QUOTE(Pura vida @ 2016 03 02, 15:40)
nors buna, kurie savo atsiveza. Prie juros ar baseino matau. Man tai atrodo nesamone.
savo vežuosi, nes viešbučio rankšluosčių išsinešti negalima, o man į raftingą reikia, į jachtą, į vandens pramogas, galų gale į viešąjį papludimį dažnai užklystu ir šiaip vaikams daug aiškiau, kur mūsų vietos ant gultų, kai šviečia makvynai iš toli, o ne maseje atrinkinėti kur tarp tos žydros rankšluoščių jūros mamos ar tėčio saulės akiniai. Ir vyrui net aiškiau kur mes 'įsikūrę'
QUOTE(Pura vida @ 2016 03 04, 10:17)
Kas naudojosi kambariu tarnyba gal zinot, jeigu as uzsisakysiu isvykimo diena, anksti ryte i kambari pusrycius. Ar jie savo nuoziura parinks maista ar susakyti reikia ko noriu?

Kiek buvus niekad nesinaudojau tuo, bet dabar pagalvojau, kad visai nieko butu anksti ryte kavos ar ka lengvo suvalgyti.
Bent mano aplankytuose viešbučiuose maistas į kambarius buvo iš atskiro meniu (budavo kambaryje) už tam tikrą kainą.
Išvykimo dieną (jei skrydis rytinis) gausit pusryčių paketą išsivežti, nors yra pasitaikę viešbučių, kurie matinimą teikia visą parą ir pusryčių dežučių neduoda, nes yra galimybė papusryčiauti ir 5 ryto
QUOTE(MajaLi @ 2016 03 04, 14:22)
As is tu kurie atsiveza savus ranksluoscius pliazui
QUOTE(ointriga @ 2016 03 04, 14:46)
O man toks klausimukas toks iskilo skaiciau taisykles .bet nesupratau

ar galima veztis skutimosi peiliukus .tai yra vyras sako kad apsepes nevaikscios
registruotam tikrai galima, rankiniam esu vienkartinį turėjus, niekas neatiminėjo (bet čia pigių skrydžių bendrovė).
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 04, 08:15)

man tikrai apsimokėjo

jau rašiau,kad praradus avansą,dar 500 susitaupė
atsimenu, kad kailiniams liko