Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

O man toks klausimukas toks iskilo skaiciau taisykles .bet nesupratau blush2.gif ar galima veztis skutimosi peiliukus .tai yra vyras sako kad apsepes nevaikscios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 03 04, 14:46)
O man toks klausimukas toks iskilo skaiciau taisykles  .bet nesupratau blush2.gif ar galima veztis skutimosi peiliukus .tai yra vyras sako kad apsepes nevaikscios lotuliukas.gif

Galima jei ne rankiniam bagaze.
Atsakyti
QUOTE(Pura vida @ 2016 03 02, 15:40)
nors buna, kurie savo atsiveza. Prie juros ar baseino matau. Man tai atrodo nesamone.

savo vežuosi, nes viešbučio rankšluosčių išsinešti negalima, o man į raftingą reikia, į jachtą, į vandens pramogas, galų gale į viešąjį papludimį dažnai užklystu ir šiaip vaikams daug aiškiau, kur mūsų vietos ant gultų, kai šviečia makvynai iš toli, o ne maseje atrinkinėti kur tarp tos žydros rankšluoščių jūros mamos ar tėčio saulės akiniai. Ir vyrui net aiškiau kur mes 'įsikūrę' lotuliukas.gif

QUOTE(Pura vida @ 2016 03 04, 10:17)
Kas naudojosi kambariu tarnyba gal zinot, jeigu as uzsisakysiu isvykimo diena, anksti ryte i kambari pusrycius. Ar jie savo nuoziura parinks maista ar susakyti reikia ko noriu?  smile.gif  Kiek buvus niekad nesinaudojau tuo, bet dabar pagalvojau, kad visai nieko butu anksti ryte kavos ar ka lengvo suvalgyti.  ax.gif

Bent mano aplankytuose viešbučiuose maistas į kambarius buvo iš atskiro meniu (budavo kambaryje) už tam tikrą kainą.
Išvykimo dieną (jei skrydis rytinis) gausit pusryčių paketą išsivežti, nors yra pasitaikę viešbučių, kurie matinimą teikia visą parą ir pusryčių dežučių neduoda, nes yra galimybė papusryčiauti ir 5 ryto 4u.gif

QUOTE(MajaLi @ 2016 03 04, 14:22)
As is tu kurie atsiveza savus ranksluoscius pliazui

drinks_cheers.gif

QUOTE(ointriga @ 2016 03 04, 14:46)
O man toks klausimukas toks iskilo skaiciau taisykles  .bet nesupratau blush2.gif ar galima veztis skutimosi peiliukus .tai yra vyras sako kad apsepes nevaikscios lotuliukas.gif

registruotam tikrai galima, rankiniam esu vienkartinį turėjus, niekas neatiminėjo (bet čia pigių skrydžių bendrovė).

Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 04, 08:15)
drinks_cheers.gif man tikrai apsimokėjo  smile.gif  jau rašiau,kad praradus avansą,dar 500€ susitaupė  biggrin.gif

atsimenu, kad kailiniams liko thumbup.gif new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 03 04, 13:48)

QUOTE(bruc @ 2016 03
registruotam tikrai galima, rankiniam esu vienkartinį turėjus, niekas neatiminėjo (bet čia pigių skrydžių bendrovė).
[cool.gif
Papildyta:[/b]
atsimenu,  kad kailiniams liko  thumbup.gif  new_russian.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=bruc,2016 03 04, 15:22]
savo vežuosi, nes viešbučio rankšluosčių išsinešti negalima, o man į raftingą reikia, į jachtą, į vandens pramogas, galų gale į viešąjį papludimį dažnai užklystu ir šiaip vaikams daug aiškiau, kur mūsų vietos ant gultų, kai šviečia makvynai iš toli, o ne maseje atrinkinėti kur tarp tos žydros rankšluoščių jūros mamos ar tėčio saulės akiniai. Ir vyrui net aiškiau kur mes
Mums taip buvo , kai sunku surast savo gultus prie juros visi gultai vienodais ranksluosciais mirksiukas.gif tai teko skraiste maudomuko kabint kaip veliava prie skecio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2016 03 04, 11:51)
Mūsų datai( birželio mėn) į Saphyrą kainos svyruoja 100-150 eurų ribose nuo rudens, kai buvo išankstinės. Buvo vienu metu pakilę, dabar maždaug tokios pat kaip per išankstinius. Netikiu, kad labai pakris.o pabrangti tikimybė manau, kad yra

Na va...nulekem ir nusipirkom kelione biggrin.gif

Kylam i Saphir hotel rugpjucio 11 d. 11 naktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 03 04, 16:15)
Na va...nulekem ir nusipirkom kelione  biggrin.gif

Kylam i Saphir hotel rugpjucio  11 d. 11 naktu  thumbup.gif

sveikinu prisijungus į belaukiančių kelionės komandą vacation1.gif vacation4.gif

jei nepaslaptis kiek mokejot ir kiek asmenu
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 03 04, 16:53)
sveikinu prisijungus į belaukiančių kelionės komandą  vacation1.gif  vacation4.gif

jei nepaslaptis kiek mokejot ir kiek asmenu

vacation4.gif thumbup.gif

2 suauge 1 vaikas....1719 eur. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 03 04, 13:46)

QUOTE(MajaLi @ 2016 03 04, 13:48)

pasirodo tikrai galima ir net rankiniame bagaze 4u.gif dalyvavom tezturo konkurse ir ant sito klausimo susimovem lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek grynų vežtis? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 03 04, 19:30)
Kiek grynų vežtis? cool.gif

Tai priklauso nuo to, ka ketinat veikti ir pirkti... g.gif. Mes vezames po 150 eur zmogui... Mums uztenka. Kitam tai gali pasirodyti juokingai maza suma. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 03 04, 18:39)
Tai priklauso nuo to, ka ketinat veikti ir pirkti...  g.gif. Mes vezames po 150 eur zmogui... Mums uztenka. Kitam tai gali pasirodyti juokingai maza suma.  rolleyes.gif

As ir tiek ruosisusi veztis.manau uzteks g.gif ketinu imti viena ekskursija.ir atsivesti arbatos .saldumynu.gerimo .ir magnetuka biggrin.gif
Sakykit kas buve o ten drabuziu galina nusipirkti pigiau .ar tas pats kaip pas mus g.gif
Atsakyti