jos tokios pat kaip pernai? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi prakalbome apie bagaza.tai nan truputi neaisku .skaiciau sutarti kelis kartus(nesu skridusi ) .tai paprotinkit jai ne taip supratau vezuosi q dideli lagamina vienam zmogui 20 kg .ir kas tas rankinis bagazas pav rankine mano ir dar galiu koki krepsi.ar jau ne?
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 03 29, 06:10)
Kadangi prakalbome apie bagaza.tai nan truputi neaisku .skaiciau sutarti kelis kartus(nesu skridusi ) .tai paprotinkit jai ne taip supratau vezuosi q dideli lagamina vienam zmogui 20 kg .ir kas tas rankinis bagazas pav rankine mano ir dar galiu koki krepsi.ar jau ne?

Dar galit krepšį 😉
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 29, 07:21)
Dar galit krepšį 😉

Na ir as uzlkausiu del rankinio bagazo, bet rankinukas plius papildomas krepsys turi abu nevirsyti 5kg?
Atsakyti
Sveikos,

žiūriu tema apie rankinį bagažą. smile.gif Su charteriais (kelionių organizatorių) labai retai skrendu. Todėl ir yra įdomu kaip jie traktuoja tą rankinį bagažą. T.y kaip 1 vnt? Nesvarbu ar tai išmatavimus aitinkantis rankinis lagaminas ar rankinė? Svarbu, kad būtų 1 vnt?
Atsakyti