Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(*Estete* @ 2016 02 28, 16:25)
as va irgi nezinau, jauciu reik laukti rytdienos blush2.gif

drinks_cheers.gif Ir as linkstu link to.. Na gal dar Jollicasa parasys bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 28 vasario 2016 - 15:36
QUOTE(happy mammy @ 2016 02 28, 14:51)
Chalatukas nerealus, pries pora metu man mergaites is Macys trumpesni varianta buvo pagavusios po 11$ - nesiojasi puikiai, siltutis- spalva nenusiskalbia, tai dabar dovanoms paemiau. Tik mano trumpasis (iki keliu) svere apie 860gr, tai ilgesnis daugiau svers - emiau laivu  biggrin.gif

o jie didinti, small-medium 38 europietiskam tikriausiai epr didelis bus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2016 02 28, 15:29)
renkasi, reikia apie 60 dol iki nuolaidos:)) labai laukiu norinciu  4u.gif

Aš biškį pamažinau vienu megztiniu krepšelį unsure.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2016 02 28, 17:46)
Aš biškį pamažinau vienu megztiniu krepšelį  unsure.gif  blush2.gif  ax.gif

pakoregavau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 02 28, 17:39)
o jie didinti, small-medium  38 europietiskam tikriausiai epr didelis bus ?  4u.gif

Vakar gavau si chalata S-M, tai man su 38 EU nu toks pats tas, gal net ir noretusi truputi laisvesnio, tik kazkaip nusivyliau as jo kokybe - siulai visur islandzioje, ant priekio uzklijuota juosta su dydziu (na, kur ant dzinsu irgi buna), tai plesiant ta juosta - su visais medziagos plaukeliais issiplese ir palyko toks dryzis... ant pizamos uzsivilkau - tai pizama visa nusipukavusi, na bet si problema tai gal po pirmo skalbimo ir issisprestu...
Atsakyti
QUOTE(Giedre45 @ 2016 02 28, 16:21)
Vakar gavau si chalata S-M, tai man su 38 EU nu toks pats tas, gal net ir noretusi truputi laisvesnio, tik kazkaip nusivyliau as jo kokybe - siulai visur islandzioje, ant priekio uzklijuota juosta su dydziu (na, kur ant dzinsu irgi buna), tai plesiant ta juosta - su visais medziagos plaukeliais issiplese ir palyko toks dryzis... ant pizamos uzsivilkau - tai pizama visa nusipukavusi, na bet si problema tai gal po pirmo skalbimo ir issisprestu...

Aciu u zkomentara, susilaikysiu vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Macys nesirenka? Daug truksta?
Atsakyti
QUOTE(vaivullka @ 2016 02 28, 19:40)
Macys nesirenka? Daug truksta?

dar truksta poros uzsakymu smile.gif
Papildyta:
bluefly 250-50dol visai mazai reikia smile.gif)

myhabit pirksiu kuprines apie 19val smile.gif) http://www.myhabit.c...madpax&ref=kw_s

macys -25% arba -20% kodukai

belk vel mazai reikia iki pirkimo

6pm truksta 19dol

levi -40%

landsend super kainos su -40%
Atsakyti
QUOTE(Giedre45 @ 2016 02 28, 16:21)

pukuojasi jie skalbiau jau 4k kol kas tas pats 4u.gif

ka gero belk randat blush2.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktus netikusius 4u.gif
Nauja J. Crew suknele, dydis XXS, spalva BLACK HTHR SILVER (2 foto). Pazastukai 41 cm, ilgis nuo petuko 82.5 cm
user posted image
user posted image
Nauja Ralph Lauren dvipuse liemene, viena puse chaki spalvos, kita orandzine, su kisenemis. Dydis S (atitinka). Uzpildas 75% pukai, 25% plunksnos
user posted image
user posted image
Nauja J. Crew suknele, dydis 0 (dydi atitinka, t.y. XS dydis). Su pamusalu, su kisenemis, ties liemeniu guma
user posted image
Nauja Victoria's Secret satinine pizama (Afterhours Satin Boxer PJ). Virsus uzsegamas sagutemis, apacia sortukai. Dydis S (dydi manau atitinka), modelis kaip pirmoje foto, spalva kaip antroje foto. Labai daili wub.gif
user posted image
user posted image
Nauja Coach rankine, spalva qborg (kaip antroje foto). Odine (grain leather)
user posted image
user posted image
Naujos Coach balerinos. Spalva smoke, tamsiai pilka. Virsus, vidus ir padas odiniai. Minkstos, patogios, nuostabios. 8 USA dydis, vidpadis 24.7 cm
user posted image
Atsakyti
delioju belk smile.gif

paskui imsiu macys

lordandtaylor -25% desiu, turetu nebetrukti

bluefly 250-50dol

myhabit
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2016 02 28, 18:59)
pukuojasi jie  skalbiau jau  4k  kol kas tas pats 4u.gif

ka gero belk randat blush2.gif

belk buvo ryte, dabar jau tuscia smile.gif

Bet lyg ne apie ta pati chalata skaityciau (gal ju partijos skiriasi) biggrin.gif , nu man nesipukuoja, pamenu dormeo chalatai baisingai pukavosi pirmus kartus, bet sis TH nea biggrin.gif , nieko panasaus atminty neliko, net apie pirma karta ir jokie man ten siulai nestyro, ziauriai fainas chalatas biggrin.gif

Bet cia kaip apie TH ranksluoscius, nusipirkus - dar negavus prisiskaiciau, kad pukuojuos ir t.t., laukiau su nerimu, o kai sulaukiau vieni megstamiausiu seimoje tapo, dar kelis kartus uzsakinejau biggrin.gif

idomu, kaip dabar bus - paemiau dukrai, mamai dovanu, bet uz tokia kaina susinesios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 28 vasario 2016 - 19:19