Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kriiste @ 2016 03 29, 16:30)
nu as pirma karta kai vykau - buvau prisiemus ir maikuciu ir sukneliu - tik kadangi nesu monekene blush2.gif  - sukneles ilgos, maikutes irgi trumpom rankovytem - tik drauges ikalbeta, kad ten tikrai geda nebus ir kompleksus teks det i sali

Aš poilsiauju pagrinde vokiečių ir olandų pamėgtuose viešbučiuose, tai ten niekas neapžiūrinėja ir nevertina, kaip esi apsirengęs, ar tau tinka pagal figūrą, ar ne per stora, ar ne per plona esi... Ateina moterys vakarieniauti, nepaisant to, kad 5 žvaigždžių viešbutis, taip paprastai apsirengusios, kad jokia vakarine apranga net nekvepia. Pusryčiaujant ir pietaujant ten vyrauja maikutės ir chaki spalvos bridžai, o per 7 dienas matai, kad pavyzdžiui tą pačią maikytę vilki jau trečią kartą. Ilgų, puošnių suknelių ten nei su žiburiu nerasi, o jei tokią pamatai, iš karto aišku, kad rusų turistė atvažiavo lotuliukas.gif
Todėl kažkaip ir pati nustojau sukti galvą, dėl to, kiek ir kokių drabužių "reikėtų pagal protokolą" vežtis atostogoms - imu tai, kas man leidžia laisvai ir patogiai vaikštinėti arba gulėti kur po palme. Aukštakulnių ir puošnių suknelių mano garderobe nerasite schmoll.gif
Ir, beje, vaikus ten irgi taip pat paprastai rengia. Rudenį turėjau mažajai Gymboree braškių komlektuką - skrybėlę, suknelę, kojinytes, basutes. Nu nieko puošnaus, tikrai ne vakarinis rūbas, tiesiog ryšku, gražu, suderinta. Tai kai atėjo taip apsirengusi vakarieniauti, visi puolė sveikinti su gimtadieniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2016 03 29, 18:51)
Aš poilsiauju pagrinde vokiečių ir olandų pamėgtuose viešbučiuose, tai ten niekas neapžiūrinėja ir nevertina, kaip esi apsirengęs, ar tau tinka pagal figūrą, ar ne per stora, ar ne per plona esi...

tai va - mums irgi visad kazkaip taip pasiseka su jais atostogaut, niekad nesijauciau blogai, kad netinkamai apsirengus, tuo paciu jauciuos gerai - kad man patogi apranga ir nereik saves varzyt sioje srityje bent per atostogas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusryčiai ir pietūs taip, visiškai vienodai kuo apsirengę, svarbiausia ne šlapiais užpakaliais eina valgyt, nors būna ir tokių doh.gif
O vakarienei galima šiek tiek padoriau apsirengti. Nekalbu apie vakarines sukneles ir kostiumus smile.gif Kad ir paprastos kelnės/bridžai ir ta pati maikutė plius basutės/tapukai - ir patogu, ir gražiai atrodo.
Būna restoranuose net ženklai, kad pageidautina ne pliažinė apranga, bet yra kam tai visiškai dzin - treningai irgi puikiai papuošia.

Girdžiu parskrendant pomidorus biggrin.gif

Apie lazdos perlenkimą.
Pernai buvo viena latvė, vakarinei programai į pool barą atėjo prisiklijavusi garbanas ir su ilga suknele (su šleifu!), kuri buvo puošta nemenkais kristalais. Iš karto praminėm žvaigžde biggrin.gif
Ir paskui ji tik šoka, plaukus demonstratyviai per petį meta, šleifu mojuoja, kol prisimojuoja ir paslydus nugriūna biggrin.gif krito žvaigždė.
Paieškosiu, gal net fotkę rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2016 03 29, 20:06)
Kad ir paprastos kelnės/bridžai ir ta pati maikutė plius basutės/tapukai - ir patogu, ir gražiai atrodo.

nu prie +36 - nei kelnes nei bridzai ner patogu lotuliukas.gif Tada lieka giliai dzin ka apsirengt, nes net su suknele nemalonu, limpa visur blush2.gif Ir vokieciams, olandams ir patiems turkams giliai dzin (matos is aprangos) - tik va rusems ir lietuvems ne dzin... ir ne dzin ne ka pacios apsirenge - o ka kiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 29, 20:20)
nu prie +36 - nei kelnes nei bridzai ner patogu lotuliukas.gif Tada lieka giliai dzin ka apsirengt, nes net su suknele nemalonu, limpa visur blush2.gif Ir vokieciams, olandams ir patiems turkams giliai dzin (matos is aprangos) - tik va rusems ir lietuvems ne dzin... ir ne dzin ne ka pacios apsirenge - o ka kiti doh.gif

spėju nuogai vėsiausia būtų biggrin.gif

matau, kad galim be galo be krašto apie tai diskutuot, bet gal kitą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2016 03 29, 20:28)
spėju nuogai vėsiausia būtų biggrin.gif

matau, kad galim be galo be krašto apie tai diskutuot, bet gal kitą kartą smile.gif

nu maudymukas dar tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 29, 20:30)
nu maudymukas dar tinka lotuliukas.gif

tada būtinai su aukštakulniais biggrin.gif

labai prasta kokybė, bet žvaigždė šviečia iš toli biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intes: 29 kovo 2016 - 19:39
QUOTE(Intes @ 2016 03 29, 19:36)

O isivaizduokit visi ateina su suknomis as su sortais .arba atvirksciai . man ne dzin . schmoll.gif as prie bandos noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitei neteko skristi o dviem tenka kiek daugiau aprangos isimesti. Maniskis labai jau moka murzinti marskinelius tai sioki toki rerzerva tenka pasiimti. Didesne problema skrendant atgal. Lauktuviu reikia parvesti namams, vaikams, darbui.
Kelis sykius griztant virsijome norma taciau problemu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2016 03 29, 20:36)

be abejo cool.gif

Nors man asmeniskai giliai dzin, ka rengias kiti - bi tik jiems grazu ir patogu, nei aptarineju, nei tuo labiau fotografuoju - todel ir stengiuos rinktis viesbucius, kur tautieciu maziau, galiu rengtis kaip man patinka, patogu ir nesukti galvos - jog kazkam tai nepatinka ar net verta susidomejimo... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(donnabona @ 2016 03 29, 20:49)
Savaitei neteko skristi o dviem tenka kiek daugiau aprangos isimesti. Maniskis labai jau moka murzinti marskinelius tai sioki toki rerzerva tenka pasiimti. Didesne problema skrendant atgal. Lauktuviu reikia parvesti namams, vaikams, darbui.
Kelis sykius griztant virsijome norma taciau problemu  nebuvo.

kazkaip telpam su dukra i viena lagamina, bet vezames du - gryztant antrajame buna lauktuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 29, 19:20)

Bet yra viešbučių kurie reikalauja vakarienės metu atitinkamos aprangos, pvz. vyrai įleidžiami tik su kelnėm. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 29, 21:22)
Bet yra viešbučių kurie reikalauja vakarienės metu atitinkamos aprangos, pvz. vyrai įleidžiami tik su kelnėm.  mirksiukas.gif

i ale carte jo, o kad i bendra restorana butu tokie reikalavimai kazkaip nesusiduriau...
Atsakyti